monika996 13.02.2012 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 bedzie dobrze. zostaw to , potem pomyślisz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 13.02.2012 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Spirea, a nie możecie zwrócić tej szafki. ikea nie robi problemów z przyjmowaniem. Nawet jesli coś pól rok uw domu leży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 13.02.2012 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Spirea, a nie możecie zwrócić tej szafki. ikea nie robi problemów z przyjmowaniem. Nawet jesli coś pól rok uw domu leży. ale nie mogą być złożone i potem rozłożone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 13.02.2012 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Sheenaz, możemy. Szafka leży wciąż w kartonie. Tylko, że zwrócenie nie rozwiązuje sprawy. A w ogóle ta szafka to nic. Wykonawca schodów miał wypadek. Dopiero w przyszły piątek będzie wiadomo, kiedy wróci do pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 13.02.2012 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 A po co w ogóle Wam korek w umywalce? pranie tam będziesz namaczać czy jak? zresztą są różne korki, z różną wysokością pionowego elementu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 13.02.2012 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Spireo aż trudno uwierzyć ,że znowu montaż schodów się przesunie.Chyba powinnaś pomyśleć o windzie, bo schody nie są Ci pisane.Ale wiesz jak już je będziesz miała to je z pewnością bardzo pokochasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 13.02.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 oj, kiepsko z tym schodziarzem ale to Ci daje czas na znalezienie stolarza do szafki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 13.02.2012 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Spirea - gratuluję załatwienia paneli Gorzej ze ślusarzem... wiem że kiedyś już to rozpisywałaś, ale rozważacie wzięcie kogoś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 14.02.2012 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 gdyby nie wpłacona zaliczka, to pewnie Spirea by już zmieniła schodziarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 14.02.2012 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Wojgoc - ja rozumiem, że zaliczka zaliczką, ale w perspektywie wydawania kasy na wynajem może się okazać że jest to zupełnie nieopłacalne i zaliczkę należy po prostu przełknąć jako nieplanowany wydatek.My mamy trochę podobną sytuację - wykonawca wziął zaliczkę, wywiązał się tylko z części prac, a potem zapadł się pod ziemię.Ale nie zamierzamy w związku z tym zamrażać budowy na długie miesiące, tylko znajdziemy kogoś innego do dokończenia prac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 14.02.2012 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Zaliczka to 50% umowy. Przelkniecie tego jako nieplanowany wydatek jest niemozliwe, bo stanie mi w gardle. W przyszly piatek ma byc wiadomo, kiedy mozliwy jest powrot do pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 14.02.2012 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 kurcze to schody to prawdziwe schody i dosłownie i w przenośni, ale mam nadzieję że będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 14.02.2012 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 mam nadzieję, że ślusarz się określi co do terminu. Może kraczę, ale przeżyłam już tyle wypadków/ pogrzebów i innych chorób przy okazji różnego rodzaju remontów, że szczerze mówiąc - nie wierzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 16.02.2012 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Spireo kiedyś chyba pisałas o dobrych farbach do łazienki, jaka to firma była? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 16.02.2012 03:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Tez Para platinum plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 16.02.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 16.02.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 spirea weż przykład z forumowej balbiny i atakuj tego ślusarza bezustannie. P{onachodz w domu, może w koncu się zmobilizuje:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 17.02.2012 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 coś się dzieje złaego z facetami od schodów???? czy jak? mój wczoraj spóźnił sie o 3 godziny!!!!! mąż wyszedł nawet specjalnie szybciej z pracy żeby zdążyć pojechalismy szybko bez obiadu w sumie wróciliśmy do domu przed 22 ale jak sie chce mieć schody (a chce) to nawet nie mozna gościa porządnie opieprzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 17.02.2012 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 moja koleżanka zapłaciła całość za schody, a facet ogłosił upadłość. Mieli o tyle lepiej, że nie mają dzieci i wystarczyło im mieszkanie na parterze. Schody zrobili potem. U nas bez schodów nie ma mowy o przeprowadzce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 17.02.2012 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 coś się dzieje złaego z facetami od schodów???? czy jak? mój wczoraj spóźnił sie o 3 godziny!!!!! mąż wyszedł nawet specjalnie szybciej z pracy żeby zdążyć pojechalismy szybko bez obiadu w sumie wróciliśmy do domu przed 22 ale jak sie chce mieć schody (a chce) to nawet nie mozna gościa porządnie opieprzyć Kaśka, a masz z gościem umowę? bo ja właśnie chcę podpisać, ale nic w sieci nie ma sensownego na wzór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts