marynata 18.06.2012 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Rewelka!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 18.06.2012 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Magdo, Ktoś się mnie też pytał, czy ciemne rolety mocniej nagrzewają. Jak dzisiaj przyjechaliśmy część była odsłoniętych, część nie. W domu było przyjemnie chłodno. Trochę cieplej na górze. Jak wróciliśmy do mieszkania, gdzie roleta biała była zasłonięta to gorączka. Myślę więc, że w dużej mierze istotna jest główna przegroda, czyli ściana i izolacja. Kolor rolety będzie miał chyba drugorzędne znaczenie. Ja pytałam i w między czasie popytałam na forum-posiadacze antracytowych rolet na nic się nie uskarżają jeżeli chodzi o podniesienie temperatury czy duszność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 18.06.2012 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 (edytowane) Spireo na schody czekam również,czas tak szybko zleciał i za chwilę będziemy się cieszyć razem z Tobą.Cegiełki zapowiadają się bardzoooooo fajnie-zresztą ja z tych co kochają wszelkie cegiełk i w dodatku białe łązienki.Czekam na dokończenie Twojej dolnej łazienki ,może się zainspiruję, bo za cholerę nie wiem co do mojej dolnej łazienki mam dać.Dla mnie białe łazienki są najładniejsze, więc trochę żałuję,że moja szara nie jest biiała.Łazienka z czerwoną wanną jest bardzo ciekawa,czysta,świeża,nowczesna i oryginalna.Bravo za odwagę,czerwień jest piękna.Bateria umywalkowa talis śliczna,ja niestety pośpieszyłam się z armaturą do dolnej łazienki i zmienić nie mogę,a teraz bym taką chętnie miała Spireo nie zrozumiałam, posta o instalacji odgromowejWolałabyś ją mieć ,czy nie? Edytowane 18 Czerwca 2012 przez Barbara74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 18.06.2012 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Marynata, Basia dzięki Basiu, Twoja szara będzie bardzo ładna. Nie uprzedzaj się niepotrzebnie Co do instalacji, to wolałabym mieć. Mam do Was jeszcze pytanie - czy lustra dawać już nad baterią czy dać niżej (wtedy bateria będzie się odbijać w lustrze)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 18.06.2012 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 a to kafelki jak w paryskim metrze...wanna w czerwieni - super wyszło!, chyle czoła przed konsekwencją w działaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 18.06.2012 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 w paryskim ponoć są wypukłe, płaskie chyba w Londynie albo Nowym Jorku Nie wiem, nie byłam. Już kiedyś pisaliśmy sobie wzajemnie o konsekwencji Wanna naprawdę się udała. Jeden minus to taki, że musiała być jakaś różna partia mozaik i odznacza się ciemniej dolny pasek. Nie sprawdziłam tego, jak odbierałam, więc trudno. Z pozytywnych rzeczy - mam prawomocny tytuł na byłego wykonawcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 18.06.2012 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 wypukle? to w takim razie są rózne na róznych stacjach.w Londynie napewno są płaskie.tytuł to połowa sukcesu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 18.06.2012 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 tytuł to połowa sukcesu.... niestety wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 18.06.2012 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 ale i tak szybko dostałaś.... rozumiem, ze gosek nie wnosil zadnych protestów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 18.06.2012 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 (edytowane) Tak. Odebrał, ale nic nie wniósł. Edytowane 18 Czerwca 2012 przez Spirea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 18.06.2012 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 wow, górna łazienka wygląda jak z "zagranicznego katalogu" - naprawdę super dolna też zapowiada się pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 18.06.2012 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Łazienka z czerwoną wanną obłędna!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 18.06.2012 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Spirea, jest super! Przekonałam się przy okazji, że jednak jasne łazienki bardziej mi się podobają. Gratulacje, będzie pięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 18.06.2012 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Piękna ta wanna, odważna bestia z Ciebie i masz teraz piękną nagrodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 18.06.2012 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 dziewczyny, zdjęcie faktycznie wyszło nieźle i sprawia wrażenie "katalogowego". Chyba pierwszy raz takie ładne Padało korzystnie światło przez okno E-mól, to w dużej mierze zasługa A., bo to był jego pomysł. Ja się zgodziłam, znalazłam mozaikę i fugę ok, to może zasługa po połowie, chociaż ponoć zawsze najwięcej warty jest koncept Moorela, ja w ogóle mam teraz akcję na jasne wnętrza. Kojarzy mi się ze spokojem, świeżością, oddechem, przestrzenią. A tego chyba potrzebuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 18.06.2012 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Spirea, widzę, że prace fajnie ruszyły do przodu Ja też nie mogę się doczekać Twoich schodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 18.06.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Spirea, czerwona wanna wymiata Świetne zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 18.06.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Spirea, mam prośbą o wciśnięcie Reversu i informację, jak grubą płytę osb kładliście na stropie poddasza? I druga prośba, możesz mi polecić namiary na szambo? my teraz zamawiamy te płyty, więc Ci odpowiem za Spireę na środkowej części, gdzie będzie się chodzić, będą płyty 25 mm, a po bokach, gdzie jest za nisko, żeby wejść choćby na czworaka i tylko będziemy układać jakieś starocie (zasadniczo niezbyt ciężkie, bo kto by je tam targał) damy 15 mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 18.06.2012 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 my teraz zamawiamy te płyty, więc Ci odpowiem za Spireę na środkowej części, gdzie będzie się chodzić, będą płyty 25 mm, a po bokach, gdzie jest za nisko, żeby wejść choćby na czworaka i tylko będziemy układać jakieś starocie (zasadniczo niezbyt ciężkie, bo kto by je tam targał) damy 15 mm. Tatarak ,a nie lepiej wszędzie jednakowej grubości,oszczędność mała,a potem możesz się niepotrzebnie potykać, przemyśl to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 18.06.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 my na tym stryszku mamy tak mało miejsca, że o potykaniu się nie mam mowy - w te miejsca, gdzie będzie cieńsza płyta nie da się dojść. i nie o oszczędność chodzi, tylko raczej o ciężar tego wszystkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts