splinka 30.03.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Mam domek szkieletowy, kuchnię i lazienkę od srodka obite płytą osb. Chcemy na ściany dać płytki i farbę. poradźcie jak to najlepiej zrobić. Czym kleić płytki, co dać pod farbę zeby nie pękało, trzymało się i ładnie wyglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batko lenin 30.03.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Ten temat był już wałkowamy. Użyj opcji "szukaj" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
splinka 30.03.2009 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 wiele tematów było wałkowanych. oczywiście "szukałam" jeśli w tej wyszukiwarce można tak szumnie ten proces nazwać. I jedyne co znalazłam to wątek w którym radzili przybić regipsy, a to rozwiązanie mnie nie urządza. więc jeśli ktoś potrafiłby odpowiedzieć - będę wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batko lenin 30.03.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 tu coś jest:http://forum.muratordom.pl/plytki-na-podlodze,t35999.htm?highlight=płytki klej osb i jest tego więcej. Nie ma rady, trzeba szukać Powodzenia i cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzechk 30.03.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Daj na płytę najpierw folię w płynie (najlepiej 2 warstwy), a później specjalny klej na powierzchnie trudne / drewniane. klej dostępny w marketach budowlanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
splinka 30.03.2009 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 dziękuje za odpowiedzi. czyli pod kafelki juz wiem, a teraz co z farbą? jak przygotować resztę ściany na której ma być tylko farba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzechk 30.03.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Najlepiej na osb daj płytę gk, to zagipsuj i farba. Osobiście osb bym nie szpachlował. Jak nie chcesz tak się bawić, to może pomyśl o tapetach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 30.03.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Daj na płytę najpierw folię w płynie (najlepiej 2 warstwy), a później specjalny klej na powierzchnie trudne / drewniane. klej dostępny w marketach budowlanych.można też dać grunt. Na stronie ceresitu znajdziesz krótkie info dla przykładu jakie produkty ich serii wykorzystać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robinoc 30.03.2009 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Ja bym przykleił tapetę szklaną z faktura lub bez i potem malowanie. Płyta jest lekko impregnowana woskiem więc trzeba najpierw zmyć lub zagruntować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
splinka 30.03.2009 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 a czy można bezpośrednio na OSB położyć cekol c45? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ashen 30.03.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 można tez rozważyć tynk mozaikowy, folia w płynie dobrej firmy obowiązkowo bo osb przegnije. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
splinka 01.04.2009 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 poszukalam, poszperalam i znalazlam. pod plytki sa produkty soudala w przystepnej cenie i te wybiore, w sumie sporo firm ma kleje do kafelek na OSB. gorzej bylo z reszta sciany, ale tez znalazlam "grunt kwarcowy". dziekuje za zainteresowanie i rady wszystkim ktorzy zabrali glos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts