Nefer 06.01.2012 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Nefer, właśnie dzisiaj to samo stwierdziłam. Jak teraz nie zamontuję, to nie wiadomo kiedy. Fakt, że to podejście było robione właśnie na przyszłość, ale jak już jest, to może lepiej zrobić od razu. Jutro własnie jadę na budowę pomierzyć odległości. Trochę jest to nieprzemyślane, bo pod skosem miałą stać pralka i w przysżłości suszarka, a teraz bardziej mi pasuje obrócić tę pralkę i może kabla nie starczyć. Mam nadzieję, że mimo surowości klimat domowy będzie Już klimat jest domowy. Słup - śliczny. No nic nie poradzę, że ja lubię słupy, rury, te sprawy :) I nie represjonuj schodziarza :) Bo się obrazi i co ????????? :) Po prostu jakaś jesteś dziwna - chcesz wiedzieć, kiedy montaż Twoich schodów. No ja nie wiem... Wiesz co ? Może codzienny telefon o 7 rano da lepszy skutek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carolinka 07.01.2012 00:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Domek nabiera kształtów Gratuluję! Słup ekstra, kafle świetnie położone A co do schodziarza, to ja tam był proponowała dzwonić od 6.00(jak policja od 6.00 już można) plus min 2 smsy dziennie , ze schodziarzem masz to co ja z moją panią Arch - "już kończy" było przez ostatnie 2 miechy, teraz ma nowa wymówkę "upolowała półpaśca" jak szczęście to szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 07.01.2012 00:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Spireo ciemna ściana w kuchni wygląda fantastycznie , żarówwki bardzo ciekawe.Ja ostanio w jakimś wnętrzarskim piśmie zauroczyłam się lampkami różnej wielkości i długości i co się okazało klosz wykonano z chemicznych baniek do robienia mikstur, wyglądało to rewelacyjnie.Będziesz mogłą potem dokupić takie żarówki byki?Fajna kompozycja różne kolory i zawieszone na różnych wysokościach i różne wielkości żarówek.Czekam na gotowe łazienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.01.2012 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Spireo ciemna ściana w kuchni wygląda fantastycznie , żarówwki bardzo ciekawe.Ja ostanio w jakimś wnętrzarskim piśmie zauroczyłam się lampkami różnej wielkości i długości i co się okazało klosz wykonano z chemicznych baniek do robienia mikstur, wyglądało to rewelacyjnie.Będziesz mogłą potem dokupić takie żarówki byki?Fajna kompozycja różne kolory i zawieszone na różnych wysokościach i różne wielkości żarówek.Czekam na gotowe łazienki. widziałam to mieszkanie- ewy Witkowskiej w Warszawie? bardzo mi się podobało. spirea ładny grafit, taki czysty a czerwonego nadal jestem ciekawa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 07.01.2012 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Ściana i słup fantastyczne... kolor jest rewelacyjny, aż sama nabrałam ochoty żeby sobie gdzieś coś maznąć Podasz numer farby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 07.01.2012 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Ściana R E W E L A C J A ! ! !Koniecznie, ale to koniecznie napisz, albo jeszcze lepiej pokaż jak ma wyglądać kuchnia.Zoomy też obłędnie wyglądają. U mnie by jednak były za ciemne, a tak Cercomy są w sam raz:)Ale w kuchni masz moje kolory i patrząc na Twoje wcześniejsze inspiracje kuchni bardzo proszę - napisz co planujesz, bo mi moja koncepcja co chwilę ewaluuje i potrzebuję Twoich hardcorowych inspiracji:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 07.01.2012 15:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Dzieki dziewczyny Kolor wyszedl dokladnie taki jak chcialam. Dobieralismy pod kafle i Pan z Pary wskazal nam na ten kolor. Jest to Para Elite Ceramic 2283-5. Jesli dobrze kojarze, to jest to struktura skorupki jajka. Na razie jest jedna warstwa. Basia, te butelki, to tak jak napisala Monika- apartament Ewy Witkowskiej. Jest tam sporo ciekawych rozwiazan. M.in. zjawiskowa kuchnia. Carolinko, zbieram sie z odpowiedzia do Ciebie na Twoje pytanie z priv. Ogolnie. Jestem zadowolona, ale na pare rzeczy trzeba zwrocic uwage i dopilnowac. A wycenialas ekipe od Tatarak? Moniko, na czerwien jeszcze musisz poczekac nie wiem, jak wyjdzie. Bardziej mnie martwi brzozowy godmorgon. Zrezygnowalam w kazdym razie z tej czerwieni wewnatrz framugi do spizarni. Zrobilam w gimpie przymiarke i niezbyt dobrze wygladalo. Moze pozniej. Balbino, kuchnia bedzie dosc prosta. Wizualki z planera ikeowskiego wklejalam wczesniej. Na poziomie lutego i marca sa wizualki projektu (albo wyzej w stopce Magdy34), jednak po takim czasie troche nam sie pozmienialo (m.in. Fronty wlasnie). Moze dzisiaj pokombinuje jakis fotomontaz. Zabudowa bedzie tylko oknem z frontami stal rubrik. Na wszelki wypadek zostawiamy kabel pod okap. Wysoka zabudowa bedzie we wnece. Tam beda fronty factum arsta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 07.01.2012 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Az się zalogowałam, żeby Ci powiedzieć, że ten szary kolor jest cudny. No rewelacyjny! Doradzał Ci Wojtek z Pary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 07.01.2012 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Wiedzialam, ze zajrzysz Tak, doradzal Wojtek. Najpierw byl na pomiarach, a jak pojechalismy kupic to akurat na Niego trafilismy i sie nami zajal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carolinka 07.01.2012 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 hej Będę wdzięczna za podpowiedzi A ekipę Tataraka wyceniałam i niestety wyszło b. drogo, około 20tys więcej niż inne ekipy (m.in. Twoja) i sporo więcej niż wyceniały robociznę sso pani Arch i moja przyszła KierBud - takze się nie zdecydowałam. Będę regularnie podglądać Twoje postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 08.01.2012 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 dołączam do zachwytów nad ciemną ścianą i słupem - super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 08.01.2012 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 dołączam do zachwytów nad ciemną ścianą i słupem - super! nie moje klimaty, ale wyglada całkiem, całkiem, całkiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 08.01.2012 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 a ja myślałam, że takim ciemnym to się nie da pomalować ładnie. A tu nie dość że kolor cudny, to pomalowane pięknie to Para? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 08.01.2012 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Para. Nie wiem, czy to kwestia farby czy koloru. Ale mam cos innego Tadam!!! Dzieki Barbarze74 (DZIEKI!) kupilam dzisiaj stol. Idealny dla nas zdjecia wrzuce jak mnie dopuszcza do kompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 08.01.2012 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 o! super dopychaj się i dawaj czy Twój ślusarz ma jakąś stronę www? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ellfik 08.01.2012 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 (edytowane) Spirea pięknie się u Ciebie robi.A ja mam pytanie-na jaki kolor pomalujesz czoło stropu ? Jakiego kolory będą tam kratki do nawiewu? Tak pytam bo mam taki sam strop na antresolą i chcę tą część pomalowac na czarno i dac czarne kratki od nawiewów.U mnie będzie też czarna balustrada.No i mam w związku z tym dylemat. Edytowane 8 Stycznia 2012 przez Ellfik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 08.01.2012 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 hej Będę wdzięczna za podpowiedzi A ekipę Tataraka wyceniałam i niestety wyszło b. drogo, około 20tys więcej niż inne ekipy a ja już wiem, dlaczego. u nas są zaklepani na kwiecień, i zaraz potem zaczynają od zera inną budowę. tak jak myślałam - zamiast po ludzku napisać, że są zajęci, to zrobili wycenę z księżyca, żeby Cię spławić. moim zdaniem bez sensu, no ale trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 08.01.2012 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 a ja już wiem, dlaczego. u nas są zaklepani na kwiecień, i zaraz potem zaczynają od zera inną budowę. tak jak myślałam - zamiast po ludzku napisać, że są zajęci, to zrobili wycenę z księżyca, żeby Cię spławić. moim zdaniem bez sensu, no ale trudno. wcale nie bez sensu - jesli mieliby rzucic jedna robote na rzecz innej to musi to byc na tyle atrakcyjne, ze pokryje zysk i kary pierwszej roboty i jeszcze zostanie górka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 08.01.2012 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 dla mnie bez sensu, bo spławiając klienta w ten sposób psują sobie opinię na forum - x osób doczyta tylko, że zrobili bardzo drogą wycenę, a niekoniecznie doczyta, z czego to wynika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 08.01.2012 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 z psuciem opinii to nie ma nic wspólnego - kwestia przedstawienia sprawy., równie dobrze mozna powiedziec, ze cenia swoje umiejetności na tyle i tyle i albo ktoś to akceptuje albo nie.wycena z kosmosu a spieprzona budowa to dwie rózne kwestie - chyba, ze masz odmienne zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts