wojgoc 02.03.2012 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 kratka wentylacyjna zamontowana w garażu nie wystarczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 02.03.2012 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 ja tę wentylację w garażu miałam już w projekcie, ale wykonawcy mi tego nie zrobili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 02.03.2012 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 kratka wentylacyjna zamontowana w garażu nie wystarczy? ale ja nie mam nawet kratki. Oni chyba własnie mają ją dopiero zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 02.03.2012 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 a Ty masz z czego ściany?bo to zwykły robotnik może zrobić - aby było ładnie to wykończeniowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 02.03.2012 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Mam porotherm. Kominiarz powiedział, że zrobią kratkę do tego pustaka wentylacyjnego. Nie widzę robienia kratki bezpośrednio w ścianie, bo będzie mi wiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 02.03.2012 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 kratka wentylacyjna zamontowana w garażu nie wystarczy? o to się muszę spytać magika. może zwykła kratka to nie, ale jakaś zetka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 02.03.2012 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Mam porotherm. Kominiarz powiedział, że zrobią kratkę do tego pustaka wentylacyjnego. Nie widzę robienia kratki bezpośrednio w ścianie, bo będzie mi wiać. robisz kratkę z przepustem i wentylatorem - podmuch powietrza wentylatora otwiera przepust. Powietrze z zewnątrz nie wpada do garazu Mozna to też zrobić bez wentylatora ale wtedy trudniej z wywiewem. Tatarak, nie wiem co to jest zetka - poza radiem Zet, zwaną zetką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 02.03.2012 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 śiakiś niedouczony kolega http://muratordom.pl/instalacje/wentylacja-i-klimatyzacja/instalacja-wentylacja-kotlowni-czy-zetka-jest-konieczna,41_5292.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 02.03.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 taka du..a wolowa ze mnie w temacie zetki - chyba musialby mnie koń kopnąć w czaszkę, bym zamontował takie paskudztwo u siebie w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 04.03.2012 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 no ale przecież to nie musi tak lecieć po wierzchu. przy ocipleniu 20 cm to sobie możemy spokojnie w styro schować. luz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 04.03.2012 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Spireo gratuluję Ci pierwszej nocy, to musi być wspaniałe uczucie. Ja też chciałabym spędzić pierwszą noc jak nie ma mebli ,chciałabym już tapetować pokoje dzieci,zapach kleju do tapet kojarzy mi się z dzieciństwem. powiedz mi macie podłogówkę, czy kleiliście te panele do podłogi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 04.03.2012 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 No, no, no... to się domowo zrobiło:) Wielkie gratki za podłogę, oświetlenie i pierwszą noc. I to tak od razu: Ty sama i dwóch super facetów;-) No, no, no... Niezłe początki:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 04.03.2012 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 No, no, no... to się domowo zrobiło:) Wielkie gratki za podłogę, oświetlenie i pierwszą noc. I to tak od razu: Ty sama i dwóch super facetów;-) No, no, no... Niezłe początki:cool:ja już się wypowiedziałam w dzienniku:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 05.03.2012 04:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Spirea - gratuluję podłóg, pomalowanych ścian i pierwszej nocy 'w domu' No i trzymam bardzo mocno kciuki za schody! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 05.03.2012 05:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Dzieki dzieki Balbina, przynajmniej czulam sie bezpiecznie Basia, mamy podlogowke na calosci, wiec panele byly ukladane jako podloga plywajaca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 05.03.2012 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Basia, postaram się zebrać i odpowiedzieć na maila, zadałaś tyle fachowych pytań i nie mogę zasiąść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 05.03.2012 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Tapeta do dziecięcego super, można oczywiście dyskutować, że potem trzeba będzie zrywać, moczyć ściany, zniszczy się gładź, itd. ale w sumie to za dobre parę lat. Może faktycznie młoda pociągnie zapałki i wylosujecie? Podłogi super, myślę, że będą bardzo uniwersalne, jakby nie zmienił się wystrój w przyszłości. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 05.03.2012 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 dzieki Moorela, takie obiekcje do tapety ma mąż. Jednak za parę lat i tak pewnie trzeba będzie odnowić ściany, więc najwyżej się ją zedrze. A pomysł z losowaniem dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 05.03.2012 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Spireo słuchaj nie odpisuj na tamtego maila jakoś sobie poradzę, bo przeanalizowałam Twoje zdjęcia i wczytałam się w temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 05.03.2012 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 uff, to dobrze. Miałam mętlik jak zaczęłam czytać, bo przy tych krokwiach zaczęło się komplikować. A w ogóle, to zaczęły mi pękać łączenia kg ze ścianą szczytową i jedną ścianą w środku. Będzie poprawiane, ale nie wiem, czy to poważna sprawa, czy ściągać kierownika. Chyba lepiej ściągnąć. Robi się też jakiś przeciek przy syfonie umywalki w pracowni. Takie drobne rzeczy wychodzą i mam wrażenie, że tych drobiazgów do naprawy/wykończenia/zrobienia do przeprowadzki będzie mnóstwo i się nie pozbieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts