Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika budowania

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No to, dzieki Tobie mam farbe do lazienki.:wiggle:Dziekuje:hug:

nie ma za co, polecam się na przysżłość

Skojarzyłam, że jakiś czas temu sama u Ciebie pytałam sie o farbę, bo masz ten układ ściany z umywalkami, który chcieliśmy robić. Wtedy właśnie nie miałaś wybranej farby :)

Cze Spirea. Wiesz, fugę to ja kupowałam 4 lata temu :):) Wiem na pewno,że dorwałam ją w Praktikerze (gdzie pojechałam już całkiem pozbawiona złudzeń,bo nigdzie nie mogłam kupić tej cholernej fugi) Chodzi mi coś po głowie, że to był Kreisel Impresja (albo kurde Ekspresja)... W zasadzie była jedna jedyna na półce. Ale jaki numer ... Edytowane przez Nefer

Głosuję na blat brzozowy. W ostateczności biały. Głównym aktorem w tej łazience jest czerwona wanna i grafitowa ściana. Ja bym im nie robiła konkurencji. Poza tym blat przy umywalkach ma prawo być czasami pochlapany itp. Na graficie będzie widać każdą kropeczkę. Jeszcze ten pomarańcz kusi, ale nie wiem, jak on by wyszedl w zestawieniu z brzozą, a raczej brzoza przy nim - zgrzyt może być w tym miejscu właśnie, bo kombinacja czerwień/pomarańcz jak dla mnie ok.

spirea /B] zaburzę twoj zamysł. ja bym widziała tam grafitową szafkę z Ikei z grafitowym blatem. miałabyś 3 plamy w łazience -czerwony, biały-ściana z geberitami i grafitowy .

a co myślałas o białej szafce????

ja wiem ,że macie brzozową. jeżeli będziecie ją musieli zostawić to zrobiłabym brzozowy blat.żeby zostawić bryłę szafki zamkniętą,

Dzięki dziewczyny za opinie. Szara szafka odpada, bo mi wygląda na plastikową. Jeszcze ewentualnie biała, ale ten biały połysk mi nie leży. Jeszcze mogę brzozę przemalować albo oddać i zamówić szafkę u stolarza. Moniko, ile płaciłaś za swoją pomarańczową? A najchętniej w ogóle pozbyłabym się tej szafki. Wkurza mnie, że nie mogę zrobić tych syfonów. Tatarak pisałaś kiedyś, że podobno można coś z tym zrobić i że chyba Monsanbia miała taki problem. Pamiętasz coś takiego?

Biały odpada na pewno. Grafit - Tatarak ma rację, że będzie widać wszystkie zachlapania, więc chyba też odpada.

Skręciłabym tę szafkę i zobaczyła jak to w ogóle wygląda. Ale jak skręcę, to nie będę mogła już oddać. ALe marudzę :(

Tymczasem zawisła żarówka. Szału nie ma. Ale jako prowizorka, do nastania lepszych czasów, może być.

http://img267.imageshack.us/img267/6187/79780769.jpg