mayland 05.03.2012 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Podłoga fajnie wygląda. Prawie jak mój dąb bielony Będziesz z niego zadowolona. Więcej czasu dla rodziny mniej na sprzątanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 05.03.2012 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 coraz bardziej domowo się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 05.03.2012 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Spirea, a kuchnię już w końcu zamówiłaś? bo mi jakoś umknęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 05.03.2012 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 a to ja słyszałam że na podłogówkę lepiej kleić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 05.03.2012 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 tak, już w grudniu - chciałam się załapać na promocję za 1000 zł 100 zł gratis Za bonus i małą dopłatę kupiliśmy Kalinie 2 expedity i jedną Stuvę. Madeleine, robi się. Szkoda, że przy wszechobecnym kurzu nie ma sensu przenosić rzeczy. Chciałabym jeszcze Ciebie podpytać - w jakiej odległości masz te szyny montażowe w spiżarni? Czy polecasz Masterart do szkła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 05.03.2012 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 a to ja słyszałam że na podłogówkę lepiej kleić pierwsze słyszę, robiliśmy zgodnie z instrukcją Quick Stepa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 05.03.2012 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 szczerze zazdroszczę pierwszej nocki na budowie:) jak firmy od drzwi gdzie warto zapytać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 05.03.2012 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 tak, już w grudniu - chciałam się załapać na promocję za 1000 zł 100 zł gratis Za bonus i małą dopłatę kupiliśmy Kalinie 2 expedity i jedną Stuvę. a fakt, tak to było dawno, że zapomniałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 05.03.2012 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 a to ja słyszałam że na podłogówkę lepiej kleićnie lepiej na pływająco. Anuli popękały deski ( miała klejone) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 05.03.2012 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 U nas w wszędzie będą klejone (warstówka), a w jednym tylko pokoju, będzie pływająca (podłoga Par-Ky, ona ma korek pod spodem dlatego podobno robi się ją na pływająco....).... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 05.03.2012 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 U nas w wszędzie będą klejone (warstówka), a w jednym tylko pokoju, będzie pływająca (podłoga Par-Ky, ona ma korek pod spodem dlatego podobno robi się ją na pływająco....).... a my zawsze kładziemy na pływająco.mamy barlinka warstwówkę . drugi raz u nas i 2 razy u rodziców.Basia byłaś w dzienniku u Anuli. ona ma problemy z podłogą klejoną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 05.03.2012 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 pierwszy raz słyszę o ukladaniu deski warstwowej na ogrzewaniu podłogowym w sposób plywajacy.przyklad Anuli nie jest potwierdzeniem takiego sposobu kladzenia deskiprzyczyn pekania desek jest dośc sporo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 05.03.2012 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Monia, byłam u Anuli, wiem że ma probelmy, nawet pytałam jej, jakiej ma formy - na szczęście nit tej co my..... Firma gdzie kupujemy daje nam gwarancję tylko na podłogę klejoną właśnie (kupujemy z montażem)... z resztą inny przedstawiciel tej podłogi, też daje tylko na klejoną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 05.03.2012 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 u anuli w dzienniku wymieniała wcześniej nazwę firmy, chyba ,że zmieniła przed zakupem.Dodatkowo anula miała bardzo szerokie deski.I teraz zastanawiam się bo ja ma deski Kahrsa można je kleić i nie,ale własnie lepiej kleić bo przylega, nie ma pustek powietrza,a jak wiadomo powietrze to izolator.Wolałabym nie kleić, bo by je mój mąż sam ułożył i miałabym dużoooooo przyoszczędzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 06.03.2012 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Ja mam panele laminowane, wiec nie bylo watpliwosci - ma byc plywajaca, aby wskutek zmiany temperatur mogla sie rozszerzac itd. Nie mam pojecia jak jest z deska warstwowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 06.03.2012 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 u nas znów nie chcieli dać gwarancji na klejoną co firma to inna polityka!!! więć u nas się układa na pływająco. Wojgoc i nie pierwszy raz. bo na podłogówke zawsze dawaliśmy warstwówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 06.03.2012 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Dawno mnie tu nie było, gratuluje pierwszej nocki.Cube super tanie były jak kupowalam, to technicznych pomieszczeń wzięłam,a teraz bym wszędzie je zamontowała.A polecał Ci ktoś te drzwi dan-polu? Ile by kosztowały biale bezprzylgowe? Ile trzeba u nich czekać?W dre teraz mozna kupic drzwi bezprzylgowe biale w granicach 1000zl bardzo dużo modeli tylko ze jest to okleina, ale chyba sie skuszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 06.03.2012 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 E-mól, na Dan-pol trafiłam chyba na targach, miałam ulotkę i podobały mi się te drzwi. Jednak wychodzą za drogo. Poza tym wahamy się, czy nie pokombinować jednak z kolorystyką. Wszystko będzie białe (ściana, podłoga). Wrzucenie wszędzie grafitowych drzwi jest takie oczywiste i na pewno będzie pasować. Więc myślę o jakimś pazurze Na razie powoli rozpoznaję temat i poza Dan-polem nigdzie jeszcze nie pisałam, bo nie mam czasu. Muszę sprawdzić to Dre, Polskone i Interdoor, no i stolarza, gdzie rodzina zamawiała. Cube są bardzo ładne. Wyszłyby trochę drożej niż Kwadrat. Obawiałam się jednak tych żłobień, że nie będzie mi się chciało przecierać itd. A poza tym, jak zamawialiśmy, każda złotówka się liczyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 06.03.2012 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Spirea, w czwartek mam spotkanie z przedstawicielem Pary-na jaki koszt za puszke mam sie nastawic... Boje sie zapytac-ale musze sie przygotowac:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 06.03.2012 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 u nas znów nie chcieli dać gwarancji na klejoną co firma to inna polityka!!! więć u nas się układa na pływająco. Wojgoc i nie pierwszy raz. bo na podłogówke zawsze dawaliśmy warstwówkę a jaki to producent? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts