e-mól 24.04.2011 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQcC_HxAF2wUnTY-jdul6XkSHrai_0-SBWE9mebMjAEu0fgiz4Y-A&t=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 24.04.2011 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 Zdrowych i Pogodnych Swiat Wielkanocnych!Smacznego swieconego jajka i mokrego Smigusa Dyngusazyczy ellaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 24.04.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 Pomaleńku przez podwórze idą sobie dzieci kurze. W kropki, w ciapki, malowanki bo to miały być pisanki.. Teraz głośno krzyczą , że wesołych świąt Wam życzą ...... http://systemc.pl/domek/2011/04/wielkanoc2011.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 25.04.2011 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2011 Ja miałem dzisiaj spotkanie z ekipa od CO i pytałem ich o gaz. Powiedzieli że nie ma problemu żeby podpiąć tymczasowo pod kocioł butlę i tym wygrzewać wylewki. Ja pewnie też tak będę musiał zrobić, bo gaz mamy mieć dopiero w listopadzie Hmm.... tylko kotła też jeszcze nie mam i planowałam go dopiero jesienią kupić. Muszę pomyśleć czy nie zmienić planów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 25.04.2011 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2011 wiecie co, też o tym nie pomyślałam, że kocioł musi być w takim razie przed kładzeniem kafli. Planowalismy zakup wczesniej, ale niekoniecznie montaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 26.04.2011 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Dziekuje za zyczenia swiateczne! Juz po swietach, wiec pozostaje mi zyczyc... pogody i wypoczynku w zblizajacy sie dlugi weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 27.04.2011 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Spirea - czy dobrze pamiętam że Ty miałaś już jakieś oferty na wykonanie instalacji CO/CWU?Mogłabyś się podzielić szczegółami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakula 27.04.2011 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Bardzo mi się podoba ten wasz domek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 28.04.2011 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 dzięki Dakula Salik, moja oferta to jest rozpiska materiału na CO i wod/kan. Są to ceny z początku roku chyba (bo wtedy rozmawiałam z instalatorem) i jeszcze przed rabatem. Mówił, że całość z robocizną zamknie sie w 38 tys. (materiały bez rabatu wychodzą na ok. 30tys.). Ta kwota ulegnie zmianie, bo mamy tam uwzględnione grzejniki, a idziemy na całości z podłogówką, wliczone mamy szambo 5,6 a w projekcie i pozwoleniu mamy 9m3, zmieniamy piec - z proponowanego Buderusa GB022 ze zbiornikiem i sterownikiem przechodzimy na zestaw z najnowszym piecem Buderusa GB162. Nie wiem jeszcze jak ze sterowaniem - siostra ma zamiast sterownika w jednym miejscu pilota i bardzo sobie chwali to rozwiązanie. W poniedziałek mamy spotkanie z instalatorem i mamy już dopracować szczegóły. Zanosi się niestety na kolejną obsuwę w czasie, bo jakieś prace zaległe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 28.04.2011 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Kolor bramy rewelacyjny. I fajnie że taka prosta i gładka.A dzisiaj trzymam kciuki za okna.Masz już jakieś wieści? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 28.04.2011 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 tak, ekipa Jareko jest już od rana i montują Będą starać się skończyć dzisiaj, jak nie całość, to przynajmniej parter. Wczoraj bramę monterzy montowali 4h, więc z oknami chyba tez za szybko nie pójdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 28.04.2011 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Witaj Spirea czy to brama Hormanna? My jesteśmy własnie przed zamówieniem, jakie masz wymiary, ciekawa jestem czy jest spora róznica pomiędzy jednym a drugim przedstawicielem, możesz mi przesłac ile zapłaciłaś na priva?My też taki kolor mamy zamówić wiec cieszę się że ładnie wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 28.04.2011 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 chciałąbym widzieć montaż słynnego Jareko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 28.04.2011 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 cześć Barbaro, to jest Normstahl Eurostyle Iso 5000 x 2250 kolor RAL 7016 (czyli antracyt). Cena była bardzo korzystna - za bramę, dwa piloty, dodatkowy uchwyt ręczny zapłaciłam 7300 zł. Bramę kupowałam jednak jeszcze w październiku, bo była wtedy promocja na bramy Euro - wyszło mi ok. 1tys. taniej niż otrzymane oferty przed promocją. Od początku byliśmy zdecydowani na Normstahla, bo podobał nam się uklad tych szerokich długich paneli. Do tego ma pewne dodatki antywłamaniowe (trudno powiedzieć na ile skuteczne i mam nadzieję, że nie będziemy tego sprawdzać). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 28.04.2011 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 chciałąbym widzieć montaż słynnego Jareko. ja też dlatego zaraz zbieram się i jadę na budowę. A z pracy, to mnie chyba wyrzucą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 28.04.2011 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Kurczątko, Spireo - ta brama jest tak piękna, że mogłabym mieć z nią dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 28.04.2011 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 28.04.2011 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Dzięki za wstępną cenę instalacji. My mamy jedną ofertę z instalacją kotła, podłogówka po całym domu (+ dodatkowe grzejniki w łazienkach) bez instalacji CWU, za to z instalacją pod kolektory za ok. 45k I nie wiem czy to dużo czy mało - brakuje jakiegoś punktu odniesienia. Czekam jeszcze na ofertę z dwóch firm, więc może będzie to można jakoś porównać... A brama super! Trzymam kciuki za montaż Jareko (możesz go pozdrowić ode mnie i zapytać jak moje okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 28.04.2011 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Cześć Spirea. Te płytki na wizualkach w salonie to jest co? (pewnie było mówione, a ja przeoczyłam) Idę szukać tej bramy Nasza zamówiona we wrześniu czeka na montaż jak łatwo policzyć ponad 6 miesięcy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 28.04.2011 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 cześć płytki na wizualkach to Durstone Loft Grafito 60x60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts