wojgoc 16.01.2012 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Spireo, co do tego układu płytek - a w którym miejscu będą drzwi? w sensie - jeśli nie będzie tego widać z kuchni przy zamkniętych drzwiach do spiżarni, to ja bym dała spokój. przynajmniej w takim "poszatkowaniu" nic nie powinno pękać. gdyby to jakis facet pisał to bym przełknął, ale kobitka!!!! zmieniaj Spirea, bo zza każdym wejściem do spiżarni będzie Cie szlag trafiał patrząc w dół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 16.01.2012 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 no weeeeź, to tylko spiżarka... gorzej by mnie wkurzało, gdybym to zmieniła i potem by pękało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 16.01.2012 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 co do fug w salonie to wykończeniowiec zasłużył na premie:yes::yes: ciiiii, jeszcze przeczyta ale fakt, Pan naprawdę, przynajmniej na razie, godny polecenia. Aczkolwiek bazując na moich doświadczeniach, w ocenach poczekam do końca prac i okresu karencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 16.01.2012 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Tatarak, będzie widać, drzwi będą przesuwne i będą w spiżarni, czyli to co na dole w progu będzie widoczne. I będzie mnie wkurzać. Powiedziałam już, żeby to poprawili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 16.01.2012 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 aaa, przyszły żarówki na kablach. Wysłałam też maila do ślusarza, bo zaczęła się druga połowa stycznia i teoretycznie każdego dnia może zacząć się montaż schodów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 16.01.2012 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 oby nie montował 28.01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 16.01.2012 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 no to zmieniać kiedy żarówy zawisną? i napisz koniecznie, co odpowie nasz ulubiony wrażliwy rzemieślnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 16.01.2012 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 a co jest 28-go? jak odpowie, dam znaćżarówki może jutro zawiozę. Na razie zawiśnie ta nad pustką. Muszą jednak ponownie rozstawić rusztowania. Nad stół może też, ale na razie bez żarówek, bo nie jeszcze się pobiją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 16.01.2012 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 a co jest 28-go? żart czy tak żle z Twoją pamięcią? rozumiem, że nie wpisałaś w swój kajet grupowego nawiedzenia wojgoca - a to własnie ma być 28.01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 16.01.2012 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Spirea, no to dałaś plamę JA OD RAZU WIEDZIAŁAM do czego Wojgoc pije - i nie powiem "nie chwaląc się", bo jestem tak totalnie zakręcona teraz, że muszę się pochwalić, a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 16.01.2012 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 co do fug, to dobierał wykończeniowiec, nie wiem więc jaka dokładnie, muszę sprawdzić na zestawieniu. W każdym razie na pewno zwykła. Na mozaikę znalazłam Kerakoll Porcelana Rosso nr 21. Dodzwoniłam się do producenta, ten mnie odesłał do dysrtybutora na Wrocław. Pan ma dzisiaj oddzwonić, czy znajdzie paczkę we Wrocławiu. Jak nie, to przywiezie mi jutro z Oławy. Bardzo miło Tatarak, chodziło o to, czy zmieniać ten układ między kuchnią a spiżarnią, gdzie mam poszatkowane kafle. Prysznica w wannie używam do a) spłukiwania wanny b) spłukiwania namydlonego dziecka i mycia jemu głowy c) mycia własnej głowy d) do mycia głowy prysznica używa też mąż. Wszystko oczywiście trzymając w ręku słuchawkę. Nie mam potrzeby, aby wisiała wysoko. Wąż ma 1,6m. Nie wiem więc czy dać obok baterii czy na sąsiedniej ściance kolankowej. Myślałam, że macie wypracowane jakieś teorie Sheenaz, ten otwór pod wanną robi się, żeby wygodniej było przy niej stać (wsuwa się tam stopy). Mam teraz coś takiego i może faktycznie wygodniej, ale mnie się to nie podoba i tym razem postawię na wygląd a nie na funkcjonalność. Kazałam już zlikwidować. Nasze cokoły mi przeszkadzają, bo ściana będzie grafitowa. Zrobię tak, jak napisała Madeleine - dam listwę z polistyrenu.Spirea, uchwyt do prysznica mniej więcej na wysokości baterii, u nas to akurat wystarcza, żeby wąż się po dnie nie majtał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 16.01.2012 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 faktycznie a ja zastanawiam się nad jakimś świętem narodowym czy czymś w tym rodzaju. Wojgoc, spokojnie, już sobie wpisałam i postaram się nie mieć kolizji A co do 28-go, to spokojnie. Nie chciałam czekać na maila i zadzwoniłam. Tak na spokojnie to przedostatni/ostatni tydzień lutego, ale Pan postara się, aby było szybciej. Mam nadzieję, że ich finalny wygląda zrekompensuje mi to wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 16.01.2012 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Madeleine, wykończeniowiec podał mi, że zwykle montuje się jakieś 15 cm nad baterią po lewej albo prawej. Pamiętasz jaką masz długość węża? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 16.01.2012 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 to zależy od uchwytu i kąta nachylenia słuchawki - ja mam i miałam na równi i wtedy woda się nie chlapała poza wannę. Wąż krótki, chyba 1,2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 16.01.2012 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 (edytowane) nie mam słów ... Edytowane 25 Stycznia 2012 przez Tatarak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 16.01.2012 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 stopnie są ponoć gotowe, siatki wyplecione. Nie jest ruszona stal i ma się zabrać za nią za tydzień, jak skończy jakieś inne zlecenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 16.01.2012 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Spirea u nas też slusarz taki niesłowny!!! ale następnym razem ( jeszcze nie mam barierek) chyba znajdę innego. a czerwona wannna dalej czekam na efekt końcowy. niestety ja czerwony tylko toleruję ale tak mam u siebie.syn ma szafki czerwone i to przełknęłam. i jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 16.01.2012 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Spirea a czerwona wannna dalej czekam na efekt końcowy. niestety ja czerwony tylko toleruję ale tak mam u siebie.syn ma szafki czerwone i to przełknęłam. i jest ok. czuję się jak na egzaminie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 16.01.2012 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Spiream, a ja czekam z niecierpliwością na tę łazienkę. Uwielbiam czerwony, ale w obecnym mieskzaniu mam go aż nadto, wiec w domu bedzie go minimum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 16.01.2012 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 czuję się jak na egzaminie i dlatego nie możesz oblać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts