Kaśka73 19.04.2012 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 ja nie używam pokrywek wcale z ikei mam patelnie i inne akcesoria kuchenne i bardzo je lubię więc siła rozpędu kupię IKEA 365+mam jeszcze zestaw garnków z amwaya ale nie wiem czy nadadzą się na indukcję jak myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 19.04.2012 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 super że to piszecie bo zawsze to łatwiej podjąć decyzję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 20.04.2012 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Spirea, ale się rozpisałaś nawet skomentować trudno, bo też by trzeba w punktach. To ja może podsumuję: koniec Waszej budowy widać coraz wyraźniej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.04.2012 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Spirea Ty nie potrzebujesz gdzieś lampy tzw. belki? Kupiłam sobie ostatnio jedna i jestem zachwycona barwą światła (choć to akurat od swietlówki zależy) ale też stosunkiem jakości do ceny. Jakbyś potrzebowała to daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 20.04.2012 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Mayland, a możesz mi przesłać fotkę albo link, żeby zobaczyć jak wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 21.04.2012 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Spirea, super to łóżko! Taki kolor? Bardzo fajny!Jaki masz kolor ścian w sypialni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 21.04.2012 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 malkul, już nie pamiętam u kogo była ta dyskusja, może u Mazo lub Anuli? Ja mam i bardzo polecam Berghoff na indukcję Moi rodzice używają natomiast Schulte Ufer i także są bardzo zadowoleni. u Anuli była dyskusja o garnkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 21.04.2012 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Podloga biala, sciana przy lozku grafitowa. Powinno byc ok, tylko z inna kapa. Poszperalam w necie i znalazlam uwagi, ze w suchych pomieszczeniach to drewno egzotyczne (koa)t lubi sie rozeschnac. A my mamy podlogowke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 21.04.2012 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 a mnie się ten kolor widzi zbyt "tradycyjny", ale może jestem uprzedzona, bo ostatnio mi się tylko jasne drewno podoba poza tym bardzo fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 21.04.2012 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 dlatego musimy razem je jeszcze zobaczyć. Almi Decor ma meble w taim kolonialnym stylu. Tu fotka ze stronyhttp://produkty.almi-decor.com/catalog.php?1=1&col=Oslo&id=1&pid=1&func=2&kod=31534 a tu kontrkandydat http://www.mazzivo.pl/product/Lozko-Pool/?id=8 droższy lącznie o ok. 700 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 21.04.2012 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 ja bym wybrała kontrkandydata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 21.04.2012 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 to drugie na żywo wygląda tak (inny model) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 22.04.2012 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Mi się bardziej podoba ten pierwszy model i kolor zdecydowanie ładniejszy taki ciemniejszy i usłojenie też I jeszcze a propos drzwi białych. Anula, czy możesz napisać (może być na priv) konkretnie nazwę tej firmy od drzwi i ile kosztowała Cię taka jedna sztuka białych? dzięki i pozdrawiam, Spirea, zobacz na drzwi Asilo Marconi - widziałam na żywo, bardzo ładnie wykonane, grube, chowane zawiasy - mają je w wielu salonach. Patrząc po opasce na drzwi - bardzo podobne do tych Anuli. http://img28.imageshack.us/img28/5083/1602282012022958b898bc.jpg http://img571.imageshack.us/img571/8145/160202201202293e1bd015.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 22.04.2012 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Artemide Teti - gdzie kupujecie? Masz jakiegoś dostawcę z dobrymi cenami lamp Artemide ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 22.04.2012 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Basia, drzwi bardzo ładne, ale ciekawe jak stoją cenowo. Masz od nich wycenę? Jesteś zorientowana (albo ktoś inny) w temacie drzwi?Co w ogóle wchodzi w skład drzwi - skzydło i ościeżnica wiadomo, ale te opaski - to nie jest w cenie ościeżnicy? Dostałam katalog Interdoor i tam właśnie opaska jest osobno. Czyli muszę doliczyć x2 po obu stronach, tak? Do tego koszt podcięcia wentylacyjnego, klamka + ewentualna rozeta. A jak z zawiasami- rozumiem, że jeśli chcę takie chowane to płaci się ekstra, ale jak zwykłe widoczne? Czy bezprzylgowe=z chowanymi zawiasami? Artemide kupuję w Berkano Design. Chyba mają najlepsze ceny. Jeśli kupujesz coś droższego i masz możliwość kupienia przez kogoś np. we Włoszech (bo transport przez sklep jest drogi), to sprawdź piuluce.it Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 22.04.2012 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Cześć Spireo:-) Widziałabym bardziej surowe i ascetyczne łózko u Ciebie, zwłaszcza, że nie chcesz zaglówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 22.04.2012 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Spirea mnie ogromnie podoba się to łozko z egzotycznego drzewa. Fakt samo usłojenie daje już poczucie bogactwa:p Takie łożka mi się podobają , ale jest 1 ale , dlaczego itakowego nie mam ( miałam gdzieś 20 lat temu). Siniaki na nogach:p od ramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 22.04.2012 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 ten egzotyk jest bardzo ładny, ale miał zbyt duzo ubytków (przeceniony był o 50%). Muszę jednak wziąć co prostego - tak jak napisała Magda - ascetyczne i surowe. Na razie nie znalazłam nic lepszego od tego Pool. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.04.2012 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 http://www.lunaoptica.pl/files/300/40341-48.jpgO taka ta lampa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 24.04.2012 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Spireo, lista "to do" bardzo precyzyjna:DCzekam na punkt, gdy panele beda sie kladly:D:DMysle w lipcu pojechac na moja budowe i wtedy pomacac Quick-Stepy w realu:D Ale wtedy to u Ciebie panele powinny byc polozone i wszystko posprzatane, wiec z niecierpliwoscia czekam na zdjecia:D Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts