DPS 20.04.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 A moja czerwona farba się nie obgryzła, chociaż kubka uzywam cały czas namiętnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 20.04.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 http://www.chefpaul.net/images/kubekMuratora.jpg ... kurna, ta czerona farba u góry obgryziona jak i na moim... wzór jakosik taki, czy cóś...? A moja czerwona farba się nie obgryzła, chociaż kubka uzywam cały czas namiętnie. ... no bo widzisz DePeeSia, ... Staszek i ja używamy kubka z pewnym "zacięciem" ... przygryzając brzegi ostatnim swoim zębem (znaczy się ostatnim to w moim przypadku) pozdróweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.04.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Bo ja nie obgryzam, tylko oblizuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 20.04.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Bo ja nie obgryzam, tylko oblizuję. Ja bym też chętnie pooblizywała, ale niestety nie mam Co trzeba zrobić, żeby wejść w posiadanie takiego fajnego kubeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 21.04.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 ja jestem dopiero kilka miesięcy, ale bardzo mi się tu podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 21.04.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 ... no bo widzisz DePeeSia, ... Staszek i ja używamy kubka z pewnym "zacięciem" ... przygryzając brzegi ostatnim swoim zębem (znaczy się ostatnim to w moim przypadku) w moim też. I nie jest to oczywiście ząb mądrości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 21.04.2009 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 To ja sie pochwale w temacie kubkow (Selimm sie pewnie wkurzy ). Mam 3, slownie trzy ino zolte, i w dwoch sie ucha byly oberwaly ale sa duze i pojemne i fajnie sie z nich kawke i herbatke pije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 21.04.2009 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Bo ja nie obgryzam, tylko oblizuję. Ja bym też chętnie pooblizywała, ale niestety nie mam Co trzeba zrobić, żeby wejść w posiadanie takiego fajnego kubeczka wysępić u Redakcji z jakiejś okazji (ale podobno chwilowo nie ma...) znaczy się: zasłużyć jakoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.04.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 jezzzuuu... to ja się mam dobrze....4 , słownie- cztery: 2 w pracy, 2 w domu z tych w pracy żłopię .....ostatnio dziewczyna w robocie zjebke dostała bo się odważyła kawe zrobić w jednym , a te dwa w domu to stoją na honorowym miejscu obok dyplomu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 21.04.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 ja mam tylko dwaaaaa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stokrotka 21.04.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 A ja miałam parasol Muratora, wygrany w konkursie na wizytówkę domu...taki fajny parasol... Zgubiłam, jak wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 21.04.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Ja mam jeszcze zolta koszulke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 21.04.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Ja mam jeszcze zolta koszulke trzymaj na Wyscig Pokoju! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.04.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Moje kubeczki są w idealnym stanie - nie obgryzam ich, bo poranna kawa najlepiej smakuje bez ceramiki :) W pracy wszyscy wiedzą, że to mój i nie ma odwaznego .... no i dobrze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 21.04.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Ale Wam zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 21.04.2009 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Cieszynianka-a wyobraż sobie taką rozpustę; w żółtej koszulce,pod parasolem,trzymając w ręku kubek czerwony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 21.04.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Cieszynianka-a wyobraż sobie taką rozpustę; w żółtej koszulce,pod parasolem,trzymając w ręku kubek czerwony... som jeszcze inne zdobycze, ja np. mam ołówek stolarski (żółty) z wielgachnym napisem, kalkulator, dwa przymiary metrowe z latarką (niebieska) i kompletem końcówek do wkrętarki... aaaa i kalendarz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 21.04.2009 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Cieszynianka-a wyobraż sobie taką rozpustę; w żółtej koszulce,pod parasolem,trzymając w ręku kubek czerwony... som jeszcze inne zdobycze, ja np. mam ołówek stolarski (żółty) z wielgachnym napisem, kalkulator, dwa przymiary metrowe z latarką (niebieska) i kompletem końcówek do wkrętarki... aaaa i kalendarz... Na który rok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 21.04.2009 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Cieszynianka-a wyobraż sobie taką rozpustę; w żółtej koszulce,pod parasolem,trzymając w ręku kubek czerwony... som jeszcze inne zdobycze, ja np. mam ołówek stolarski (żółty) z wielgachnym napisem, kalkulator, dwa przymiary metrowe z latarką (niebieska) i kompletem końcówek do wkrętarki... aaaa i kalendarz... Na który rok? Przecież to nie jest ważne na który A wizja takiej rozpusty każe mi gnać do wyra, a nuż się przyśni coś tak pięknego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stokrotka 22.04.2009 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Cieszynianka-a wyobraż sobie taką rozpustę; w żółtej koszulce,pod parasolem,trzymając w ręku kubek czerwony... ...i kamyk zielony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts