Spirea 30.07.2012 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 dzięki Marynata Bardzo mi miło tyle jeszcze tam powinno być rzeczy, które siedzą mi w głowie, ale trochę czasu potrwa urządzanie, dopełnianie i uzupełnianie. Aha, Balbina, o co chodzi z tymi cokołami pod szafkami? Tam jest cokół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 30.07.2012 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 - przyjechali kominiarze i zrobili wentylację w garazu i kotłowni. Powiedzieli, że musimy mieć też wlot powietrza, bo się ktoś przyczepi i tak jest bezpieczniej. Dzwoniłam do kierownika, bo niezbyt miałam ochotę robić dziurę w murze. Finalnie ją zrobiliśmy, bo była w projekcie i KB powiedział, że powinna być Nieważne, że mamy kondensat. Do odbioru mamy też protokół kominiarski. Mnie gazownik powiedział,że piec będzie sobie pobierał powietrze z jakiegoś kominka co to mam na dachu czy coś takiego. Nie chcę tu nakłamać,w każdym razie nawiew niepotrzebny. A gdzie zrobiliście dziurę i jak to wygląda(czym wykończona jeżeli można to tak nazwać)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 30.07.2012 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Jak pisałam o tym na forum, to w zasadzie wkurzyłam się, że zgodziłam się na wiercenie. Z obu stron jest kratka w kształcie koła o śr. 13 cm. Coś podobnego jak mam otwór na czerpnię i wyrzutnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 30.07.2012 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Bez możliwości regulacji i przysłonięcia tej dziury? Niechże wsadzą tam regulowany nawiewnik ścienny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 30.07.2012 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Spirea - w zeszły piątek oglądałam na zywo te lampę HEKTAR i bardzo mi się podobała.prezentuje sie świetnie. nie szukałabym niczego innego, jest dobrze wykonana i ma świetny design. idalny dla ciebie ale pod warunkiem że wprowadzisz kolorowe krzesło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 30.07.2012 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Przykład z tymi kolorowymi krzesłami to przykład na to, że pierwsze pomysły najczęściej są trafione:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 30.07.2012 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 (edytowane) W kwestii czerwonego... I jeszcze... Project by CablePower Edytowane 30 Lipca 2012 przez Moorela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 31.07.2012 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Magda, tak często bywa. Kolor będzie, ale podaruję sobie ten wcześniejszy rodzaj - te oparcia sprężynują i obawiam się, że mogą nie wytrzymać. Moorela, dzięki za inspiracje. Żyrandol znam, ale mam za wysoko sufit, żeby coś takiego zawiesić. Jak kupowałam pojedyncze kable, to nawet próbowałam sobie coś "zaprojektować", ale jak zaczęłam zliczać poszczególne składniki, to cena wychodziła już całkiem spora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 01.08.2012 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Bardzo się cieszę Trzymam kciuki za sprawną przeprowadzkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 01.08.2012 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 to mocno trzymam kciuki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 01.08.2012 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 ło matko i córko , to sie będzie działo. kochana ty sie nie stresuj, mieszka się cudownie:rolleyes: mocno trzymam kciuki aby sprawnie poszło:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 01.08.2012 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 ...jak Ty możesz w pracy wysiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 01.08.2012 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 dzięki Moorela, nie mogę, ale muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 01.08.2012 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Trzymamy kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 01.08.2012 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 ...jak Ty możesz w pracy wysiedzieć? Też się zastanawiam:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 01.08.2012 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Paluszek i główka... Zaslabnij albo co.... trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 01.08.2012 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 w pewnym sensie jestem sobie sama sterem, żeglarzem itd. NIestety pewnych rzeczy nie mogę przełożyć, szczególnie, że nie mam netu w domu, w laptopie też, bo informatyk nie trafia z hasłem i musi je shakować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 01.08.2012 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Spirea - masz własnego 'informatyka'? Szacun! Też muszę się tak ustawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 01.08.2012 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Godzina W blisko Bardzo się cieszę i oczywiście ściskam kciuki. Pójdzie gładko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 01.08.2012 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 o matko, już się pewnie zaczęło!!! trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts