Tatarak 02.01.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 a ja dziękuję za info w temacie odgromienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 03.01.2012 00:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Dzięki serdeczne za info o farbach. Też jutro tam podjadę i się wywiem na miejscu i jak będzie mój kolor to od razu kupię. A taki zwykły blat na metry z Leroy czy Castoramy się nie nadaje? Przecież i tak go nie będzie widać pod tą farbą. Czy te Ikeowskie są jakieś znacznie lepsze? ten Lagan, to najzwyklejszy - 2,2m za całe 69 zł. Do Castoramy lu Leroy bedę dzwonić. Dla mnie najistotniejsza jest grubość - musi być jak najcieńszy, żeby baterie pasowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 03.01.2012 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Mam taką cichą nadzieję, że uraczysz nas zdjęciami z malowania:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 04.01.2012 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 uraczę, uraczę Byłam wczoraj i na razie jeszcze jest biało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 05.01.2012 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 parter wygląda coraz lepiej, kafle na razie ciężko ocenić trzymam kciuki za spotkanie ze ślusarzem. to nie jest pan Andrzej O.? bo ja mam się z takim spotkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 05.01.2012 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 05.01.2012 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 a co to za płytki, które tanie a fajne? Z berniną problem wypukłości też był. Generalnie były dwa rodzaje płytek - małe i wklęsłe i duże i wypukłe Ale przy tej cenie dużo można znieść. Brakujące gniazdko zawsze możecie dorobić, przecież to nie problem. A do czego miałoby ono być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 05.01.2012 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 te żarówy wyglądają na wielkie,ciekawe, czy mimo to nie zginą w tej Waszej wieeeeelkiej przestrzeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 05.01.2012 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Madeleine, tanie i ładne to seria z Paradyża Apasionate/Atractivo Bianco. Są białe, matowe z delikatnymi jakby nakropieniami, które są widoczne dopiero pod światło. W którymś z wcześniejszych wpisów jest link do Galerii jednej z forumowiczek, która ma je już położone w łazience. Z tymi płytkami - tak Ci powiedzieli w Eurobest? Wiadomo, że można znieść przy takiej cenie, bo I wychodził chyba 180. Będzie ok, jeśli uda się je położyć prosto. A Ty w końcu wzięłaś gdzieś ten II gat., czy wynegocjowałaś lepszą ceną na I, bo nie pamiętam? Gniazdo przydałoby się do podłączenia np. stojącej lampy, czy laptopa. Pierwotnie lampa miała stać w rogu między oknami. Teraz sofa będzie oddalona i jak już, to przydałoby się na wszelki wypadek gniazdo właśnie za sofą. Tatarak, żarówka ma chyba 12 cm średnicy. Nad stołem na pewno będzie ok, bo tam będą inne światła, więc wskazane jest coś, co nie będzie narzucać się z formą. Nad pustkę - wiadomo, że będzie to delikatny punkt. Wydaje mi się, że powinno być tam albo coś naprawdę dużego albo coś małego symbolicznego. Dużego ciekawego na moją kieszeń, szczególnie w aktualnym stanie, nie znalazłam. Dlatego na razie wystarczy ta żarówka. Zobaczymy potem. Może zarobię na Dear Ingo Chociaż nie wiem, czy byłabym w stanie wydać tyle kasy na lampę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 05.01.2012 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 sprawdziłam - średnica bańki to dokładnie 126 mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 05.01.2012 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 wzięłam II gatunek, i wcześniej nie wiedziałam o wypukłościach. No ale wzięłam spory zapas, było z czego robić odpad. Jeszcze te same płytki położę przed wejściem, ale to na wiosnę, ja cieplej będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 05.01.2012 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 możesz doprecyzować ten "spory" zapas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 05.01.2012 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 10%. Ale u mnie są proste powierzchnie, bez docinek właściwie. Na wiosnę będziemy wiedzieć, czy nie zabraknie przypadkiem bo trochę płytek jednak poszło na śmietnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 05.01.2012 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Spirea, biel wygląda wspaniale (ile placisz za gladzie?), żarówki na kablach też. Urzekły mnie te kolorowe kabelki. Aż mi żal, że nie mam gdzie tego powiesić. Zoomy wyglądają fajnie, jak nasze Cercomy Czy tam gdzie nie masz płytek i tam gdzie są ale z założenia woda tam nie dojdzie też masz smarowane folią w płynie? Bo u nas folia jest tylko w strategicznych miejscach - okolice wanny i prysznica/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 06.01.2012 01:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Gładzie - 11zł/m2. W tym jest już gruntowanie.Co do folii, wykończeniowiec mówił, że smaruje nią na wszelki wypadek całe pomieszczenie. Ale wydaje mi się, że tam, gdzie będzie woda jest pomalowane 2x. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.01.2012 01:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Jak nie zrobicie zlewu w gospodarczym teraz to zrobicie za dwa lata - jak ja :) LAMPA bardzo ładna I w ogóle - po domowemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 06.01.2012 02:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Nefer, właśnie dzisiaj to samo stwierdziłam. Jak teraz nie zamontuję, to nie wiadomo kiedy. Fakt, że to podejście było robione właśnie na przyszłość, ale jak już jest, to może lepiej zrobić od razu. Jutro własnie jadę na budowę pomierzyć odległości. Trochę jest to nieprzemyślane, bo pod skosem miałą stać pralka i w przysżłości suszarka, a teraz bardziej mi pasuje obrócić tę pralkę i może kabla nie starczyć. Mam nadzieję, że mimo surowości klimat domowy będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 06.01.2012 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Spirea urzekły mnie te żarówki --sliczne . w ogóle mi sie podoba.ale czerwona obudowa wanny????? oj musze to zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 06.01.2012 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 (edytowane) Wpadam dosłownie na chwilkę. Pięknie już się robi. Niby zwykłe ściany pomalowane na biało, ale to już zawsze coś, nie te zielone płyty;) Jestem bardzo ciekawa tej górnej łazienki i szarej ściany w kuchni. Czuję coś, że Ty jednak na tego pająka zarobisz:-))) Niestety, teraz trochę rzadziej będę bywać na forum. Mam pilną i ważna dla mnie robotę, którą muszę skończyć do końca stycznia, więc nawet rozłączam net, żeby mnie nie korciło. Zresztą dwa tygodnie to chyba w bibliotece spędzę. Trzymaj się cieplutko,postaram się zaglądnąć do Ciebie od czasu do czasu. Bo w lutym to wpadam już tu na stałe:popcorn: Edytowane 6 Stycznia 2012 przez Magda 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 06.01.2012 23:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 są kolory a konkretnie grafity zapraszam do dziennika. Moniko, czerwona wanna to pomysł męża. A tu coś, co ma czerwoną wannę. http://img853.imageshack.us/img853/8803/213956izobp9ic.jpg Magda, zobaczymy co będzie z tym pajakiem Powodzenia w swoich planach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts