e-Mandzia 02.06.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 wysępić u Redakcji z jakiejś okazji (ale podobno chwilowo nie ma...) znaczy się: zasłużyć jakoś A Redakcja ma kufle do piwa ? Poczeba mi z 18-cie - imprezkę robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.06.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 P.S Byłam bardzo szczęśliwa jak Nefer i Kaśka Maciej , napisały komentarz w moim dzienniku Andzik ... no wieeeeszcooooo Trzeba było od razu do mnie napisać z rozkazem wpisu w dzienniku a nie sie czaić jak dzielnicowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 02.06.2009 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Moje pierwsze chwile na forum były erotyczne. AgesK chciała się bić na biusty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 02.06.2009 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Moje pierwsze chwile na forum były erotyczne. AgesK chciała się bić na biusty. No ja myślałam, że teraz jest fajnie, ale kiedyś, tooo dooopiero było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 02.06.2009 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Mandzia a Tyś się we wannie orgiastycznie z nami nie kąpałaś ?? Było szorowanie pleców, nurkowanie po mydło..To było wtedy jak żona Oorbusia siedziała z Juleńką pod serduszkiem. Dziś Julia ma starego wiekiem młodszego brata i wszystko jest ugrzecznione. Pryki z nas się robiom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 02.06.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Mandzia a Tyś się we wannie orgiastycznie z nami nie kąpałaś ?? Było szorowanie pleców, nurkowanie po mydło.. Już nic kochana nie mów, bo pęknę z zazdrości - no nie kąpałam się, nie kąpałam nieeestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 02.06.2009 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 To Ci też nie powiem, jakie uda miał Kroyena pisk się podniósł na całym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 02.06.2009 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 To Ci też nie powiem, jakie uda miał Kroyena suchaj ziaba, mam dużom wannę, bardzo dużom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 02.06.2009 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Heh Mandzia , drzewiej nawet bez wody szło się kąpać, teraz priorytety inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 02.06.2009 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Heh Mandzia , drzewiej nawet bez wody szło się kąpać, teraz priorytety inne. żałuję szczerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 03.06.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Z tego co pamiętam moje początki na forum były bardzo ciężkie. Zwyzywano mnie od trolli ale jakos się pozbierałem i powoli odnalazłem przyjaciół. Nawet nie wiedziałeś tego, ale ja już Cię bardzo lubię. Witam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 03.06.2009 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 wysępić u Redakcji z jakiejś okazji (ale podobno chwilowo nie ma...) znaczy się: zasłużyć jakoś A Redakcja ma kufle do piwa ? Poczeba mi z 18-cie - imprezkę robię Ja też chcę... ile o robalach można pisać i się nie napić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hocki_klocki 03.06.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Z tego co pamiętam moje początki na forum były bardzo ciężkie. Zwyzywano mnie od trolli ale jakos się pozbierałem i powoli odnalazłem przyjaciół. Nawet nie wiedziałeś tego, ale ja już Cię bardzo lubię. Witam serdecznie. Nie wiedziałem ale się domyslałem. Prawie kazdy mnie lubi a niektórzy uwielbiają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 03.06.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Z tego co pamiętam moje początki na forum były bardzo ciężkie. Zwyzywano mnie od trolli ale jakos się pozbierałem i powoli odnalazłem przyjaciół. Nawet nie wiedziałeś tego, ale ja już Cię bardzo lubię. Witam serdecznie. Nie wiedziałem ale się domyslałem. Prawie kazdy mnie lubi a niektórzy uwielbiają. Wiem, bo mam tak samo jak Ty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.06.2009 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 a skromność obu to zapewne wrodzona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 04.06.2009 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 a skromność obu to zapewne wrodzona Niestety nie! Okazyjnie nabyłem na Allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.06.2009 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 a skromność obu to zapewne wrodzona Niestety nie! Okazyjnie nabyłem na Allegro. noż , cholera ....taką dobrą aukcję przeoczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 09.06.2009 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 moje początki........... niech sobie przypomnę wpisałąm w google nazwę projektu który mnie bardzo zainteresował i wydawał mi się na tamtejszą chwilę idealnym, googlarka pokazała kilka linków i jednym z nich było forum muratora na którym pdał wątek z moją nazwą projektu i.... zalogowałąm się ( 13 - tego lipca - data przypadkowa i nie pechwa ) i zaczęłam nieśmiało pytać i postować. plany potencjalnej budowy się pozmieniały, w tzw międzyczasie projekt też i znowu weszłam na FM i natknęłam się na http://forum.muratordom.pl/warszawska-grupa-babska,t147596.htm i no cóż.... wsiaknęłam do dziś - dzięki Neferce i Lidszu które szybko mnie zadomowiły na FM - dziewczyny buziaki Wam za to a teraz to już nałóg i same pozytywne doświadczenia, nowi znajomi, spotkania i ZLOT Forumowiczów - mój pierwszy, wyczekiwany i też chcę póżniej wspominać i pokazywać jak inni gadzety z tego mega spotkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts