Spirea 21.01.2012 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Monia, mozesz, mozesz Murexim ma czerwona w kolorze RAL jakims tam. Sprawdzilam i niestety ta czerwien wpada tez w maline. Czerwony pigment jest bardzo drogi i ponoc dlatego malo kto to robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 21.01.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Spirea,a na jaki klej kleiłaś plytki?trzymalas sie jednego producenta, czy tez w zalezności od innych preferencji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 21.01.2012 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Wojgoc, klej dobieral glazurnik. Tak mi polecono na grupie. Mam Mapei F(czy inna litera) 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 21.01.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 adesilex P9? czy brałas moze do plytek wielkoformatowych?czy wszystko robisz na mapei - folia w plynie, fugi, grunty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 21.01.2012 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Musze sprawdzic na zestawieniu i napisze. Ogolnie chyba wiekszosc bylo z mapei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 21.01.2012 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Klej to Mapei P9, fuga Mapei Flex, Uni grunt tytan, uni grunt atlas, folia w plynie tytan, tasma uszczelniajaca do folii w plynie tytan, uni grunt atlas, sililkon den braven akryl, silikon tytan neutralny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 21.01.2012 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 to Mapei jednak w mniejszości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 21.01.2012 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 to źle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 21.01.2012 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 No to, dzieki Tobie mam farbe do lazienki.:wiggle:Dziekuje:hug: nie ma za co, polecam się na przysżłość Skojarzyłam, że jakiś czas temu sama u Ciebie pytałam sie o farbę, bo masz ten układ ściany z umywalkami, który chcieliśmy robić. Wtedy właśnie nie miałaś wybranej farby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 23.01.2012 00:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Spireo może w takim razie umywalki z Ikei do kompletu do tej szafki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.01.2012 00:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 (edytowane) Cze Spirea. Wiesz, fugę to ja kupowałam 4 lata temu :) Wiem na pewno,że dorwałam ją w Praktikerze (gdzie pojechałam już całkiem pozbawiona złudzeń,bo nigdzie nie mogłam kupić tej cholernej fugi) Chodzi mi coś po głowie, że to był Kreisel Impresja (albo kurde Ekspresja)... W zasadzie była jedna jedyna na półce. Ale jaki numer ... Edytowane 23 Stycznia 2012 przez Nefer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 23.01.2012 00:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Basia, umywalki mam już kupione - Roca Gap. Nefer, wystarczy mi, gdzie kupowałaś Jutro zadzwonię i spytam, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 23.01.2012 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Głosuję na blat brzozowy. W ostateczności biały. Głównym aktorem w tej łazience jest czerwona wanna i grafitowa ściana. Ja bym im nie robiła konkurencji. Poza tym blat przy umywalkach ma prawo być czasami pochlapany itp. Na graficie będzie widać każdą kropeczkę. Jeszcze ten pomarańcz kusi, ale nie wiem, jak on by wyszedl w zestawieniu z brzozą, a raczej brzoza przy nim - zgrzyt może być w tym miejscu właśnie, bo kombinacja czerwień/pomarańcz jak dla mnie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 23.01.2012 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 harmonogram wygląda na całkiem wykonalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 23.01.2012 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 spirea /B] zaburzę twoj zamysł. ja bym widziała tam grafitową szafkę z Ikei z grafitowym blatem. miałabyś 3 plamy w łazience -czerwony, biały-ściana z geberitami i grafitowy .a co myślałas o białej szafce???? ja wiem ,że macie brzozową. jeżeli będziecie ją musieli zostawić to zrobiłabym brzozowy blat.żeby zostawić bryłę szafki zamkniętą, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 23.01.2012 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Monika, ale na tej szafce będą i tak białe umywalki. więc ta grafitowa plama nie będzie "jednolita".ja się jeszcze zastanawiam nad białą szafką z białym blatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 23.01.2012 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Dzięki dziewczyny za opinie. Szara szafka odpada, bo mi wygląda na plastikową. Jeszcze ewentualnie biała, ale ten biały połysk mi nie leży. Jeszcze mogę brzozę przemalować albo oddać i zamówić szafkę u stolarza. Moniko, ile płaciłaś za swoją pomarańczową? A najchętniej w ogóle pozbyłabym się tej szafki. Wkurza mnie, że nie mogę zrobić tych syfonów. Tatarak pisałaś kiedyś, że podobno można coś z tym zrobić i że chyba Monsanbia miała taki problem. Pamiętasz coś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 23.01.2012 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 a mnie się właśnie brzoza podoba. Ale z brzozowym, ew. grafitowym blatem, ew. czerwonym. Biały i pomarańczowy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 23.01.2012 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 a ja załączników nie widzę i otworzyć też nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 23.01.2012 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Biały odpada na pewno. Grafit - Tatarak ma rację, że będzie widać wszystkie zachlapania, więc chyba też odpada. Skręciłabym tę szafkę i zobaczyła jak to w ogóle wygląda. Ale jak skręcę, to nie będę mogła już oddać. ALe marudzę Tymczasem zawisła żarówka. Szału nie ma. Ale jako prowizorka, do nastania lepszych czasów, może być. http://img267.imageshack.us/img267/6187/79780769.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts