Tatarak 08.02.2013 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Byłam wczoraj w Agacie - faktycznie mają tych materacy sporo, ale chyba najpierw wybierzemy łóżko, a chociaż łóżek też tam mają sporo, to jakoś nic nie zachwyca. Z sofami to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 08.02.2013 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Moniko, a testowałaś materace? A łózka i wypoczynki to fakt żadna rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 08.02.2013 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 nie testowałam, bo mnie chłopy przegoniły oglądać szafki na buty. my mamy tak dużo rzeczy do kupienia, ze się skupić nie możemy, tylko tak lecimy jak spłoszone stado (co może też wynikać z tego, że przez ostatnie tygodnie głównie siedzielismy zamknięci w domu ze swoimi bakteriami i wirusami ) ale poza tym materace mnie przerażają, jak niegdyś bramy garażowe. a, był u nas p. Rajmund - super wrażenie zrobił. mamy juz wstępne wyceny i pewnie w przyszłym tygodniu coś postanowimy. zawsze coś z głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 08.02.2013 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Najważniejsze, że wszyscy zdrowi:yes: Jak będziesz chciała zdobyć podstawową wiedzę o materacach to pytaj. Ja trochę ostatnio się naczytałam, popytałam. Pojeździłam też po sklepach, ale powiem szczerze, że z wiedzą o tym, co sprzedają to u nich marniutko. A już na szczegółowe pytania to robią wielkie oczy. A z Rajmundem to szybko się uwinęliście:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 08.02.2013 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Dzięki za odpowiedź w sprawie kostki:) chyba postanowione:yes: Miałam takie łóżko z rantem Oslo z Almi Decor i rzeczywiście na maxa niewygodne podczas wstawania, ale ładne;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miki102 08.02.2013 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Jeśli jesteście zabiegani, proponuje na spokojnie przejrzeć sobie ofertę w internecie i zrobić rozeznanie, będzie łatwiej skupić się w sklepie. http://www.agatameble.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 08.02.2013 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Magda - faktycznie migiemprzyjechal na pomiary, ale co do decyzji, to jeszcze rozważamy inne opcje Miki - sęk w tym, że na obrazku to wszystko ładniej wygląda, a w realu różnie bywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 08.02.2013 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Cześć Tatarak!!!! Już myślałam, że przepadłaś w czeluściach nowego domostwa W Agatameble nigdy nie byłam. Meble na fotkach reklamowych jakoś nie zachęcały. Ale jak są materace, to trzeba zajrzeć. Materace oglądałam w trzech miejscach: - IKEA - był jeden wygodny, sprężynowy. Trzeba byłoby sprawdzić na ile ważna jest różnica w kieszeniowych + np. 7 strefowych. Na plus IKEA - 25 lat gwarancji, ale tu chyba trzeba ją najpierw przeczytać. - Domar - nie pamiętam nazwy, jakiś sklep z materacami i meblami - w większości zagraniczne firmy i drogie materace (chyba od 3 tys. wzwyż) - Domar - sklep z materacami, chyba Dla Spania - spory wybór materacy w różnym przedziale cenowym. Była całkiem sensowna Pani, która poopowiadała o materacach. Tam właśnie siedziałam godzinę. Myślę więc przede wszystkim tam uderzyć. No i teraz doszła ta Agata. Wojgoc, nie chcę regulowanych. Ani ja ani A. nie mamy zwyczaju czytania na siedząco. Przy czytaniu wolę leżeć na boku lu: na brzuchu. W komentarzach na blogu MrQba napisał, że np. stelaż Koło Twins mu po roku skrzypi, więc stelaż wezmę chyba z IKEA : http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/10160229/ - 17 listewek http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40109913/ - 42 listewki Chyba, że będą jakieś promocje materac +stelaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 08.02.2013 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Ardea, zdecydowaliśmy się w końcu na to wymarzone od 2 lat Mazzivo Pool. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 08.02.2013 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 O żesz ty kurczaku!!! tez marzyłam o Mazzivo:yes: caluski zostawiam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 08.02.2013 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Ardea, zdecydowaliśmy się w końcu na to wymarzone od 2 lat Mazzivo Pool.dobry wybor:yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 08.02.2013 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 jesli stelaz z Ikei to ten z 42 listewkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szmurka 11.02.2013 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Zapraszam do zapoznania sie z ofertą mteracy Agata Meble: http://www.agatameble.pl/produkty/typy-mebli/materace-i-stelaze?sort=price-asc Ceny rozpoczynaja sie już od 249zł na 2059zł koncząc - znajdzie sie coś na każdą kieszen. W kwestii różnicy w wyglądzie towaru moge powiedzieć tylko tyle, że żadne zdjecie w pełni nie oddaje rzeczywistości i trzeba sie liczyć z pewnymi różnicami. Zapraszam do odwiedzenia naszych salonów i rozwiania wątpliwości. Życze udanych zakupów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 12.02.2013 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Spirea pamiętam o barierkach dla Ciebie (foto) tylko jestem od zeszłego tygodnia w wiecznym biegu. A co do kafli na podłodze to mnie martwi bardziej pora letnia, wiosenna i jesienna - kiedy się nie grzeje, albo wcale. Boję się, że będzie nieprzyjemnie zimna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dr_au 13.02.2013 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Bardzo ładnie prezentują się koszty . Ogrzewanie w drugim sezonie pewnie będzie tańsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 13.02.2013 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Spirea! Fantastyczne macie te koszty utrzymania, w szczególności ogrzewania.Po prostu zazdroszczę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 15.02.2013 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Spireo,przeglądałam Twój dziennik,z Twojej łązienki zapamiętałam czerwoną wannę (obudowę) a nie czarną ścianę,pamiętasz jaki kolor dałaś czarnego?W weekend muszę zamówić baterię,zastanawiam się nad Franke coxy i Twoją sentinel,czy Ty znasz różnicę obrócz tego dinksa do załączania wody.Różnica 100 na korzyść coxy,patrzymy na wygodę załączania ,mąż i mały są praworęczni,ja w zasadzie oburęczna,a starszy całkowicie praworęczny.Powiedz mi czy dobrze rozumuje.Wylewkę wiadomo można obracać,a czy ten korpus z tym pionowym dinksem do załączania też? czy to jest nieruchome.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 15.02.2013 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Basia, w łazience mam ciemno szarą ścianę wg numeracji w Parze to 2283-5. Co do baterii, to nie zwracałam prawdę mówiąc uwagi na "ręczność". Sentinel bardziej podobał mi się wizualnie, ma funkcję prysznica (Coxy chyba nie). Z tym układem dźwigni, to wydaje mi się, że w Coxy część z dźwignią jest nieruchoma, a kręci się wylewka. U nas pozycję zmienia też ta część z dźwignią. Jak mi się uda, to wrzucę wieczorem fotki, w jakich pozycjach można je ustawić. Basia, pięknie masz Wieczorem postaram się napisać coś więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 15.02.2013 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 a co to jest funkcja prysznica? regulacja strumienia wody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 15.02.2013 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 naciskasz przycisk i leci strumień nie "zwarty" tylko taki jak z prysznica - wieloma otworkami o szerszym zakresie - mam nadzieję, że zrozumiale napisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts