wojgoc 27.06.2012 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 ruchomą wycieraczkę ??? taką jak w samochodzie???? ciekawy pomysł z ta wycieraczką:lol2: nie, nie - to sie smaruje szybe specjalnym preparatem i woda scieka z szyby nie zostawiając zacieków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 27.06.2012 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Spirea,schody zaje...fajne - mimo, ze to nie moje klimaty chylę czoła w wytwałości do końcowego efektu:yes:Umywaleczka- palce lizać.... choć też nie mój klimat:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 28.06.2012 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Ja mam niczym nie poparte wrażenie, że LampaLampa robi lamy dla Customform. Byłam w ich manufakturze we Wrocławiu (bo inaczej tego nie da się nazwać) - i zbieżność pojawiania się nowych modeli w ofercie jest zastanawiająca. Jakość porównywalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 28.06.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Spireo czy Twoje schody są 7024 RAL? i czy o tym kolorze pisałaś ,że wpada w zieleń czy o 7016? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 28.06.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Spirea, czy odpływ liniowy montuje się w szerokości takiej, co brodzik, czy mniejszej, czy jak kto lubi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 28.06.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Moorela - przez brodzik rozumiesz szerokość kabiny, jak rozumiem?Mniejszej.Bodajże na 100 się bierze 80-kę czy jakoś tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 29.06.2012 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Wojgoc, toż to niezłe komplementy Basia, mam ral 7024, a ten 7016 to antracyt, który moim zdaniem czasami wpada w zielony. Zależy jak się spojrzy Moorela, miałam w dolnej łazience przeznaczone ok. 100 cm na przestrzeń prysznicową. Wylewkarze zostawili dziurę na odpływ o szer. 96 cm. Kupiłam odpływ Wiper 90, którego widoczny ruszt ma 90 cm, a kołnierz po 3 cm z każdej strony. Wpasował się więc idealnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 29.06.2012 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Dzięki Spirea, Wipera chyba można oglądnąć w Max Flizie, muszę się przejechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 29.06.2012 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 ciekawy pomysł z ta wycieraczką:lol2: nie, nie - to sie smaruje szybe specjalnym preparatem i woda scieka z szyby nie zostawiając zacieków no już myślałam, że taka ruchoma:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 29.06.2012 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Dzięki Spirea, Wipera chyba można oglądnąć w Max Flizie, muszę się przejechać. Na pewno są w Raab Karcher na Awicenny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 29.06.2012 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Fantastycznie wyglądają schody!!! Jestem pełna podziwu dla Ciebie, że nie machnełaś na nie ręką i walczyłaś o nie do końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 29.06.2012 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Spireo odnośnie "wtopy", ja mam prysznic równo nad baterią i woda z niego kapiąca (chwilę po zakręceniu jednak trochę jeszcze kapie) załatwiła mi baterię, mam ohydny kamienny osad na niej. Co prawda ja mam twardą wodę, ale weź to też pod uwagę. Ja bym przeniosła na boczna ścianę ale z przesunięciem w bok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 29.06.2012 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Spireo, zastosowanie drewna na stopnie to jednak był świetny pomysł. Bardzo mi się podoba:yes: No to możecie już powoli zwozić Wasze rzeczy, bo chyba niedługo sie wprowadzicie. Została Wam tylko kuchnia praktycznie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 29.06.2012 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 kuchnia i podłogi na górze... drewno naprawdę było dobrym pomysłem. Ostatnio gdzieśc chodziłam po całkowicie metalowych schodach i z kratkami WEMA i nawet nieźle wyglądało, ale było mało przyjemne. Z pleksi dostalibyśmy z kolei szału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 29.06.2012 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 a z kuchnią problem, bo nie wiem jaki blat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 29.06.2012 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 (edytowane) a z kuchnią problem, bo nie wiem jaki blat Jak to: nie wiesz? Myślałam, że zdecydowałaś się na lupus od mayland? A w czym jest problem? Edit: nie pamiętam czy Ci to wysyłałam, ale wkleję tutaj http://formasystem.pl/pl/oferta/blaty-combo-42 Może taki blat by Cię zainteresował, choć mało kolorów, ale cenowo przystępnie, Jeszcze jeden minus to taki, że blat jest dlugi max na 3 m, a u Ciebie (z tego, co pamiętam to długość tej ściany to jakieś 340cm), więc trzeba by było sztukować Edytowane 29 Czerwca 2012 przez Magda 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 29.06.2012 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Spirea,można się wprosić na wizję lokalną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 29.06.2012 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Spirea, można się wprosić na wizję lokalną? Ja też, ja też bym chciała:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 29.06.2012 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Schody super, nie wpadłabym na jesion, a fajnie się komponuje. Schody całe z kratki chyba uniemożliwiłyby bieganie na bosaka ? Bateria prysznicowa - też jestem za przeniesieniem na boczną ścianę ale z przesunięciem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 29.06.2012 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Magda, Wojgoc, nie ma sprawy. W ten weekend rodzina już się zapowiedziała. Wojgoc, a Ty kiedy jesteś w kraju?Magda, zajrzę na stronę. U nas jest właśnie te 3,4m i szerokośc maksymalnie coś niecałe 90 cm. No i wolałabym uniknąć łączeń.Wstępnie wchodzą w grę 2 rodzaje u Lupusa - jeden całkowicie gładki biały drugi wklejony kiedyś przez Mayland - biały ale z takimi przetłoczeniami. Wstępnie myślałam o listwie aluminiowej, ale chyba lepiej, żeby ten blat się odznaczał i bok był po prostu w kolorze blatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts