dr_au 07.09.2011 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Spirea - u mnie zobaczymy jak będzie z oknami, choć preferuję okna wysokie. Na razie większe szanse ma podłogówka (brak zajętych ścian itepe), ale muszę sobie pooglądać, jak wyglądają parkiety z gatunków drewna, które dobrze podłogówkę znoszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 07.09.2011 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Spirea - u mnie zobaczymy jak będzie z oknami, choć preferuję okna wysokie. preferencje preferencjami, ale najwazniesze jakie okna masz w projekcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dr_au 07.09.2011 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Wojgoc - projekt się robi. Stąd moje preferencje mają znaczenie dla jego kształtu, w szczególności rozmieszczenia i rozmiarów okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 07.09.2011 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 (edytowane) a na jakim etapie projektu jesteś? bo rozumiem, że projekt indywidualny... Edytowane 7 Września 2011 przez wojgoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dr_au 07.09.2011 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Wojgoc - rzutu . Obecnie robi się bryła i elewacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 07.09.2011 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 działkę masz śliczną, projekty domów preferujesz inne niż wokół Was - ciekawe co z tego wyjdzie . a jakie masz uwarunkowania w MPZP? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 07.09.2011 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Coraz więcej nowej architektury, Wojgoc. Przejedź się przez Jagodno Sygnałową i Dróżniczą, na kilkanaście nowo budowanych domów klasyczny jest jeden. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 07.09.2011 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 a mój zaliczasz do klasycznego?przejade sie przez googlemaps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 07.09.2011 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ratujcie, zaraz oszaleję zamiast skupić się na czymś sensownym, prowadzę mailową wymianę zdać z wykonawcą schodów i nic nic nic nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 07.09.2011 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 witam się po dłuższej przerwie:)Spirea w temacie rozdzielaczy do podłogówki to kto to robił u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 07.09.2011 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Spirea,odetnij się od tematu - proponuje lampkę wina na uspokojenie nerwów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 07.09.2011 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 mąż właśnie przyszedł ze sklepu i piję redsa... Mam jeszcze dzisiaj robotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 07.09.2011 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 reeds.... a jaki smak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 07.09.2011 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 ja mam czerwone wino:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 07.09.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 a mój zaliczasz do klasycznego? przejade sie przez googlemaps raczej tak Na pewno jest niecodzienny, ale klasyczny. Spirea, współczuję. Na pewno znajdziecie wyjście z tej sytuacji, ale ile Was to nerwów kosztuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojgoc 07.09.2011 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 ja mam czerwone wino:) w barku czy w kieliszku przed sobą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 07.09.2011 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 apple. Szlag mnie zaraz trafi. Facet albo chce nam stawiać słupy pod spocznikiem na 7cm wylewki z rurkami od ogrzewania i 17cm styropianu, mimo, że instalator kategorycznie zakazał. Twierdzi, że nam się słup rozwali i powinniśmy go wymienić. Teraz wpadl na pomysł, że wstawi dźwigar w linii krokwi i oprze się o hebę, a potem podwiesi spocznik na czymś co będzie miało długość ok. 4-5m. Ludzie, przecież to dopiero mi przeciązy budynek, konstrukcję i co tam jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 07.09.2011 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Madeleine, nie mam pojęcia jakie wyjście. Jedyne sensowne zaproponował konstruktor, ale nie wiedzieć czemu wykonawca broni się przed tym rękami i nogami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 07.09.2011 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 no jak by było w barku to bym o nim nie pisała.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 07.09.2011 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Kaska, cały wod-kan i co robił mi instalator z okolic Leszna. Robil u rodziców/siostry, polecali, więc wzięłam do siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts