Spirea 12.01.2012 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 No i powiedział, co wiedział. Zalinkowałam zatem Wojtkowy dom łącznie z łazienką. no to Wojgoc źle zapamiętałam. Nie jest to styl dworski. Magdy określenie było właściwsze. Poważnie, masz takie okna z pofalowanymi szprosami? U Ciebie musi fajnie wyglądać w kontekście tych pofalowań na dachu, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 12.01.2012 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Spiereo, ja w kontekście białych listew przypodłogowych. Wszystko trzeba sprzątać i czyścić. Zapraszam Cię do siebie, zobaczysz jak wyglądają białe listwy, z którymi od 3 lat nic nie robię. Od czasu do czasu tylko "przelatuję" po nich tylko odkurzaczem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 12.01.2012 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Poważnie, masz takie okna z pofalowanymi szprosami? U Ciebie musi fajnie wyglądać w kontekście tych pofalowań na dachu, nie? hmm, jakoś tak wyszło, że są takie dziwne okna, po części nawiązujące do linii dachu i planowanej elewacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 12.01.2012 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 hmm, jakoś tak wyszło, że są takie dziwne okna, po części nawiązujące do linii dachu i planowanej elewacji tak właśnie myślałam. Muszę się kiedyś wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 12.01.2012 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Spirea,jeszcze odnośnie tej kanadyjskiej podłogi - jaki to rząd cenowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 12.01.2012 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 tak właśnie myślałam. Muszę się kiedyś wybrać nie ma sprawy - zapraszam na koniec stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 12.01.2012 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 (edytowane) Spiereo, ja w kontekście białych listew przypodłogowych. Wszystko trzeba sprzątać i czyścić. Edytowane 12 Stycznia 2012 przez Spirea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 12.01.2012 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Nie płacz, tylko przyjedź i zobacz jak dobrze wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 12.01.2012 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Wojgoc, jak będę miała możliwości czasowe, to z chęcia skorzystam. W kolejce jest jeszcze Tatarak I koleżanka, która urodziła dziecko półtora roku temu i nie mam kiedy Ich odwiedzić. Z Torlysa, to interesowałam się jedynie panelami. 99 zł za m2 netto. Wychodziło mi drożej niż najlepsze serie QuickStepa. Podoba mi się jeden wzór i dlatego myślałam o jednym pokoju. Mają też piękne podłogi skórzane Jak chcesz, mogę dać maila do sklepu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 12.01.2012 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Nie płacz, tylko przyjedź i zobacz jak dobrze wyglądają płaczę, że wszystko trzeba sprzątać i czyścić, a ja nie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 12.01.2012 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Spirea, zła kobieto. No nie pędź tak szybko, Ty już krucze malowanie, a my nawet nie zaczęliśmy tematu farb (z drugiej strony mamy je wstępnie wybrane - o ile pamiętam Parę...). Z ciekawości - ile płacisz za m2? I jak długo Ci będą malować? Myślenie o naszej kuchni mi spędza sen z powiek - mam wrażenie że jestem w ogóle niepomocny i bardziej przeszkadzam żonie Do tego jakoś nie potrafię mieć zdania w wielu tematach. Czy dobrze pamiętam że wymieniałaś swoje rotametry? A może to Ty miałaś od razu te z czarnym pokrętłem przy samej belce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 12.01.2012 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 spoko - najbliższy możliwy termin to końcówka stycznia:yes: aaa to luz, do tej pory młody zdąży wrócić od Babci i znowu się rozchorować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 12.01.2012 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Wojtek /Magda - łazienka bardzo fajnie. podoba mi się prysznic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 12.01.2012 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 ooo sorki:rotfl:, myślalam że jestem na wrocławskie i gadam z wojtkiem, zaraz to przerzucę tak to jest, jak się jedną ręką forumuje, a drugim okiem robi wycinanki z serwetek z nielatem a nie, w dobrym miejscu jestem. krajst, całkiem tracę podzielność uwagi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 12.01.2012 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Spirea, zła kobieto. No nie pędź tak szybko, Ty już krucze malowanie, a my nawet nie zaczęliśmy tematu farb (z drugiej strony mamy je wstępnie wybrane - o ile pamiętam Parę...). Z ciekawości - ile płacisz za m2? I jak długo Ci będą malować? Myślenie o naszej kuchni mi spędza sen z powiek - mam wrażenie że jestem w ogóle niepomocny i bardziej przeszkadzam żonie Do tego jakoś nie potrafię mieć zdania w wielu tematach. Czy dobrze pamiętam że wymieniałaś swoje rotametry? A może to Ty miałaś od razu te z czarnym pokrętłem przy samej belce? no,no, to Wy zaczęliście szybciej kafelkować... Parę polecam, ale uważajcie na kieszeń, jeśli polecicie z nią wszędzie - vide mój post do Wojgoca. Za malowanie płacę bardzo dobrą stawkę 5 zł/m2 - dwukrotne malowanie. Gruntowanie miałam juz w cenie gładzi. Panowie, to co mieli, to poza łazienką, już pomalowali Wymieniałam całe rozdzielacze, bo nie miałam rotametrów. Nie pamiętam już jak wyglądają. Mają czarne pokrętła. Fotka na pewno w dzienniku. Z kuchnią współczuję. U nas ustalanie było w lutym ubiegłego roku, jak Magda robiła nam projekt. Najważniejsze decyzje zapadły już wtedy, a inne jeszcze przy projektowaniu domu (np. układ, że nie robimy górnych szafek, wnęka). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 12.01.2012 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Spiereo, ja w kontekście białych listew przypodłogowych. Wszystko trzeba sprzątać i czyścić. Zapraszam Cię do siebie, zobaczysz jak wyglądają białe listwy, z którymi od 3 lat nic nie robię. Od czasu do czasu tylko "przelatuję" po nich tylko odkurzaczem. Magda,a pokaż jakieś zdjęcie - w jakim są kształcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 12.01.2012 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Wojtek /Magda - łazienka bardzo fajnie. podoba mi się prysznic mnie też, tylko coś chyba przy tym odpływie namieszane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 12.01.2012 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 (edytowane) Magda,a pokaż jakieś zdjęcie - w jakim są kształcie? Proszę bardzo:-) Ja musiałam kupić wysokie na 12 cm, bo mam bardzo nierówne ściany, a z takich tylko takie były, więc nowoczesne typowo nie są A, i jeszcze dodam, że są pomalowane białą farbą wodną, więc wystarczy mokra ścierka i są czyściutkie. http://foto2.m.onet.pl/_m/d8395e990f23271f4529fe0ca8eabbba,21,19,0.jpg białe listwy sa też pod linkiem mieszkanie bez barier, ale tam nie robiłam zbliżeń. W każdym razie są niższe i proste w kształcie. Jakby ktoś był zainteresowany, to mogę porobić zdjęcia z bliska, zwłaszcza, że niedługo powinnam tam pojechać, bo będzie montowana kuchnia Edytowane 12 Stycznia 2012 przez Magda 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 12.01.2012 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 spirea, na 100% caparol to nie jest poziom cenowy pary. Ja za wszystkie farby do domu wydałam 2200. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 12.01.2012 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 mnie też, tylko coś chyba przy tym odpływie namieszane tzn co jest namieszane? jest zrobiony spad a na linii spadu stanie scianka prysznica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts