Spirea 09.01.2012 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 muszę poprzeglądać te lampy. Najchętniej obejrzałabym gdzieś je na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 09.01.2012 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Spireo, nie wiem, czy już padła taka propozycja, ale może te lampy kartella by Ci pasowały nad ten stoł do kuchni? http://deco24.pl/Lampa_Fly-58.html Są w różnych kolorach i przeźroczyste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 09.01.2012 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Magdo, nad stół kupiłam już żarówkę na czerwonym kablu. Jak będzie dobrze zostanie na dłużej, jak nie, przy większych napływach gotówki zmienię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 09.01.2012 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 aaa, to musiałam coś przeoczyć. No nic, uciekam już, no bo nie wyjdę stą nigdy:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 09.01.2012 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 no cięzko jest, człowiek wychodzi i wraca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 09.01.2012 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Wow, Spireo te lampy od Magdy34 naprawdę ekstra. Może odeślij żarówki na kolorowych kablach? w końcu to zakup internetowy, więc można zmienić zdanie ja bym wieszała coś spod linka od Magdy, serio serio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 09.01.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Tatarak, te lampy Fly są cudne, ale tylko w dziennym świetle. Po włączeniu wszystko wokół przybiera kolor lampy. Czyli gdy zapalisz sobie zieloną to masz w domu prosektorium..Jako nastrojowe światło ok, jako główne nie, no chyba, że byłaby to biała lampa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 09.01.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Mayland, dzięki za te Brliuxy.Jeszcze tylko muszę je gdzieś obejrzeć.ale R-ki bardzo podobne są do Nero, a cena duzo atrakcyjniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 09.01.2012 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 O takim efekcie Fly nie pomyslalam. Wydaje mi sie, ze byly analizowane przy projekcie wnetrz i odpadly. Wydaje mi sie tez, ze jak na taka lampe jest za droga. Bardziej by mi odpowiadalo cos z Kafti Design lub Normann Copenhagen. A poza tym mi na serio podobaja sie te zwykle zarowki inna lampa nad stol do nas to cos metalowego, np. taka jaka byla w wizualizacji lub w podobnym stylu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 09.01.2012 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Te lampy od Magdy są fajne,ale dla mnie jest efekt jak wisi ich kilka w różnych kolorach- tak jak na zdjęciu.Ale przy tej średnicy to nie za bardzo nad stołem, a poza tym cena...Spireo a jak u Ciebie z gniazdkami przy szafkach nocnych i jakie masz lampku nocne?nie wiem gdzie umieścić cholerne kontakty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 10.01.2012 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 ja bym dała kontakty za szafkami nocnymi. ups, już dałam:) czy też: właśnie się dają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 10.01.2012 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Tatarak, te lampy Fly są cudne, ale tylko w dziennym świetle. Po włączeniu wszystko wokół przybiera kolor lampy. Czyli gdy zapalisz sobie zieloną to masz w domu prosektorium.. Jako nastrojowe światło ok, jako główne nie, no chyba, że byłaby to biała lampa. a jak tak , to cofam swój aplauz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.01.2012 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 (edytowane) Mayland, dzięki za te Brliuxy. Jeszcze tylko muszę je gdzieś obejrzeć. ale R-ki bardzo podobne są do Nero, a cena duzo atrakcyjniejsza. Dokladnie. Ciężko je kupić ale jest to mozliwe. Raczej w hurtowniach elektrycznych bym pytała bo to bardziej przemysłowe oświetlenie niz domowe. Mi jakość odpowiada. Estetycznie wykonane a jak porównam do ceny to już wogóle Na pw wysłałam Ci zdjecie tych opraw. Edytowane 10 Stycznia 2012 przez mayland Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 10.01.2012 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Basia, gniazdka mam tak jak wszędzie, czyli na 25 cm, wyłącznik światła górnego jest gdzieś na poziomie 80cm. Z tego, co mogę wnioskować po zdjęciach, to kontakty wyjdą mi albo z tyłu szafki albo zaraz za szafką. Wydaje mi się, że jak to ustalalismy, to zakładane było, że będą "poza" szafką. Co do lamp nocnych, to chcę coś w tym styluhttp://www.habitat.co.uk/bobby-floor-lamp/floor-lights//fcp-product/24395http://www.leroymerlin.pl/produkty/lampa-podlogowa-austin,1252410858,1283520029.htmlhttp://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/50147783/http://www.cb2.com/table-lamps/lighting/carpenter-pool-lamp/f6678 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 10.01.2012 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 bardzo mi się też podoba łamane Tolomeo i Jielde, ale (przynajmniej na razie) to nie moja grupa cenowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 10.01.2012 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 podoba mi się u Ciebie konsekwencja wybórów i to że wiesz co chcesz, ja mam dzisiaj kolejny krytyczny dzień, jak już zdecydowałam się na kafelki do łazienki na parterze to się okazało że kolekcja wycofana.Teraz nie mam pomysłu i koncepcji na żadną z trzech łazienek- czuję że przy moim wrodzonym niezdecydowaniu wprowadzimy się w przyszłym roku,albo kupię coś z czego bedę niezadowolona.Macie jakieś strony z inspiracjami domowymi?Help Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 10.01.2012 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Macie jakieś strony z inspiracjami domowymi?Help Mnóstwo! A jaki styl preferujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 11.01.2012 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Barbara, ja lubię np. to:http://www.desiretoinspire.net/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 11.01.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Wow, jak cudnie z tymi kaflami:-) No to zaraz będzie kuchnia i można mieszkać Tylko te schody nieszczęsne:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 11.01.2012 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Magdo, dobrze zgraly sie kolory kafli, okien i sciany. Teraz sa jeszcze zakurzone i ten kolor troche przytlumiony. A co myslisz o tym, zeby puscic cokoly z kafli, tak jak w pralni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts