Tatarak 30.05.2012 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Sheenaz - ja chciałam na suficie u Juniora dać taki system linkowy z 5 reflektorkami, żeby można je kierować tam, gdzie potrzeba. Ostatnio byłam z nim w LM i weszliśmy na lampy, żeby obadać synowe preferencje (lat 5,5, hobby: rycerstwo, zapasy, pluszaki, bohaterowie kreskówek), jakież było moje zdumienie, gdy zdecydowanie zażądał do siebie dłuuuuugiego żyrandola z kolorowymi kryształami, najlepiej różowymi lub fioletowymi. ostatecznie spodobała mu się też lampa a'la srebrna kula dyskotekowa. coś czuję, że "oj będzie bal" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 30.05.2012 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Sheenaz, nie może być inaczej ze schodami jak dobrze Cegiełki będą na 100%, ale nie wiem jednak jeszcze czy Mugaty, bo dzisiaj trafiłam na inne. Jak zdążymy, to jeszcze dzisiaj podjedziemy razem i podejmiemy decyzję. Niestety nie znalazłam jeszcze sklepu, gdzie na żywo mogę zobaczyć tego V&B. Co do lampy, to rozważałam coś z Haby, ale jak pokazywałam Małej, to nie była za bardzo zachwycona. Natomiast bardzo Jej się spodobały lampki z Ikei - z kolekcji Snoig. Wzięłabym różowy kinkiet nad łóżko, lampkę na biurko i białą wiszącą. Są bardzo delikatne i mnie też się podobają. Podoba mi się jeszcze coś takiego http://sklep.kim-jaroslaw.pl/oswietlenie-oswietlenie-dekoracyjne-lampy-dzieciece-lampa-dziecieca-massive-fiore-403562010-p-1269.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 30.05.2012 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Tatarak, mam to samo u córki (zainteresowania końskie) - najchętniej kryształy na ścianach/suficie i złocone klamki. Ostatnio zaczęła przebąkiwać coś o różowej ścianie, ale tutaj będę uparta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 30.05.2012 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Monsanbia, czy Delight u Lil się sprawdza, nie za ciemno jest? sprawdza sie i jestem z niej bardzo zadowolona (bo mi sie caly czas podoba) wlozylam w nia najmocniejsza swietlowke (no wiadomo, musi sie rozzarzyc) i jest zupelnie jasno. Pewnie kiedys bedzie led Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 30.05.2012 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Tatarak, też myślałam o reflektorach, ale nie na linkach tylko na takiej okrągłej podstawie sufitowej. Stwierdziłam, że zmienię, jak pójdzie do szkoły czy podrośnie, a teraz niech będzie coś dziecięcego. Z praktycznego punktu widzenia jest to chyba najlepsze rozwiązanie, bo doświetli się półki, szafy itd. Na tej zalinkowanej wyżej stronie jest sporo lamp i może nawet da się coś ładnego znaleźć. Taką kulę ma w pokoju mój siostrzeniec. Był zachwycony jak ją dostał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 30.05.2012 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 ta Delight jest śliczna. Jednak mam wizję zakurzonego filcu, z którego jest zrobiona. Monsanbia, jak ją się czyści? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 30.05.2012 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Spirea, te ikeowe u nas beda tez jako kinkiety, ale na sufit jakie takie malutkie mi się wydają. Kwiatkowa lampa też mi się podoba, ale znów mam wrażenie, że za dziecinna jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 30.05.2012 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 ta Delight jest śliczna. Jednak mam wizję zakurzonego filcu, z którego jest zrobiona. Monsanbia, jak ją się czyści? odkurzaczem i szczotka z dlugim i miekkim wlosiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 30.05.2012 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Spirea, te ikeowe u nas beda tez jako kinkiety, ale na sufit jakie takie malutkie mi się wydają. Kwiatkowa lampa też mi się podoba, ale znów mam wrażenie, że za dziecinna jest. to fakt, że wygląda na małą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 30.05.2012 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Sheenaz, a w jakim wieku są Wasze dzieci, bo mi to jak dotąd umknęło? kurczę, wszystko wszytkim i z czasem się lampę dziecku zmieni, ale tych kryształów to raczej nie przełknę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 30.05.2012 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 acha, Spirea, ta lampa kwiatowa spod linka - cudna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 30.05.2012 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 (edytowane) Tatarak - 7.5 i prawie 6. Kryształy swój urok mają zwłaszcza w postaci Rainbow Makera - buźka mi się śmieje za każdym razem gdy na niego patrzę http://www.shinyshack.com/product.php?prid=214221&pn=Solar-Powered-Rainbow-Maker Edytowane 30 Maja 2012 przez sheenaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 30.05.2012 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Katti, dzięki za szczegóły Mocno szacunkowo koszt samych materiałów na 60m2 płyty wyszedłby ok. 5000 zł, czyli ok. 84 zł/m2 Uważasz, że to dużo, czy jest ok? Jak pytałam o płyty betonowe to koszt zaczynał się od 160zł netto/m2 (i byli zawsze mocno ograniczeni wymiarami). Przy specjalnym zamówieniu (pod wymiar) koszty były jeszcze wyższe. My lejemy podjazd, a jego boki obkładamy właśnie takimi betonowymi płytami (ze względu na połączenie podjazdu z płytami tarasowymi - chcemy wszystko ujednolicić ). Całusy Spireo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 30.05.2012 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Spireo zdecydowałas się na Polskone,widziałam polskona lakierowane ale nie płytowe,tylko z tłoczeniami i muszę powiedzieć ,że wyglądają ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 30.05.2012 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 a jaki to model Polskone? te z przetłoczeniami lakierowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 30.05.2012 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Sheenaz - to nie tak daleko wiekowo od mojego łobuza, który sobie upatrzył takie o, tylko różowe lub fioletowe http://www.oswietleniesklep.pl/files/792605614/7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 30.05.2012 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 litości, nie kryształki chociaż zniosłabym jakiś wielki żyrandol kryształowy taki totalny odlot. Nie mogę przełknąc natomiast jakchś namiastek, typu małe kinkieciki z paroma wisiorkami, szczególnie w łazienkach. Basia, widziałaś chyba popularne na forum Simple. Wysłałam jeszcze zapytanie do tego rodzinnego stolarza, żeby mieć porównanie. Podobnie jak ze zmywarką Whirlpool/Siemens niezbyt widzę uzasadnienie dopłaty łącznie ok. 5 tys. A. twierdzi, że bez sensu dopłacić kilka tysięcy.Co do zmywarki podjęłam decyzję, co do drzwi jeszcze się waham, że będzie widać, że to drzwi za 700 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 30.05.2012 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Uważasz, że to dużo, czy jest ok? Jak pytałam o płyty betonowe to koszt zaczynał się od 160zł netto/m2 (i byli zawsze mocno ograniczeni wymiarami). Przy specjalnym zamówieniu (pod wymiar) koszty były jeszcze wyższe. My lejemy podjazd, a jego boki obkładamy właśnie takimi betonowymi płytami (ze względu na połączenie podjazdu z płytami tarasowymi - chcemy wszystko ujednolicić ). Całusy Spireo Jeśli tyle wyjdzie, to wydaje mi się to w normie, a w porównaniu do produktów Libet itp. to chyba nawet dość korzystnie, a efekt nieporównywalny. Nie wiem jak z robocizną, chociaż A. zadeklarował się, że woli już kopać i murować bloczki niż malować dalej pokoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 30.05.2012 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 mój A. na te kinkieciki z kryształkami mówi, że mu się kojarzą z wystrojem domu pogrzebowego szczególnie czarne ale na serio, nie wyobrażam sobie takiego cuda u siebie w ogóle, a w pokoju młodego w szczególności. to już prędzej tę kulę dyskotekową się powiesi. niech Twój A. przeniesie kilka takich bloczków (one są potwornie ciężkie), to może jeszcze zmieni zdanie kopanie ubitej pojazdami ziemi też żaden miód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 30.05.2012 22:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 zrobi wszystko, żeby nie malować ścian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts