Encor 29.03.2009 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Hej,Od niedawna posiadam działkę o powierzchni prawie 1000m2. Jest ona bardzo zaniedbana - całośc porośnięta drzewami i krzewami. Chciałbym ją uporządkować - przede wszystkim wyciąć krzewy (z drzewami jest wiekszy problem bo 2/3 terenu to grunty leśne) - ale ponieważ jestem do tej roboty sam, pomyslałem nad wynajęciem kogoś. Pytanie jest takie - czy znacie jakieś firmy które zajmują się tego typu usługami oraz ile to mniej wiecej mogłoby kosztować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oresund 29.03.2009 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 wez z wypozyczalni na jeden dzien piłe spalinową,wynajmij lokalnego do pomocy - zalezy gdzie, ale mi sąsiad pomógł za 50zł,plus dostał drewno do pieca; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Encor 29.03.2009 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Piłę to ja mam, za to czasu nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marius37 29.03.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 u mnie m3 porąbanego liściastego do kominka kosztuje 160 pln - moze drobne ogłoszenie i ktos nie tylko zetnie ale i wywiezie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts