Kamlak 29.03.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Witam, Przez prawie dwa lata ciągle miałem jakieś zajęcia, dużo robót odmówiłem, a dziś widze, że po skończeniu jednej roboty mam pustke, od świąt niemam nic zaplanowanego więc postanowiłem zarejestrować się tutaj i napisać swoją ofertę. Jeżeli poszukujecie Państwo kogoś do remontu, wykończenia domu, mieszkania - proponuje swoje usługi:Glazura, Panelemontarze drzwi, okien sanitariówgipsy, panele, przeróbki ścian murowane, K-Gpodwieszanie sufitów, sztukaterieprzeróbki hydrauliki, elektryki, stolarki i wszelkiego rodzaju prace wykończeniowe.Pomagam w wymyślnych dekoracjach i projektowaniu domu. Pracuje sam, w trudnych sytuacjach wspieram się sprawdzonymi pomocnikami.BARDZO KONKURENCYJNE CENYJeżeli jesteście Państwo zainteresowani proszę o kontakt pod adresem[email protected] PozdrawiamKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts