Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze początki na forum

galka

Recommended Posts

Właśnie się doczytałem w moim profilu, że zarejestrowałem się w 16 września 2005, a pierwszego posta odważyłem się napisać 17 maja 2006 - czyli 5 miesięcy później.

dawno, dawno temu, nad moją głową w sali matematycznej wisiał wieeeelki napis: MATEMATYKA JEST KRÓLOWĄ WSZELKICH NAUK.

;-)

• Odpowiedzi 177
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No jak to? Przecież liczyłem dokładnie na palcach...

O k..., coś chyba za mało palców mam :oops:

9 miesięcy !!!!!!

I jeden dzień ;)

Chyba czas wracać do domu - praca wyraźnie ogłupia :)

Jeżeli praca przeszkadza Ci w cieszeniu się życiem to ....

rzuć pracę :lol:

To był żart :roll:

Ps. Bardzo dziękuję za miłe słowa :oops: :D :oops:

Ciekawe, czy masz tak do końca pojęcie o skali zjawiska. My się akurat niespecjalnie znamy, jak by, a i tak Twój dziennik, sposób pisania, używane zwroty itd. były kilkakrotnie przedmiotem dyskusji w gronie moich, nie FM-owych, znajomych. No, przynajmniej nie zarejestrowanych na FM. I nie chodzi tu, bynajmniej, o ocenianie piszącej. To się po prostu dobrze czyta. Nawet jeśli ktoś nie buduje, potrafi się wciągnąć.

Cholera. Ale się rozgadałem.

Nie, nie miałam pojęcia o skali zjawiska :o :o :o

Zacznę się chyba pakować, czy jak...

To znaczy, że co :evil:

że taka stara już jestem :lol: :lol: :lol:

Ale dobrze mi tam :D

Nie, skąd, ja po prostu się zdziwiłem...

Nie myślałem w kategoriach wieku czy cuś - chodzi mi o to, że chyba bym nie wytrzymał tyle czasu w jednym środowisku... No, chyba że byłaby to moja firma, to może...

No gratuluję - tym bardziej, że Ci tam dobrze i nie potrzebujesz nic zmieniać.

To znaczy, że co :evil:

że taka stara już jestem :lol: :lol: :lol:

Ale dobrze mi tam :D

Nie, skąd, ja po prostu się zdziwiłem...

Nie myślałem w kategoriach wieku czy cuś - chodzi mi o to, że chyba bym nie wytrzymał tyle czasu w jednym środowisku... No, chyba że byłaby to moja firma, to może...

No gratuluję - tym bardziej, że Ci tam dobrze i nie potrzebujesz nic zmieniać.

Nie zawsze jest sielanka :-? ale to w życiu normalne, a poza tym co 3 lata zmienia mi się "materiał do obróbki" :lol:

sie normalnie zwruszyłam kiedy przeczytałam moje pierwsze mundrości na Forum :wink:

Zalogowalam sie w marcu ale poczytywalam od grudnia ......pamietam Kasie Zieloną , Alicjankę , Mieczotronixa Mgdzie i Agacka - Tolę i AgnesK Jagnę Kroyenę Tomek1950 Ania Wisniewska olkalybowa pomoc okazał mi Ponury i Maksiu :lol: raz plakalam -naprawde łzy mi leciay jak grochy :cry: po wpisie na Forum .....taka jedna franca mnie zrugala ..... i rrmisia pisala do mnie na priv i mnie utulala :lol: w KK i na RW mozna sie bylo odstresować ......i pogadać o wszystkim i ...o niczym :D

ech..... fajne były początki :roll: :lol: