dr_au 18.04.2013 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Moorela - wedle mojej wiedzy folia kubełkowa ma taki ziwązek z wilgocią, że ułatwia odprowadzanie wody i odparowywanie różnych rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 18.04.2013 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 O wlasnie wedle mojej też, dzieki dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 19.04.2013 04:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Spireo materac przyszedł?jak się śpi?Czy Ty kupiłaś jeden duży czy dwa mniejsze?ile płaciłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 19.04.2013 05:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Basia, jeszcze nie przyszedł. Zamawiałam w ubiegłym tygodniu i w zasadzie możliwe, że będzie dzisiaj. Wzięliśmy jeden duży i dwa stelaże. Za całość wyszło ok. 2790 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 20.04.2013 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 dzięki Spireo zdaj relacje po kilku nockach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 25.04.2013 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Spirea, jak masz połączone kafle z panelami? Jakąś listwą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 25.04.2013 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Listwą - profil Incizo z Quick Stepa w kolorze paneli. Basia, materac doszedł, sypialnia zrobiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 07.05.2013 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Spirea, kladliscie już strukturę? U nas położyli dziś ścianę w Graphite 16 i kurcze strasznie jasne to jest, na drugi raz kupilabym 15tke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 07.05.2013 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Wchodzą pod koniec maja. A u Ciebie robi ten co u Tatarak?My kupiliśmy na próbę 15-tkę i wygląda też na jasną. Finalnie bierzemy ciemniejszy odcień - Granit 50 z kolorystyki Fasada A1. Przed pracami musimy zdążyć jeszcze z barierkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 07.05.2013 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Nie, ja mam swoją ekipę, której sie trzymam, ta sama która robiła 1 etap elewacji. Barierek na razie nie robimy, ale barierkowiec wystawił nam szpilki pod barierkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 13.05.2013 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Spirea, znowu przyszłam z porcją pytań, mam nadzieję, że jeszcze teraz mnie nie przegonisz, przepraszam, ale Twój dom znam w miarę dobrze z dziennika i mamy kilka podobnych rozwiązań - do rzeczy: - robiliście dylatację w panelach między np. pokojem a korytarzem? jeśli tak, co było na dylatacji? ta sama listwa quick stepa? - czy u Was prace stolarskie robił Pan Jerzy K.? był u mnie na oględzinach schodów i wydaje się w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 14.05.2013 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Moorela, nie przegonię pytaj, bylebym znała odpowiedź ad.a. dylatacje mamy między każdymi pomieszczeniami - już na etapie wylewek. Musiały być też powtórzone przy panelach. Wszędzie mamy profil Incizo z QS. Kupuje się go w kolorze panela i jest bardzo sprytnym urządzeniem - nadaje się na łączenie między panelami (też o różnych grubościach), między kaflami i panelami (tak mamy przy gabinecie na parterze) i przy wykończeniu schodów (w połączeniu z dodatkowym profilem, ale jeszcze nie zamontowaliśmy tego do końca). Minusem Incizo jest koszt - coś ok. 100 zł za 2m z kawałkiem. W zestawie jest profil metalowy, który przykręcaj się do podłogi, z Incizo dołączonym nożykiem wycina się to, co niepotrzebne, a potem wciska na ten profil. W dzienniku powinny być gdzieś fotki. ad.b. nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 14.05.2013 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Dzięki A brukarzy ostatecznie polecasz czy nie? Bo wstrzymywałaś się ostatnio z opinią w związku z poprawkami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 14.05.2013 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Polecam Przyjechali i poprawili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 14.05.2013 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 To poproszę o namiar na priv. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 17.05.2013 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Spireo,strasznie ładne masz te białe panele na górze - praktyczne? Jak z utrzymaniem w czystości?I jaki to konkretnie panel? aaaaa, zdecydowaliśmy się na tynk NQG:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 22.05.2013 00:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Sharlotko, przepraszam, że dopiero teraz. Mam sporo pracy i nie ma kiedy napisać. Panele to Quick Step Vogue Dąb Biały Passionata. Są całe białe, więc widać na nich kurz czy moje wypadające włosy Trzeba więc przejechać odkurzaczem, najlepiej codziennie. W miejscach najintensywniejszych (przy łazience, pralni) trzeba mocniej przy myciu przycisnąć mop, bo trochę brudzą się żłobienia. Trochę zabawy więc z nimi jest. Są jednak piękne, pod słońce połyskuje usłojenie i wybrałabym je ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 03.06.2013 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Spirea, czy Wasz blat kuchenny jest zaoblony czy zakończony na ostro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 06.06.2013 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 zaoblony, ale lekko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 12.06.2013 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 oj, musimy w końcu skończyć domek dla naszego Pirata! fajny ten z linku - już podesłałam do mojego A - budowlańca Barierki rzeczywiści świetnie wyglądają - a ta dłuższa będzie pewnie boska. Brakuje tylko koloru na ścianach i elewacja miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts