oleksy 29.03.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Mam pytanie czy ktoś nie słyszał gdzieś w swoim pobliżu, o pięknej działce ok 0,4 h (0,3 i 0,5 może też być) taniej i nadającej się na agroturystykę,? Moja rodzina ma niby ponad hektar, koło Nowego Sącza w odległości 15 km ale nie wiem czy to tu jest odpowiednie na taką działalność. Z okna widać Dunajec, ale też kamieniołomy . Mam jeszcze pytanie, bo słyszałem, że gmina sprzedaje działki i mam pytanie jak to można znaleźć na internecie, powinny mieć informacje o sprzedaży czy to trzeba w urzędzie szukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 29.03.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Co do pierwszej części Twojego postu - niestety nie pomogę. Co do drugiej części - wpisz w wyszukiwarce "BIP" i nazwę właściwej gminy. To strona Biuletynu Informacji Publicznej, którą musi posiadać każda gmina. Tam szukaj ogłoszeń o przetargach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts