maksiu 01.04.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Kurcze... czuje się pominięty, Nefer mnie ani razy nie kopnęła :( :D pozdrawiam m. Grozisz mi ? Grozisz ? ("Job - czyli ostatnia szara komórka" - stąd cytat ) Dla chętnych : chodzi o to : Ależ skąd... wyraziłem tylko żal, że mnie do ZBOWiDu nie przyjmą pozdrawiam m. ps. zajefajny link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.04.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Najpierw pomyślałam - co za debilny film. A potem już się turlałam po podłodze. Especially for you Maxiu. Mam nadzieję, że jak się spotkamy to wypijemy za Brand New Baby :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigbeat 01.04.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Nie zawsze jest sielanka ale to w życiu normalne, a poza tym co 3 lata zmienia mi się "materiał do obróbki" A więc już wiem: robisz to, co moja żona (od ponad 20 lat ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigbeat 01.04.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Ok- czy tylko ja zrozumiałam, że od 83 na forum ? Jesli tak - odszczekuje - to ja muszę zmianić towar :) Zmiań* towar. *Pisownia zgodna z oryginałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 02.04.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 fajni jesteście .... sie uśmiałam Ja w poprzedniej pracy wytrzymałam 10 lat ... ale mnie france - czytaj: "bankowe panienki " z nerw wyprowadzały ( kilkadziesiąt kobiet w jednym miejscu pracy to nie jest dobra opcja ) i se zmieniłam ... na mniej płatną ,ale lepszą: zero stresa, nienormowany czas pracy , pełny lajcik . Pracując w banku "od do" nie miałabym czasu domu wybudować . Bigbeat - dzieki za ciepłe słowo ... chociaż jeden sie mnie nie bał a dostrzegł jakieś ...hm... może zalety to za dużo powiedziane w moim przypadku, ale ... hm ... mozliwości? to chyba dobre słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.04.2009 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 raz plakalam -naprawde łzy mi leciay jak grochy po wpisie na Forum .....taka jedna franca mnie zrugala ..... Ewcia Ciebie??!! A zo co?? I kto to taki, to znaczy czy zmadrzal od tego czasu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigbeat 02.04.2009 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 może zalety to za dużo powiedziane w moim przypadku, ale ... Zalety, zalety. Nie bądź taka skromna, bo przestaniesz być wiarygodna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 02.04.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Najpierw pomyślałam - co za debilny film. A potem już się turlałam po podłodze. Especially for you Maxiu. Mam nadzieję, że jak się spotkamy to wypijemy za Brand New Baby :) Do tej pory jak gdzieś są drzwi automatyczne mówię "Darek otwórz" ...a choinka się świeci... pozdrawiam TINEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.04.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 może zalety to za dużo powiedziane w moim przypadku, ale ... Zalety, zalety. Nie bądź taka skromna, bo przestaniesz być wiarygodna jassssne ... ale i tak dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 03.04.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Ja pamietam Mierzwę, Alicjankę, Frankai ... ja pamietam jak żeśmy sobie troche poklikali na priwie ładnych pare lat temu w Wigilię tuż przed pasterką ... pamietasz to ? pzdr Matko Boska!!!!!! Przed Pasterką???!!!!!! zaraz sprawdzę archiwum poczty, może znajdę.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 03.04.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 http://forum.muratordom.pl/post75184.htm?highlight=#75184 o, a tu mi sie oberwało wtedy nieźle od Gregorza63, Kasiorka i Luśki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 03.04.2009 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 U mnie - to procedura była taka przeczytałem wzruszyłem się....no i zapisałem parę kubków wygrałem i żadnego nie dostałem !! Redakcja słyszy ??? to jak alzacka lubieżność i nordycka brutalność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.04.2009 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Sel jest tutaj taki watek. Moze ktos uslyszy. Taki watek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 04.04.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 20 Maj 2003 - trochę czasu jest, a wcześniej było się "gościem". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 17.04.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 23 Kwi 2006 sie zalogowalam. Szukalam domow z bali no i znalazlam. I jakos tak zostalam. I to jedyne forum na jakim sie zalogowalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 17.04.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Kiedy trafiłam na forum watek z mojego regionu miał 40 stron. Karnie przeczytałam cały... w tym czasie urósł do 60 stron. (dziś ma ponad 300) Pisywał jeszcze legendarny Kodi i wiele innych fascynujących osób. Bardzo chciałam się przypodobać i wysmarowałam posta na jakieś 2000 słów, po czym inteligentnie zapytałam czy to na pewno jest OK, bo jakoś widzę, że inni jakby, krótsze piszą. Do dziś jestem wdzięczna za litościwe milczenie szacownego gremium. Z nie wielkimi przerwami nadal bywam tu nałogowo. To najlepszy plaster na poobcieraną duszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 18.04.2009 01:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 ... parę kubków wygrałem i żadnego nie dostałem !! Redakcja słyszy ??? ... ... ... w przeciwieństwie do "kocura", tylko jeden wygrałem i ... poczta przywlekła go "na ten tychmiast" ... używam go do dziś (poranna kawka na tarasie) http://www.chefpaul.net/images/kubekMuratora.jpg ... troszkę się już "sfatygował" (parę latek już ma), być może Szanowna Redakcja, kiedy już zamówi nową kubeczków dostawę "nowego" przyśle (może "kocurek" się podzieli kiedy dostanie wszystkie zaległe, przeca z "pińciu" naraz nie będzie pił) Zacząłem (z tego co pamiętam) "wymądrzać" się w temacie o ogrodach ... ogrodowa piwniczka, grill, wędzarnia i takie tam ... oczywiście najwięcej w kuchni mnie było (bom kuchta ci ja) ... tera prawie wszyscy na dietach jakichś to i pisać nie ma komu ... kryzys jakiś czy co ? pozdrówka smakowite ps - nawet "ciemiężycielki" z letka poluzowały puszorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shell 18.04.2009 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 http://forum.muratordom.pl/spotkanie-forum,f138.htm SPOTKANIE FORUMOWYCH LUDKÓW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcmagda 19.04.2009 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 To i może napiszę jako bardziej nówka sztuka. Przegladactwo uprawiałam w małym zakresie: - nowoczesne domy i inspiracje, bo mi się zawsze googlowało jak szukłam projektu, ale do dzisiaj jest to za ładny wątek, żeby coś pisać no i ogólnie respekt czuję - dziennik Neferki - była w wielu wątkach, więc się wklikałam w wątek, a był jak dobra literatura no i taki ogólnie życiowy Potem oczywiście dostałam projekt i musiałam go zweryfikować. Nigdy nie myślałam, że dłużej zostanę, więc wymyśliłam nicka z głowy pierwszego-lepszego i do dziś mnie irytuje. Potem już pojawiły się spotkania i początki uzależnienia ... Nikt mnie nie okrzyczał i odwrotnie. Bez bicia się przyznaję, że o budowie mało wiem i leniwa też jestem. Więc jak dostanę lanie to cóż ... dzień jak codzień będzie (mam cholerycznego szefa). I nie mam zielonego pojęcia czemu siędzę o 1 w nocy na wątkach psychologicznych i ogólno-nie-budowlanych, jak ogólnie w życiu na nic nie mam czasu i po forach nie siedzę. Fenomen jakiś, zupełnie nie rozumiem. A może dlatego, że na tym forum ludzie tak ogólnie życzliwi są - dla mnie wręcz szokujące było dlaczego ktoś ma ochotę tyle swojego cennego wolengo czasu poświęcić, żeby na pytania odpowiadać i nawet dodatkową pomocą służyć obcym ludziom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 20.04.2009 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 ... parę kubków wygrałem i żadnego nie dostałem !! Redakcja słyszy ??? ... ... ... w przeciwieństwie do "kocura", tylko jeden wygrałem i ... poczta przywlekła go "na ten tychmiast" ... używam go do dziś (poranna kawka na tarasie) http://www.chefpaul.net/images/kubekMuratora.jpg ... troszkę się już "sfatygował" (parę latek już ma), być może Szanowna Redakcja, kiedy już zamówi nową kubeczków dostawę "nowego" przyśle (może "kocurek" się podzieli kiedy dostanie wszystkie zaległe, przeca z "pińciu" naraz nie będzie pił) Zacząłem (z tego co pamiętam) "wymądrzać" się w temacie o ogrodach ... ogrodowa piwniczka, grill, wędzarnia i takie tam ... oczywiście najwięcej w kuchni mnie było (bom kuchta ci ja) ... tera prawie wszyscy na dietach jakichś to i pisać nie ma komu ... kryzys jakiś czy co ? pozdrówka smakowite ps - nawet "ciemiężycielki" z letka poluzowały puszorek kurna, ta czerona farba u góry obgryziona jak i na moim... wzór jakosik taki, czy cóś...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts