Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika budowania

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 4,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mnóstwo ciepła i radości,

Niechże w Waszym domku zagości,

Na wigilijnym stole jedzenia wszelakiego,

I picia wybornego.

Niech pieniądz Wam szeleści,

A miłość niech was w życiu pieści.

http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=156354&stc=1

Wesołych Świąt życzy Rere

wraz z rodziną

Radosnego i szczęśliwego Nowego Roku z marzeniami o które warto walczyć, z radościami którymi warto się dzielić, z przyjaciółmi z którymi warto być i z nadzieją bez której nie da się żyć!

http://2.bp.blogspot.com/-baECGGWXqmU/UBUIwMOoE1I/AAAAAAAACTs/w5O3JIByWBs/s400/Happy+New+Year+Wallpaper+2013.jpg

W Nowym Roku 2013,

Odrobiny ciepła dzięki ludzkiej życzliwości, odrobiny światła w mroku dzięki szczeremu uśmiechowi, radości w smutku dzięki ludzkiej miłości i nadziei na lepsze jutro w chwilach niepokoju

życzy Maja

http://www.onsecrethunt.com/wp-content/uploads/2012/12/Happy-New-Year-2013-Wallpaper-1.jpg

• 2 weeks później...

Rasia, Katti, na razie nic nowego. Dzisiaj podpisałam w końcu umowę na drzwi wewnętrzne. Czas realizacji to ok. 6-8 tyg. Do tego czasu na poddaszu musimy zmiejszyć otwory, bo są za wysokie. Będzie to skutkować przemalowaniem całej powierzchni poprawianej ściany. Mamy już wymienioną szybę do kabiny, kupione kafelki do położenia do sufitu w dolnej łazience (nie mam tylko kiedy odebrać). Trzeba więc ściągnąć wykończeniowca. Mieliśmy też spotkanie z Panem od elewacji. Jak tylko pojawią się dobre warunki pogodowe wchodzi z tynkiem. Musimy do tego czasu wybrać tynk (na pewno silikonowy, tylko nie wiem jaki producent) i trzeba byłoby załatwić zamontowanie uchwytów pod barierki. Mieliśmy też kupować TV, bo stary się zepsuł, więc byla okazja do wymiany, ale nie wiem jak będzie. W sobotę przy zjeździe z A4 wpadłam w poślizg i walnęłam w barierkę. Likwidator zaczął coś wspominać o szkodzie całkowitej i nie wiem, jak się skończy. Może się okazać, że będzie trzeba zmieniać samochód. A taki wydatek nie był teraz planowany. Jestem więc tym trochę podłamana.

Chciałabym też montować oświetlenia, ale jestem wybredna i nie mogę znaleźć niczego, co jest ciekawe, a nie kosztuje ogromnych pieniędzy.