Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika budowania

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

tak, już w grudniu - chciałam się załapać na promocję za 1000 zł 100 zł gratis :) Za bonus i małą dopłatę kupiliśmy Kalinie 2 expedity i jedną Stuvę.

Madeleine, robi się. Szkoda, że przy wszechobecnym kurzu nie ma sensu przenosić rzeczy.

Chciałabym jeszcze Ciebie podpytać - w jakiej odległości masz te szyny montażowe w spiżarni? Czy polecasz Masterart do szkła?

U nas w wszędzie będą klejone (warstówka), a w jednym tylko pokoju, będzie pływająca (podłoga Par-Ky, ona ma korek pod spodem dlatego podobno robi się ją na pływająco....)....
a my zawsze kładziemy na pływająco.mamy barlinka warstwówkę . drugi raz u nas i 2 razy u rodziców.Basia byłaś w dzienniku u Anuli. ona ma problemy z podłogą klejoną.

u anuli w dzienniku wymieniała wcześniej nazwę firmy, chyba ,że zmieniła przed zakupem.Dodatkowo anula miała bardzo szerokie deski.I teraz zastanawiam się bo ja ma deski Kahrsa można je kleić i nie,ale własnie lepiej kleić bo przylega, nie ma pustek powietrza,a jak wiadomo powietrze to izolator.Wolałabym nie kleić, bo by je mój mąż sam ułożył i miałabym dużoooooo przyoszczędzone.

Dawno mnie tu nie było, gratuluje pierwszej nocki.

Cube super tanie były jak kupowalam, to technicznych pomieszczeń wzięłam,a teraz bym wszędzie je zamontowała.

A polecał Ci ktoś te drzwi dan-polu? Ile by kosztowały biale bezprzylgowe? Ile trzeba u nich czekać?

W dre teraz mozna kupic drzwi bezprzylgowe biale w granicach 1000zl bardzo dużo modeli tylko ze jest to okleina, ale chyba sie skuszę.

E-mól, na Dan-pol trafiłam chyba na targach, miałam ulotkę i podobały mi się te drzwi. Jednak wychodzą za drogo. Poza tym wahamy się, czy nie pokombinować jednak z kolorystyką. Wszystko będzie białe (ściana, podłoga). Wrzucenie wszędzie grafitowych drzwi jest takie oczywiste i na pewno będzie pasować. Więc myślę o jakimś pazurze :) Na razie powoli rozpoznaję temat i poza Dan-polem nigdzie jeszcze nie pisałam, bo nie mam czasu. Muszę sprawdzić to Dre, Polskone i Interdoor, no i stolarza, gdzie rodzina zamawiała.

Cube są bardzo ładne. Wyszłyby trochę drożej niż Kwadrat. Obawiałam się jednak tych żłobień, że nie będzie mi się chciało przecierać itd. A poza tym, jak zamawialiśmy, każda złotówka się liczyła.