Madeleine 12.01.2012 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 i jak to wykombinowałaś? w sensie podziel się namiarami na magika, który Ci to zrobił czujecie, jak by to ładnie wyglądało przy schodach z czesanej kwasówki?!można zamówić kątownik ze stali szczotkowanej albo aluminium anodowanego. Albo - jak ja - zlecić cięcie i gięcie blachy tam, gdzie się tnie laserowo/ wodą. I mam śliczne listwy ze stali szczotkowanej, w kuchni cokoły imitujące stal szczotkowaną i w ogóle jest fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 12.01.2012 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Madeleine, fajny pomysł, ale do ciemnej podłogi u nas jednak odpada.Napisz mi, jakie wzięłaś z tej stolarni i o co chodzi z tym malowaniem gotowym. Słyszałam, że dlatego trzeba malowac, żeby nie było widać łączeń. Jeśli kupię już malowane, to jak z łączeniami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 12.01.2012 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Monika - nie widać. nic a nic tak myślałam. mam juz zdjecia zrobione. rano wgram:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 12.01.2012 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Madeleine, fajny pomysł, ale do ciemnej podłogi u nas jednak odpada. Napisz mi, jakie wzięłaś z tej stolarni i o co chodzi z tym malowaniem gotowym. Słyszałam, że dlatego trzeba malowac, żeby nie było widać łączeń. Jeśli kupię już malowane, to jak z łączeniami? są widoczne, ale naprawdę bardzo dyskretnie widać łączenia. W końcu końce listew do siebie dochodzą, a i można je tak przyciąć, że wypadną za szafkami itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 12.01.2012 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 na dole to u mnie nie będzie prawie szafek ok, przeanalizowaliśmy sprawę i będziemy jednak brać białe listwy z mdf-u na jakieś 8 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 12.01.2012 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 (edytowane) Spireo jak masz wzór tych białych listew to pokaż. Straszny wiatr u nas na Śląsku, w zasadzie jeszcze na Zagłębiu, u Was tam też tak wieje? Wojgoc zapewne jesteś w pobliżu miałeś mi coś przesłać Spireo co z Waszą małą łazienką ,będzie grafitowa z ledowym zaznaczeniem konturów? Jutro wybieram się do mojego ulubionego sklepu-gdzie stół kupiłaś, podobno dużo mebli jest.Może coś fajnego wypatrzę? Pytanie do Waszystkich ,czy w przedpokoju planujecie coś do siadania w celu wygodniejszego założenia bucików? Czy jeszcze ktoś inny oprócz Sheenaz poda mi link stron z fajnymi wnętrzami?please! Edytowane 12 Stycznia 2012 przez Barbara74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 12.01.2012 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Madeleine - to ja poproszę namiary na to miejsce, gdzie robią takie cuda, bo jeszcze mam słup na parterze i właśnie nam przyszło do głowy, żeby go może blachą "owinąć". Monika - może być rano Basia - ja planuję coś do siadania w sieni. ławeczkę. nawet mam wybraną, była u mnie w dzienniku. i miejsce na nią zrobiłam kosztem naświetla przy drzwiach wejściowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 12.01.2012 23:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Basia, listwa ma być całkowicie prosta bez żadnych wglębień itd. Z łazienką nie wiem. Na razie jej i tak nie robimy. Zobaczymy, na co będziemy mieli ochotę, jak przyjdzie jej czas.W przedpokoju będę mieć miejsce za drzwiami po otwarciu. Układ niezbyt wygodny, ale w ogóle mialo tego nie być. Bedzie tam albo szafka metalowa biała ps z ikea albo ławeczka - w Ikei jest w jakiejś serii czerwona ławka.Nie mam linków. Jak mi się coś podobało, to zapisywałam na komputerze. No i mam całą stertę gazet i książkę Lofty. Co by Ciebie interesowało? Tatarak, braliśmy pod uwagę "obicie" naszego słupa stalą. Ślusarz odradził nam z uwagi na koszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 13.01.2012 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 amaprofil.pl - są w Radwanicach. Spirea, kwestia grubości blachy. Moje listwy są z blachy kwasówki 0,8mm - kosztowały, jak odnalazłam, 12pln/mb. 90/10mm. Czyli bardzo sensownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 13.01.2012 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 tak tylko pytam widziałam kiedyś w jakimś wnętrzu krzesła z teatru takie składane bardzo ciekawie to wygladało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 13.01.2012 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Basia, czy o to wnętrze Ci chodziło? http://www.buck.pl/?portfolio=loft-nad-odra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.01.2012 01:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Nie znalazłam w projekcie czy pralnię masz na górze czy na dole. Jeśli na dole - wzywaj kierbuda niech zobaczy te pęknięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 13.01.2012 05:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Nefer, pralnia jest na gorze, ale i tak wysle zdjecia kierownikowi. Nie podoba mi sie, ze tak sie dzieje. Madeleine, cena wyszla super. Mialas dobry pomysl. A te biale jakie sa wysokie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 13.01.2012 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Basia, czy o to wnętrze Ci chodziło? http://www.buck.pl/?portfolio=loft-nad-odra nie, ale te super wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 13.01.2012 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Tez myslalam, ze o te Ci chodzilo. Sama sie nad czyms takim zastanawialam. Znalazlam wtedy, ze ktos sprzedawal fotele ze starego kina w Sopocie. Ale nie byly takie ladne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 13.01.2012 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Wojgoc zapewne jesteś w pobliżu miałeś mi coś przesłać nie zawsze jestem w poblizu, ale pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 13.01.2012 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Tatarak zdjęcia listw dla ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 13.01.2012 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Monika, jakie masz wymiary listew? Spirea, w pokojach mam 80x12mm, zwykłe proste - Anna:http://stolarnia24.pl/images/anna-2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 13.01.2012 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Madeleine, na pewno 80? Na stronie tej stolarni Anna występuje tylko wysoka na 60. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 13.01.2012 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 a co to za listwy z duroplastu? http://allegro.pl/listwy-przypodlogowe-z-duroplastu-q120-najtaniej-i2047006213.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts