retrofood 22.04.2009 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Cieszynianka-a wyobraż sobie taką rozpustę; w żółtej koszulce,pod parasolem,trzymając w ręku kubek czerwony... ...i kamyk zielony... jedziesz pociągiem na zlot... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.04.2009 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Cieszynianka-a wyobraż sobie taką rozpustę; w żółtej koszulce,pod parasolem,trzymając w ręku kubek czerwony... som jeszcze inne zdobycze, ja np. mam ołówek stolarski (żółty) z wielgachnym napisem, kalkulator, dwa przymiary metrowe z latarką (niebieska) i kompletem końcówek do wkrętarki... aaaa i kalendarz... eee, z gadżetów muratorskiich to ja mam jeszcze miarkę (juz nieźle zdezelowana ), koszulkę (nówka, zapakowana , nieużywana ...jakoś zawsze mi szkoda było ), naklejki, takiego chłopka - maskotkę (froschka dostała- Kasi mojej dała, za co do dziś jestem jej wdzięczna ) ...jeszcze cos tam było, ale nie pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 22.04.2009 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Dagulka i Retro zgarneli całą pulę a Selim się skarży ,że nie ma kubka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.04.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Ja też mam. Koszulkę, miarkę i pen drive'a. Oprócz kubka, który oblizuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 22.04.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 A u mienia kubka niet, ino torba (w sensie, że "muratora" a nie moja;) ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 23.04.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 "Bendonc młodą lekarką" najpierw kupowałem Muratora. (leży chyba jeszcze z 3 kartony, choc większość "nieświeżych" - rozdałem. I młodą lekarkę lubię, i kupowałem Muratora, i mam ich 3 kartony, i zacząłem rozdawać. Kiedyś zanim Murtaor zorganizował spotkania, sami sobie zorganizowaliśmy w Piramidzie wrocławskiej. Ale wtedy to jeszcze miałem włosy i zęby wszystkie Dawno to było jak nie wiem co Jeżeli chodzi "dawno jak nie wiem co" to ja akurat wiem - było to jeszcze przed moim wylotem za Wielką Wodę, więc 2002. Tydzień po tygodniu, więc 3 (Wrocław) i 10 marca (Warszawa - Salon Muratora). Wróciłem z przyjemnością i pozdrawiam ciepło Ja nie musiałem wracać, ale tez pozdrawiam Co się tyczy moich początków, to pamiętam, że na Forum - nawet jak ja zaczynałem - to w zasadzie wszyscy się znaliśmy po nickach. Łatwo się czytało, bo dziennie to było kilkanaście-kilkadziesiąt postów. Ja dużo wówczas pisałem z tego, co zapamiętałem czytając Muratory. Teraz już wiem, że ta wiedza to często marketing i uproszczenie. Forum daje o wiele więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 23.04.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Cieszynianka-a wyobraż sobie taką rozpustę; w żółtej koszulce,pod parasolem,trzymając w ręku kubek czerwony... ...i kamyk zielony... jedziesz pociągiem na zlot... Pojadę pociągiem do domku już w niedzielę wracam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ineso 25.04.2009 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 W porównaniu do wielu forumowiczów jestem tutaj całkiem nowa Trafiłam do Wnętrz w poszukiwaniu inspiracji, rad w urządzaniu mieszkania. Na początku wiele pomogła mi GGGosik. Pamiętam, że wzruszyła mnie PW od Joshi, która zechciała mi wytłumaczyć pewną zawiłą historię prowansalską i że bardzo się raz bałam, jak zobaczyłam, że na mój post z prośbą o ocenę oświetlenia odpowiedział wojtek Mieszkanko było malutkie, więc szybko je urządziłam, ale szkoda mi było z forum odchodzić, więc się rozglądam to tu, to tam i szukam swojego miejsca. Trochę mam sporadyczny dostęp do neta, więc czasem ciężko mi śledzić wątki, ale i tak jest fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 25.04.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Ty mi lepiej nic o "historiach prowansalskich" nie mów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 22.05.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Widać ludziska, że znacie się jak "łyse konie" JA jestem nowa, ledwo odzywam się na forum od tego roku. Jednakowoż papierową wersję "Muratora" czytałam będąc jeszcze w liceum. Przebudowę własnego pokoju zaczęłam w wieku 15 lat, i tak złapałam tego bakcyla, że go do dziś wypluć nie mogę. Objawy są takie, że kuchnię, i inne pomieszczenia,w nowym domu, umieszczałam we wszystkich możliwych miejscach. W ogóle przestawiam ile sie da /a chata jeszcze nie stoi/ Duży mówi, że poczeka na "ostateczną wersję":roll: Zanim się zalogowałam tylko przez kilka miesięcy podczytywałam. Zdarzyło mi się dostać po uszach, zdarzyło się, że mnie wyśmiano zdarzyło się, że doradzono, że poparto. Nabrać się na "fałszywy"temat też już zdążyłam. Wszelakiej maści krytyke przyjmuję, a jakże. Ale wnioski wyciągać i decyzje podejmować należy samemu. Fajnie jest poczuć się częścią całości Spędzam tu dużo czasu, lubię czytać, nie zawsze się odzywam, jeśli uważam, że wszystko było powiedziane /klepać mi się nie chce/:oops: Jedyne, czego żałuję, to tego, że Neta założyli mi dopiero w październiku '08, a nie przed zaopatrzeniem się w działkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hocki_klocki 31.05.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Z tego co pamiętam moje początki na forum były bardzo ciężkie.Zwyzywano mnie od trolli ale jakos się pozbierałem i powoli odnalazłem przyjaciół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 31.05.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.06.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Z tego co pamiętam moje początki na forum były bardzo ciężkie. Zwyzywano mnie od trolli ale jakos się pozbierałem i powoli odnalazłem przyjaciół. jaaaapierdziuuuuu ... dobry jesteś, dobry ... a którzy to Ci przyjaciele? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 01.06.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Kurde, niezły wynik w 4 dni sobie nagrabić przyjaciół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hocki_klocki 01.06.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Z tego co pamiętam moje początki na forum były bardzo ciężkie. Zwyzywano mnie od trolli ale jakos się pozbierałem i powoli odnalazłem przyjaciół. jaaaapierdziuuuuu ... dobry jesteś, dobry ... a którzy to Ci przyjaciele? Otrzymuje wiele wyrazów sympatii na priva Jestem w klubie i to lubie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.06.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 no powiem, że mnie zaintrygowałeś .... no dobra - wiem, że czujesz nieodpartą ochotę podzielenia się faktem którego trola jesteś reinkarnacją .... niech będze - pisz - może być na priv - udźwignę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 01.06.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 nie bądź świnia - jak Hans Kloss zachowaj sie. Wybadaj, rozmiękczaj i zdradź potem kto to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 02.06.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Forum poznałam jak większość z was, przez przypadek. Przez kilka miesięcy tylko czytałam. W końcu stwierdziłam ,że co mi szkodzi pisać? Zalogowałam się i jestem.. Dzięki forum znalazłam projekt domu, dowiedziałam się co to jest centralny odkurzacz oczywiście już mam zainstalowany. Skorzystałam z wielu mądrych rad.Najważniejsze: poznałam wielu wspaniałych ludzi. Aha, po uszach jeszcze nie oberwałam ale wszystko przede mną.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 02.06.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 P.S Byłam bardzo szczęśliwa jak Nefer i Kaśka Maciej , napisały komentarz w moim dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 02.06.2009 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 som jeszcze inne zdobycze, ja np. mam ołówek stolarski (żółty) z wielgachnym napisem, kalkulator, dwa przymiary metrowe z latarką (niebieska) i kompletem końcówek do wkrętarki... aaaa i kalendarz... Stasiu, Tyś to się zasłużył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts