adamfalana 30.03.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Witam wszytskich bardzo serdecznie! Od dłuższego czasu szukam firmy, która postawiłaby mi dom w technologi szkieletowej w wielkopolsce. Zanim jednak podejme ostateczną decyzje o wyborze wykonawcy postanowiłem sie poradzić i sporządzić mały spis firm, które są godne polecenia. Jesli slyszeliści bądź sami budowaliście swojego wymarzonego szkieleta opiszcie proszę firmę, która świadczyła tą usługę. Jak narazie znam kilka: 1. MEFA BAU - Szamotuły 2. DOM-MAX 3. DREW- EKO Proszę o pomoc w wybraniu solidnego wykonawcy. Pozdrawiam Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tusiekdit 30.03.2009 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Ja polecam zdecydowanie http://www.domyidomki.com , mam wybudowany dom "pasywny" szkieletowy z pompaciepła, budowa pod klucz 130m2 , 4 miesiace! zadzwoń pogadaj z właścicielem Panem Jackiem Dabrowskim.DOMY I DOMKImgr inż. Jacek Dąbrowskiul. Wilanowska 22805-507 Słomczyn k/ Konstancinatel./fax /+48 22/ 754 40 99mobile /+48/ 501 471 601[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 30.03.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Szczęść Boże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts