michalp 30.03.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Witajcie, Jak wyliczyć, ile kupić wełny na poddasze - po prostu długość ścian x wysokość do stropu? I nie patrzeć na grubości krokwi czy coś innego? Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 30.03.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Witajcie, Jak wyliczyć, ile kupić wełny na poddasze - po prostu długość ścian x wysokość do stropu? I nie patrzeć na grubości krokwi czy coś innego? Michał A to podchwytliwe pytanie? A może pytasz ile zamówić, aby być spokojnym? Bo normalnie to liczyś objętość przestrzeni jaką chcesz wypełnić wełną i dodajesz trochę, aby była ściśnięta około 1-2cm pomiędzy krokwiami. Można to policzyć z iście aptekarską dokłądnością tylko po co jak pół paczki i tak nikt nie sprzeda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario1976 30.03.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Witajcie, Jak wyliczyć, ile kupić wełny na poddasze - po prostu długość ścian x wysokość do stropu? I nie patrzeć na grubości krokwi czy coś innego? Michał Ja mnozyłem długośc * wysokośc nie odejmując krokwii/jetek i nie dodając 5-10%. Z materiałem nie ma teraz problemu więc jak mi się skończyła wełna to dokupiłem tyle ile było mi potrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts