sheenaz1719505693 30.05.2011 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Piekna elewacja!! Zazdroszcze! z daleka wyglada jak efekt docelowy Znaczy porzadną ekipe od styropianu masz. Ech, kiedy my bedziemy na tym etapie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 31.05.2011 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Spirea - mnie się też wydaje, że to jest bardzo fajna cena za 24 mb. Podzielisz się namiarami na priva? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 31.05.2011 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 mogę tutaj - to Galeko Leszek Kordy [email protected] brałam u nich całą blachę na obróbki na dachu, orynnowanie. Musimy podjechać i zobaczyc jak te parapety wyglądają, bo te boki to nie są takie nakładane plastikowe tylko odpowiednio gięta blacha. Uznaliśmy, że jak będzie patyna pro grafit - jak na dachu, to nie będzie się gryzło z kolorem okien. Sheenaz, dzięki, u Was też już niedługo tak będzie, to ocieplenie zrobili w kilka dni. Mazo, plan jest taki, że na antresoli będzie barierka z szybą (wklejałam ostatnio w dzienniku pomysl na nią) a na balustrada przy schodach dalej z siatki - będziemy wybierać coś z tego www.mevaco.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 31.05.2011 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Tak,widziałam w dzienniku, dlatego się dopytuję, bo myślałam, że wszędzie siatka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 31.05.2011 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 siatka na schodach i u góry to byłoby za dużo, dlatego musimy podzielić materiał. Na górze szyba na schodach siatka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 31.05.2011 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 31.05.2011 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 mogę tutaj - to Galeko Leszek Kordy [email protected] brałam u nich całą blachę na obróbki na dachu, orynnowanie. Musimy podjechać i zobaczyc jak te parapety wyglądają, bo te boki to nie są takie nakładane plastikowe tylko odpowiednio gięta blacha. Uznaliśmy, że jak będzie patyna pro grafit - jak na dachu, to nie będzie się gryzło z kolorem okien. Spirea, z Galeco brałaś? czy jaka to dokładnie firma? (albo gdzie się mieści) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 31.05.2011 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Zwróćcie uwagę na te boki, bo u mnie chyba ze trzy razy poprawiali te parapety do okienek w lukarnach - te boki im ciągle nie wychodziły estetycznie i bezpiecznie - tak żeby ostre krawędzie nigdzie nie wystawały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 31.05.2011 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Spirea, z Galeco brałaś? czy jaka to dokładnie firma? (albo gdzie się mieści) chodzi o Galeko przez "k" . Przez "c" to firma z rynnami. Nie pamiętam dokładnie miejscowości, gdzieś pod Strzelinem są. Ok. 4 km od zjazdu z A4 na Strzelin/Wrocław Wsch. Muszę jechać, zobaczyć jak te parapety wyglądają. Kiedyś kolega z Rheinzink mi pokazywał, ale już nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 31.05.2011 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 http://www.zumi.pl/1618955,GALEKO_Zaklad_Blacharski_Leszek_Kordy,Raclawice_Male,firma.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 01.06.2011 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 ooo, dzięki, to nawet całkiem blisko mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 02.06.2011 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Tynki prezentują się ślicznie. Ale Ty szczuplutka jesteś, że się przez 24-cm otwór przecisnęłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 02.06.2011 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Tynki prezentują się ślicznie. Ale Ty szczuplutka jesteś, że się przez 24-cm otwór przecisnęłaś Podpisuję się pod tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 02.06.2011 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 http://www.zumi.pl/1618955,GALEKO_Zaklad_Blacharski_Leszek_Kordy,Raclawice_Male,firma.html Pisalam kiedys do niego, bo chcialam sie zapytac o oblozenie kominow blacha. Podobno jest jedyny na nasz obszar. Niestety, olal mnie:( Zadnej odpowiedzi. Kontaktowalam sie z przedstawicielem Rheinzinka. Tez mi dal namiary na niego i nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 02.06.2011 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 tynki wyglądają w porządku, chudzinko (24 cm?!?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 03.06.2011 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Dotarł jareko z roletami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 03.06.2011 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Widzę, że z wysokości wylewki wyciągnęłyście nieuzasadnione wnioski Doprecyzuję, że przeszorowałam się po podłodze, a brama ma na końcu uszczelkę gumową, która pod naciskiem musiała się zwinąć, a i chyba brama lekko drgnęła do góry Salik, Jareko dotarł, rolety zamontowane i wyglądają super. Mam też poregulowane okna, z którymi był problem przy otwieraniu. Elektryk się wkurzył, bo nie podłączyli kabli a podobno tak się umawiali. To już elektryka, więc ja wolę, żeby On to zrobił. Muszę jednak poczekać z tym do początku tygodnia. Poddasze mamy już prawie całe otynkowane. Jestem pod wrażeniem tynków. Panowie naprawdę ładnie robią. Do tego, na pytanie co zrobić z brudem na podłodze, powiedzieli, ze spokojnie, oddadzą mi dom uprzątniety tak jak im daliśmy. Uff, bo nie wyobrazam sobie tego sprzątać. Dostałam poprawione wizualki, wrzucę w wolnej chwili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 03.06.2011 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 No to czekamy na zdjęcia i wizualizacje I gratulacje w związku z zamknięciem tematu okien/rolet! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 03.06.2011 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 zamknięte będzie, jak elektryk podłączy, ale to już niedługo. W ogóle, jak wczoraj byliśmy na budowie, to już widać, że jesteśmy blisko Chociaż newralgicznych rzeczy trochę jeszcze jest. Trzeba się w końcu zabrac za drzwi zewnętrzne i schody. Drzwi to plan na weekend, może i ze schodami uda się coś przygotowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 03.06.2011 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Spirea, zagadnij może pana z Baumana, czy i gdzie ma ten nowy punkt we Wrocku, bo miała tam mieć fajne drzwi zewn. na ekspozycji. Może akurat przypadną Wam do gustu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts