urbit 12.11.2003 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2003 Hurtownia zaproponowła mi upust 24% na czarną dachówke Roben,czyli wychodzi około 3.97 za m2.Czy to jest dobra cena?Jaki upust dostaliscie drodzy forumowicze na tą dachówke?Na okna dachowe dawają 13% a na zsystem 8%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alexsoft 15.11.2003 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2003 na Velux można i 20% na Fakro/Roto jeszcze więcej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adso 17.11.2003 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2003 Urbit, jak mogło ci wyjść 3,97 za m2 jeżeli jedna dachówka w katalogu kosztuje ok 4 zł... A powiedz mi przy jakiej wielkośći dachu dali Tobie taki rabat (24% ile masz mmkw powierzchni do pokrycia)?? Z jakiego regionu jesteś ?? Ja mam do pokrycia ~450m kw. i też się zastanawiam nad Robenem tylkoże nad kasztanem.Narazie wg wyliczeń materiałowych dekarza wg cen katalogowych wychodzi 39.000 brutto .(bez okien ale z rynnami i folią i obróbkami) A jak to wygląda u WAS?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 17.11.2003 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2003 Jaki upust dostajecie? Ja dostałem 24%. - Pełna euforia no nie. I to jest podstawowy błąd logiczny. Facet dał upust od SWOJEJ CENY a nie od ceny katalogowej. Tym sposobem odpowiednio windując swoją cenę mozna nawet uzyskać i 95% rabatu. Przy cenie katalogowej dachówki czarnej która wynosi 4,12 zł (brutto) cena po upuście 24 % powinna wynosić 3,13 zł za szt. dachówki podstawowej. Cennik Robena jest na tej stronie http://www.roben.pl/10376.xml Urbit nie daj sie robić w balona takimi starymi sztuczkami.Inna sprawa, że w moim przekonaniu sprzedawca jest niewiarygodny i nie chciałbym mieć z nim więcej nic doczynienia. Tak na wszelki wypadek .... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adso 17.11.2003 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2003 WOWKA potwierdzasz moje przeczucia, też mi coś nie pasowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts