Tatarak 14.02.2014 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 Ja niestety muszę mieć "tradycyjne siedzisko", bo jak Mama przyjeżdża, to głównie ona siedzi przed telewizorem nasze życie koncentruje się wokół stołu: jedzenie, wspólne prace plastyczne, odrabianie lekcji... mocno stołowi jesteśmy sesja zdjęciowa to dobry powód by się zmobilizować do sprzątania :D Gabinetowa lampa jest piękna! u nas sporo książek ma A. w pracowni (technologiczne), Junior u siebie ma bajki itp, a i tak mój gabinet zawalony no ale pracując w domu, parę półek zajmuję rzeczami zawodowymi, więc pewnie dlatego. lampa jest absolutnie piękna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 14.02.2014 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 U nas jest wciąż sofa z poprzedniego mieszkania, ale w zasadzie z niej nie korzystamy. Teraz siedzimy na siedziskach albo też przy stole. Chciałam też kupić stolik do sofy, ale właśnie A. mówi, że nie ma sensu, bo i tak na niej nie siedzimy i nasze centrum to też stół . Niestety przez to, że Mała schodzi ze wszystkimi rzeczami na dół, to biurko w gabinecie, stolik i stół jest zawalony często jej rzeczami. Mnie w zasadzie też najlepiej pracuje się przy stole w kuchni.Pstryknę wieczorem jeszcze zdjęcie lampy jak świeci. Jest też całkiem spora, bo średnica to coś ok. 80 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 14.02.2014 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 U nas Junior oblega komody pod schodami - wiecznie tamleżą malunki, herofactory, dobok na teakwondo, podręczniki... masakra a na stoliku przy kanapie Juniorowy keyboard, bo tu nam się najlepiej ćwiczy ja natomiast pracuję wyłącznie w gabinecie - dzięki temu tylko tam czuję się "w pracy". czekam na zdjęcia lampy - nie wygląda na taką wieeeelką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 14.02.2014 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 najpierw każdy się cieszy z perspektywy własnego pokoju, a rzeczywistość sprowadza wszystkich do pokoju dziennego - książki, zeszyty, zabawki łatwo są znoszone na "salony" trudno wracają z powrotem:lol2: - skąd ja to znam:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 14.02.2014 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 Spirea, no wreszcie jakiś kolor w salonie, choc widze, ze obecne krzesła w kuchni też z tych kolorowszych Bardzo ciekawy regał w gabinecie, nie widzialam wcześniej czegoś takiego. I w ogóle robi Ci sie tak domowo Tatarak, ciesz się, że to podręczniki juniora sie walają, bo mogłyby to być np. kucyki pony, pet shopy, syrenki, tudzież recepty na bandaż dla kłapouchego albo gitara od dziadka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 17.02.2014 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Moorela - no niby petshopy nie, ale różne ludziki z lego i herofactory w koszmarnych ilościach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 17.02.2014 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Spirea, Teti wyglądają świetnie!! to był dobry wybór Nie mówiąc o Eams'ach! Fajnie, że trafiłaś na nowy kolor, bo będzie Wam pasował po prostu idealnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sława05 18.02.2014 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 witaj Spirea, piękny dom, świetnie wykończony i teraz bedzie fajny ogrod. Mam pytanie odnośnie płyt betonowych jakie masz na działce. Mozesz prosze powiedziec skad je masz? Mają swietny wymiar i fantastycznie się prezentuja:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 11.03.2014 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Spirea, masz jakiś pomysł na domek gospodarczy? A może ktoś z odwiedzających? Bo tu doborowe towarzystwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 18.03.2014 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Po długiej przerwie muszę nadrobić zaległości. Tatarak, zdjęcia lampy w załączeniu. Żarówka jest na dole srebrna więc światło odbija się do góry. Do sesji zdjęciowej łazienki jeszcze się nie zmobilizowałam Basia KRK, dziękuję mnie się też bardzo podobają. Wczoraj dotarły krzesła. Są boskie. Basalt wpada trochę w brąz, ale jest ok. W weekend wrzucę lepsze fotki. Żałuję tylko, że nie wzięłam od razu 6. Chciałam rozłożyć koszt i na razie wzięłam 4 szt. Sława05, dziękuję także Płyty to Megan firmy Jadar z Radomia. Widziałam, że niedawno dotarły też do Mooreli. Moorela, nie planujemy domku na narzędzia. Teraz miejsca nie ma, ale docelowo będziemy je trzymać w kotłowni. U nas tymczasem przygotowania do prac ogrodowych. Przywieźliśmy pierwszy transport traw - ok. 300 sadzonek. Mamy ambitny plan posadzenia ich w sobotę. Na poniedziałek mamy zamówione skrzynie na warzywa. W przyszłym tygodniu może zwieziemy kolejną partię roślin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 18.03.2014 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Część Spireo,miło Cię widzieć. Czy te krzesła są wygodne, bo wyglądają świetnie? Ja dzisiaj wreszcie zakupiłam stołki Ghosta do kuchni:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 18.03.2014 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 nie siedziałam na wygodniejszych dlatego się zdecydowaliśmy mimo ceny. Minus - mam nawyk podwijania nóg i kilka razy walnęłam się w te metalowe nogi. Teraz już pamiętam Rozważałam np. krzesła Polonia f. Paged, ale jak sprawdziliśmy je na żywo, to były niestabilne, a kosztowały coś ok. 500 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 18.03.2014 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Dzięki. Zawsze sie zastanawiałam czy te nóżki się nie "rozjeżdżają" To co? Już tylko listwy przypodlogowe i sesja zdjęciowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 19.03.2014 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Wow! piękny kolor krzeseł!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda_zet 24.03.2014 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Witamy Bardzo podoba nam się Państwa dom Wraz z mężem obecnie jesteśmy na etapie modernizacji budynku i chcemy stworzyć podobny klimat. Gdyby można było prosić o kilka porad to bylibyśmy wdzięczni Mamy pytanie odnośnie okien- czy są one tworzywowe czy aluminiowe, czy możecie Państwo podpowiedzieć nam jakie okna Państwo wybraliście, jaki jest ich model i Ral? Bardzo podoba nam się również brama garażowa i drzwi wejściowe. Pozdrawiam Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gojaiben 25.03.2014 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 WitamCo to za super lampę masz w sypialni, możesz podać nazwę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 04.04.2014 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Spirea, ale numer, widziałaś to? http://allegro.pl/plytka-duza-plyta-megan-kostka-brukowa-cala-polska-i4042385631.html Mam przy okazji pytanie: jakie warstwy ma Twój modrzew na tarasie? Impregnat Vidaron i na to olej bezbarwny? Jak się prezentuje taras po zimie? Urosło coś w ogrodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 16.04.2014 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Pokaż ogród babo:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 17.04.2014 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 witam Wszystkich Gojaiben,lampa to Kaboom f.Innermost Moorela, mamy impregat Vidaron 2 warstwy kolor teak. przed chwilą pisałam ok pół godziny post o ogrodzie brnąc w problemach z Java. Na koniec mi wcięło. Napiszę więc kiedy indziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 18.04.2014 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 Spirea, to niezłe jaja, też wzięłam teak a pamiętam, że marudzilam Ci że Twój taras za mocny ma kolor, ale jak patrzyłam na próbnik to nie wiedząc że teak to teak - od razu go wybrałam, kupowałam w Oleśnicy zresztą. Jaki wynik w meczu Spirea : Java? Wrócisz do nas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts