Capricorn 01.04.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Właśnie się doczytałem w moim profilu, że zarejestrowałem się w 16 września 2005, a pierwszego posta odważyłem się napisać 17 maja 2006 - czyli 5 miesięcy później. dawno, dawno temu, nad moją głową w sali matematycznej wisiał wieeeelki napis: MATEMATYKA JEST KRÓLOWĄ WSZELKICH NAUK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigbeat 01.04.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 No jak to? Przecież liczyłem dokładnie na palcach... O k..., coś chyba za mało palców mam 9 miesięcy !!!!!! I jeden dzień Chyba czas wracać do domu - praca wyraźnie ogłupia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 01.04.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 No jak to? Przecież liczyłem dokładnie na palcach... O k..., coś chyba za mało palców mam 9 miesięcy !!!!!! I jeden dzień Chyba czas wracać do domu - praca wyraźnie ogłupia Jeżeli praca przeszkadza Ci w cieszeniu się życiem to .... rzuć pracę To był żart Ps. Bardzo dziękuję za miłe słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigbeat 01.04.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 A co do rzucenia pracy to właśnie planuję zmianę 9 lat w jednym miejscu to ewidentnie za długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shell 01.04.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 No jak to? Przecież liczyłem dokładnie na palcach... dobrze policzyłeś, tylko od maja do września Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Capricorn 01.04.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 No jak to? Przecież liczyłem dokładnie na palcach... dobrze policzyłeś, tylko od maja do września Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 01.04.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 A co do rzucenia pracy to właśnie planuję zmianę 9 lat w jednym miejscu to ewidentnie za długo Nie wiem co powiedzieć (ze względu na mój staż w jednym miejscu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigbeat 01.04.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 No jak to? Przecież liczyłem dokładnie na palcach... dobrze policzyłeś, tylko od maja do września Kurdę, aż boję się jechać do domu, bo a nuż mi do łba strzeli żeby na wstecznym całe 25km jechać? !!!aipułgo acarP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigbeat 01.04.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 A co do rzucenia pracy to właśnie planuję zmianę 9 lat w jednym miejscu to ewidentnie za długo Nie wiem co powiedzieć (ze względu na mój staż w jednym miejscu ) ??? No zdradź, proszę... Bo spać nie będę mógł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.04.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Ciekawe, czy masz tak do końca pojęcie o skali zjawiska. My się akurat niespecjalnie znamy, jak by, a i tak Twój dziennik, sposób pisania, używane zwroty itd. były kilkakrotnie przedmiotem dyskusji w gronie moich, nie FM-owych, znajomych. No, przynajmniej nie zarejestrowanych na FM. I nie chodzi tu, bynajmniej, o ocenianie piszącej. To się po prostu dobrze czyta. Nawet jeśli ktoś nie buduje, potrafi się wciągnąć. Cholera. Ale się rozgadałem. Nie, nie miałam pojęcia o skali zjawiska Zacznę się chyba pakować, czy jak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.04.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Kurcze... czuje się pominięty, Nefer mnie ani razy nie kopnęła :( :D pozdrawiam m. Grozisz mi ? Grozisz ? ("Job - czyli ostatnia szara komórka" - stąd cytat ) Dla chętnych : chodzi o to : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 01.04.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 A co do rzucenia pracy to właśnie planuję zmianę 9 lat w jednym miejscu to ewidentnie za długo Nie wiem co powiedzieć (ze względu na mój staż w jednym miejscu ) ??? No zdradź, proszę... Bo spać nie będę mógł... Od 1983 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigbeat 01.04.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 01.04.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 To znaczy, że co że taka stara już jestem Ale dobrze mi tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigbeat 01.04.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 To znaczy, że co że taka stara już jestem Ale dobrze mi tam Nie, skąd, ja po prostu się zdziwiłem... Nie myślałem w kategoriach wieku czy cuś - chodzi mi o to, że chyba bym nie wytrzymał tyle czasu w jednym środowisku... No, chyba że byłaby to moja firma, to może... No gratuluję - tym bardziej, że Ci tam dobrze i nie potrzebujesz nic zmieniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 01.04.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 To znaczy, że co że taka stara już jestem Ale dobrze mi tam Nie, skąd, ja po prostu się zdziwiłem... Nie myślałem w kategoriach wieku czy cuś - chodzi mi o to, że chyba bym nie wytrzymał tyle czasu w jednym środowisku... No, chyba że byłaby to moja firma, to może... No gratuluję - tym bardziej, że Ci tam dobrze i nie potrzebujesz nic zmieniać. Nie zawsze jest sielanka ale to w życiu normalne, a poza tym co 3 lata zmienia mi się "materiał do obróbki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.04.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 sie normalnie zwruszyłam kiedy przeczytałam moje pierwsze mundrości na Forum Zalogowalam sie w marcu ale poczytywalam od grudnia ......pamietam Kasie Zieloną , Alicjankę , Mieczotronixa Mgdzie i Agacka - Tolę i AgnesK Jagnę Kroyenę Tomek1950 Ania Wisniewska olkalybowa pomoc okazał mi Ponury i Maksiu raz plakalam -naprawde łzy mi leciay jak grochy po wpisie na Forum .....taka jedna franca mnie zrugala ..... i rrmisia pisala do mnie na priv i mnie utulala w KK i na RW mozna sie bylo odstresować ......i pogadać o wszystkim i ...o niczym ech..... fajne były początki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.04.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Od 1983 roku Przecież nie było wtedy netu w Polsce :) Albo bierz połowę , albo zmień dilera :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 01.04.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Od 1983 roku Przecież nie było wtedy netu w Polsce :) Albo bierz połowę , albo zmień dilera :) Ale to było nie o Forum, tylko o pracy Na Forum dopiero od roku i baaaaaaaaaaaardzo żałuję, że tak późno Wiem, doopa wołowa jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.04.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Nadrobisz :) Ok- czy tylko ja zrozumiałam, że od 83 na forum ? Jesli tak - odszczekuje - to ja muszę zmianić towar :) BTW : taki pracownik to skarb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts