Spirea 24.06.2012 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 (edytowane) Słuchajcie, jeszcze raz dzięki za wszystkie komplementy Nie sądziłam, że schody tak się spodobają. Wykonawcy mówili, ze zlecenie nietypowe i że gusta są różne Warto było przede wszystkim podjąć męską decyzję i rozstać się z poprzednim wykonawcą. Gdybyśmy brnęli dalej, mielibysmy teraz pod spocznikiem podpory, które kompletnie zepsułyby efekt. Przyszli jednak profesjonalni wykonawcy i okazało się, że można zrobić tak, jak poprzedni twierdził, że się nie da. Na dniach powinny być już stopnie. Stolarz przymierzył już surowe stopnie, więc zostało tylko polakierowanie i montaż. Wczoraj wyszedł mały zonk. Zamontowano nam w końcu umywalki na górze i okazało się, że są nierówne. Jedna jest dłuższa i nierówna na całej głębokości. Wysłałam dzisiaj maila z reklamacją. i dzięki za rady co do mycia okien Edytowane 24 Czerwca 2012 przez Spirea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 24.06.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 pięknie te schody wyszły:) warto było czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 24.06.2012 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Wykonawcy mówili, ze zlecenie nietypowe i że gusta są różne Dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 25.06.2012 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Spireo ja tak szybciutko ,czym gruntowałaś gładzie pod farbę i ile warstw dawałaś?bo chyba dzisiaj sama to zrobię,fachowcy nawalili,a jutro podłogi mają wchodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 25.06.2012 05:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Basia, robił to u nas wykończeniowiec. Brał chyba zwykły grunt typu Unigrunt albo Tytan, Atlas. Pamiętam, że panowie od Pary mówili mi o unigruncie. Nie ma raczej potrzeby, żeby dawać więcej niż jedną warstwę. Pamiętaj, pisała kiedyś o tym Efilo, że grunt jest jedyną albo jedną z nielicznych substancji, które potem nie sposób usunąć. U mnie się niestety potwierdziło, jak powiesiłam kurtkę na oknie, a panowie gruntowali mi sufity... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 25.06.2012 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 No jak ja mogła przeoczyć TEN moment? Tyle czekania... CUDNE SĄ, IDEALNE, GENIALNE, GRATLUJĘ I CIESZĘ SIĘ RAZEM Z TOBĄ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 25.06.2012 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 dzięki E-mól Wydawało mi się, że byłaś Cieszę się, ze się cieszysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 26.06.2012 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Spirea, świetne zdjęcie umywalki Czym masz tę szarą ścianę pomalowaną? U nas parapety (aż 2) wchodzą w ściane ok. 1.5-2cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 26.06.2012 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Jest pomalowana. U nas też 2 parapety Ale te 1,5-2cm wychodzą ze ściany czy zachodzą po bokach na ścianę? Podałam już stolarzowi 2 cm poza ścianę. Zdjęcie A. robił, bo się wspiął na górę po kątownikach przygotowanych pod montaż stopni. Wykończeniowiec zaczął kłaść kafle i nie ma jak przystawić drabiny. Do drugiej umywalki przyjedzie serwis Roca, więc znowu zostanie coś na przyszłość do zrobienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 26.06.2012 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Spirea, czy pod bramę Normstahl musieliście robić gniazdko gdzieś konkretnie (na ścianie, na suficie)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 26.06.2012 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 (edytowane) Spirea, czy pod bramę Normstahl musieliście robić gniazdko gdzieś konkretnie (na ścianie, na suficie)? zakładając np że brama jest wysoka na 2,2 a garaż szeroki na 4 metry (przykład) to dodaj do wysokości bramy ok 1 metr (czyli 3,2) odmierz 3,2 od świtła otworu w głab garażu i gdzies pośrodku (czyli po 2 metry od kazdej ze ścian) Edytowane 26 Czerwca 2012 przez koktajl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 26.06.2012 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Dzięki koktajl!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 27.06.2012 06:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 mamy kontakt na suficie, jakoś tak, jak napisała Koktajl. Podali mi wymiar w sklepie, gdzie kupowałam. Mam też przycisk otwierający bramę przy wejściu do garażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 27.06.2012 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 ja tylko powiedziałam elektrykowi, żeby był kabel do bramy i oni go już wypuścili w odpowiednim miejscu. przycisk mam tak samo jak Spirea, tylko się MC Mietek machnął i go dał za drzwiami, więc trzeba będzie przełożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.06.2012 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Wiem, ze podróbek nie lubisz ale ccc.... http://allegro.pl/lampa-wiszaca-dear-ingo-insp-moooi-i2420170507.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 27.06.2012 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Wiem, ze podróbek nie lubisz ale ccc.... http://allegro.pl/lampa-wiszaca-dear-ingo-insp-moooi-i2420170507.html biorąc pod uwagę głoszenie co jakiś czas swoich poglądów zostałabym zjedzona na forum za kupienie czegoś takiego A na poważnie - wiem, że podróbki chodzą taniej, ale nie skuszę się. Nie ma siły, żeby nie miało to też znaczenia na jakości (już chociażby customform sprzedawał je za ok. 3 tys.). Poczekam, może spadnie kurs euro i będzie taniej, albo trafię gdzieś na jakąś superpromocję albo może w pracy mi się poszczęści albo po prostu poszukam czegoś innego. Zresztą powiem szczerze, że jak pojawiła się barierka na antresoli to pomyślałam, że ten pająk to już byłoby za dużo tego dobrego. Jest za mała przerwa między barierką a miejscem na lampę. Tak jak napisałaś wcześniej - nic więcej do ozdoby wnętrz nie jest potrzebne. Coś pewnie jeszcze będzie na ścianach, ale lampa nie powinna się już chyba tak mocno odznaczać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 27.06.2012 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Na ile macie wypuszczone parapety poza ścianę? Podobno standard to 5 cm, ale nie wiem czy to nie za dużo. A czy parapety wew muszą być poza ścianą?Ja myślałam że sobie zlicuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 27.06.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Nie mogłam sobie przypomnieć kto z naszych dobrych projektantów pająki robi,ale w końcu jakoś . Dużo skromniejsza,w kilku kolorach zdaje się Iwona Kosicka cena ok 2400 Zastanawiam się ile to prądu ciągnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 27.06.2012 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 marynata, jakby wkręcić ledowe żarówki , to pewnie można przeżyć rachunek za prąd:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 27.06.2012 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 1900 nie 2400 jednakdziewczyna kupę fajnych rzeczy robi,ale niektóre ceny zabijająhttp://www.sklep.meble.pl/wyszukiwarka?query=kosicka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts