olgusieniunieczka 31.05.2012 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Mój robił wszystko, żeby nie zaciągać ściany w garażu siatką i klejem. Po 24 godz. machania łopatą i zrobieniu 75mb drenażu, stwierdził, że wolałby jednak z tym klejem powalczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 31.05.2012 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 a jaki to model Polskone? te z przetłoczeniami lakierowane? polskone fiord Tataraku idź do sklepu komfort i weź sobie katalog Polskone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 31.05.2012 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 w katalogu to wszystko ładnie wygląda oglądałam w pn na żywo białe drzwi Classen, w katalogu ok, na żywo... no może nie blech, ale szału nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 31.05.2012 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 no nie, ten fiord to jednak nie moja stylistyka - wystarczy mi rzut okiem w necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 31.05.2012 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Dziewczyny, chciałam Wam zwrócić uwagę na opaski wokół ościeżnic. One są takie "papierzaste", także lekki szajs. Jak komuś to nie przeszkadza to okej, ale żebyście nie były tym zaskoczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 31.05.2012 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Dziewczyny, chciałam Wam zwrócić uwagę na opaski wokół ościeżnic. One są takie "papierzaste", także lekki szajs. Jak komuś to nie przeszkadza to okej, ale żebyście nie były tym zaskoczone. ja polskone nie biorę,ale opaski zawsze można drewniane kupić. Magdo byłaś u mnie w dzienniku?zajrzyj bo planowałam biało kremowe drzwi,ale nie wiem czy nie za duży kontrast,może bębowe jak deski w salonie i reszcie pomieszczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 31.05.2012 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Magdo, widziałam opaski w Belpolu i nie sprawiały wrażenia papierzastych. W zasadzie wyglądały normalnie. One są chyba z mdf-u. Jesli wezmę te Polskone, to będę dopłacać do malowanych, bo standard to okleina. To, co zmieniłabym w opaskach, to łączenia - nie po skosie, ale prosto. Występują jednak tylko w modelu Noble bezprzylgowym, a nie ma tu opcji malowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 31.05.2012 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 (edytowane) Spirea, gdzie Ty znalazlas Eurobę za 1600 zl?Mi najtansza opcje wycenili na 2230 zl netto, co prawda za bezprzylgowe, ale nie wierze, ze zawiasy 600zl kosztuja. Edytowane 31 Maja 2012 przez sheenaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 01.06.2012 05:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 To chyba musisz uwierzyć Dopłata do drzwi bezprzylgowych z zawiasami widocznymi - ok. 600 zł brutto, z zawiasami ukrytymi - ok. 900 zł brutto (ceny bez rabatów). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 01.06.2012 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Magdo, widziałam opaski w Belpolu i nie sprawiały wrażenia papierzastych. W zasadzie wyglądały normalnie. One są chyba z mdf-u. Jesli wezmę te Polskone, to będę dopłacać do malowanych, bo standard to okleina. To, co zmieniłabym w opaskach, to łączenia - nie po skosie, ale prosto. Występują jednak tylko w modelu Noble bezprzylgowym, a nie ma tu opcji malowanych. Spireo, my kupowaliśmy drzwi własnie w Belpolu i nie zwróciłam uwagi wtedy na te opaski, ale po montażu to widać. Nawet chłopak, który montował te drzwi zwrócił na to uwagę. Ale masz rację, że one wykonane sa z płyty mdf:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 01.06.2012 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 co do Pol-skone, to w wątku o drzwiach Robespierre (spec od drzwi) na pytanie o Polskone Sempre napisał, że "Pol-Skone można polecić, konstrukcja dobra - nie sprawia problemów użytkownikom. " Jeśli tak, to decyzja co do drzwi miedzy Polskone/stolarz/Euroba dotyczy w zasadzie wyglądu. Czyli czy mam dopłacić ok. 4,5k za wygląd. Euroba ma na pewno ładniejszą strukturę, jest kanciasta na brzegach. Druga sprawa, że wklejane przeze mnie zdjęcia Euroby przedstawiają wersję bezprzylgową z ukrytymi zawiasami, czyli cena w okolicach 2500 zł. Sheenaz, tu poglądowo ceny zawiasów:http://okucia24.com/25673/bezprzylgowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 01.06.2012 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Ta kanciastosc to chyba jeden z kilku argumentow przemawiajacych za drzwiami "lepszej" firmyMy mamy Eurodoor i kiedy nas na nie w salonie namawiano facet kilka razy o tym mowil. Nie zwrocilabym nawet na to uwagi i dopiero teraz, kiedy mam porownanie moge stwierdzic ze to faktycznie widac. Poza tym drzwi te z wyzszej polki sa czym innym wypelnione. W tanszych jest to plyta, w drozszych drewno. W tanszych sa dwa zawiasy, w drozszych 3Ja mam w domu Eurodoory i 1 szt Polskone Simple. I musze powiedziec ze Simple jak na drzwi wartosci 1/3 reszty sa naprawde bardzo OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 01.06.2012 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Te swoje Polskone chcę brać w wersji wypełnienia - pełna płyta wiórowa - nie jest to pełne drewno, ale są już cięższe i stabilniejsze. Bralibyśmy też 3 zawiasy. Faktura malowanych jest całkiem ok. Będzie taka jak Twoich Simple. dzięki za opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 01.06.2012 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 w sprawie małej łazienki - brałabym na TWoim miejscu słuchawkę, bo tak jak mówisz, używana będzie pewnie sporadycznie i niech nie chlapie u siebie będziemy mieć jeden prysznic, i tylko z tego powodu damy tam deszczownicę - specjalnie dla A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 01.06.2012 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Spireo ? czy masz ogrzewanie na gaz? jeśli tak to możesz brać pod uwagę termostat,ale jak rzadko używana to niekoniecznie.Aczkolwiek powiem szczerze,że termostatyczne dla mnie ładniejsze i w zestawach wychodzą fajnie cenowo. Czy bierzsz pod uwagę kludi też? http://allegro.pl/kludi-zenta-bateria-termostatyczna-zestaw-2s-i2381176471.html Deszczwonicy nie ma sensu Aha i nie patrz na przepływy bo małą ją będziecie używać kup to co ci się podoba i odpowiada cenowo Ja dostałam wycenę w łązience plus ,powiem szczerze,że poprostu zsumowali ceny które mają na swojej stronie,bez żadnego upustu.Jestem zawiedziona.Ja wprawdzie większość baterii mam ,tylko mi brakuje prysznicowych,ale mam 3 wc ,bidet ,umywalkę, kabinę prysznic i zero rabatu,to na allegro mam taniej kupując pojedyńczo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 01.06.2012 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Basia, a zapytaj o wycenę w sklepie kafel -http://www.kafel.sklep.pl/ - ja od nich miałam najlepsze ceny na swoje stelaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 01.06.2012 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 ja znowu wysłałam właśnie do Pana Jurka. Jest w miarę, będę jeszcze negocjować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 01.06.2012 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Spirea, do łazienki gościnnej olej wodotryski. Natomiast, jeśli chodzi o drzwi - widzę bardzo dużą różnicę jakościową między Pol-skone Modern (z wypełnieniem tym lepszym), które miałam w poprzednim mieszkaniu, a obecnymi. Ogólnie niestety tam, gdzie oszczędziłam - te oszczędności wychodzą bokiem. Ale coś za coś, pytanie, jak jesteście wrażliwi na prowizorki budowlane, jak szacujecie tempo gromadzenia pieniędzy (może warto teraz rozliczyć zwrot vat na materiały?) i jakie macie priorytety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 01.06.2012 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 ja znowu wysłałam właśnie do Pana Jurka. Jest w miarę, będę jeszcze negocjować wycenę na baterię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 02.06.2012 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 wycenę na całe wyposażenie łazienki. Brałam też od Niego rzeczy do górnej łazienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts