Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jaki grzejnik do łazienki?

iva_marti

Recommended Posts

Mam u siebie 2 szt. grzejników z Termatechnologie - oba Dexter Pro - uzytkowane jeden cały sezon grzewczy i jestem zadowolony wyglądają też wg mnie bdb. Jeden z grzejników po powieszeniu i podłączeniu do instalacji miał jakąś wadę fabryczną i w miejscu spawu delikatnie wydostawały się kropeli wody - reklamacja załatwiona została moim zdaniem perfekcynie - jeden telefon do firmy i przesłanie na mail-a zdjęć grzejnika - za dwa dni miałem nowy grzejnik dostarczony przez kuriera do domu - musiałem tylko odesłać ten wadliwy, wymieniłem go sam.

Też bardzo podobał mii się Quadrus ale przyłącza miałem zrobione na inny rozstaw niestety.

Zobacz sobie jeszcze ten wątek

http://forum.muratordom.pl/jakie-polecacie-grzejniki-lazienkowe,t116412.htm

• 4 years później...
Szczegolnie atrakcyjne grzejniki dekoracyjne szwajcarskiej marki Runtal znajdziecie u jej polskiego dystrybutora - http://www.TechnikaDesign.pl. Wsrod nich niezwykly model Archibald - w ksztalcie wieszakow na ubrania, modulowa Stecca, ktora mozna montowac w poziomie lub pionie, grzejnik Arteplano ze stali polerowanej na lustro (wyglada i spisuje sie dokladnie tak, jak lustro), dzieki czemu mamy 2 w 1 i wiele innych ciekawych grzejnikow dekoracyjnych w cenie od 540zl (za model JetX). Zapraszamy takze do showroomu w Warszawie, na ul. Ostrobramskiej 91.