jo-aska 09.09.2014 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Noooo dzieje się, dzieje Ano dzieje się dzieje .... tempo prac spowolniło bo wróciliśmy do pracy i M robi na budowie tylko wieczorami ... ale za to MAM DRZWI W DOMU! Jestem nimi zachwycona! baaaaardzo mi się podobają wiatrołap: a tu już mogę dokończyć cegiełkę Korytarz:) i drzwi do pokojów ponieważ nie mam za bardzo pomysłu na schody ... ani funduszy na ich realizację ... w tym roku zostaną pomalowane i tak poczekają do przyszłego roku na jakieś wykończenie. Niestety jedna futryna on małego wc została uszkodzona w transporcie i została reklamowana i teraz czekamy na nową, no ale plus dla Panów montażystów że problem wyłapali i sami odstawili wadliwą sztukę do wymiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 09.09.2014 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Drzwi śliczne ,dużo światła będą dawały,ale też więcej uwagi musisz im poświęcić przy myciu przeszklonej części,ale to szczegół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 09.09.2014 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 ooo jak szybko juz kolejny elemencik Bardzo fajnie wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 09.09.2014 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Zaczęliśmy też się ocieplać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 09.09.2014 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Drzwi śliczne ,dużo światła będą dawały,ale też więcej uwagi musisz im poświęcić przy myciu przeszklonej części,ale to szczegółMyślę że nie będzie tak źle raczej się nie dotyka drzwi na środku .... zresztą raz na jakiś czas przelecę szmatką i będzie gites nie może być bezboleśnie .... coś za coś ... ale faktycznie doświetlają fantastycznie korytarz na czym mi bardzo zależało ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 09.09.2014 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 ooo jak szybko juz kolejny elemencik Bardzo fajnie wyglądają Teraz musimy się spieszyć bo chcemy się jak najszybciej przeprowadzić Ja to już bym tam zamieszkała! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 09.09.2014 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Teraz musimy się spieszyć bo chcemy się jak najszybciej przeprowadzić Ja to już bym tam zamieszkała! to czego brakuje do minimum ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 09.09.2014 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Brakuje:- dokończenie łazienek (fugi) - kupione czekają na położenie- biały montaż - czeka na montaż- kuchnia - min zlew + płyta - kuchnia w połowie zamówiona- ocieplenie z zewnątrzi możemy się wprowadzić..... myślę że tak z miesiąc i damy rade to wszystko ogarnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 09.09.2014 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Brakuje: - dokończenie łazienek (fugi) - kupione czekają na położenie - biały montaż - czeka na montaż - kuchnia - min zlew + płyta - kuchnia w połowie zamówiona - ocieplenie z zewnątrz i możemy się wprowadzić..... myślę że tak z miesiąc i damy rade to wszystko ogarnąć. Przy Waszym tempie pracy jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_artur_ 09.09.2014 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Drzwi fajne, też się zastanawialiśmy nad podobnymi ale jakoś wyobraźnia podpowiadała mi że jak któraś z dziewczyn (żona i dwie córki) będzie mieć "gorsze dni" i walnie drzwiami to zobaczę jak widowiskowo się łamią.. i jakoś ta wizja przeważyła to już na ukończeniu jesteście.. ale powiem tak.. róbcie wszystko co się da przed przeprowadzką.. obiecywalismy sobie że zaraz po przeprowadzce szybko dalej resztę zrobimy - efekt jest taki że listew przypodłogowych cały czas nie ma, pianki gdzieniegdzie nie poobcinałem, styk ściany z sufitem nie zaakrylowany tam gdzie na biało pomalowane, małe WC nie odpalona (brak umywalki - znaczy jest ale trzeba przykręcić) itp. itd... i nawet żonie nie chce się o to marudzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 09.09.2014 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Przy Waszym tempie pracy jak najbardziej No tempo zmalało ale zapał jest nadal więc są duże szanse:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 09.09.2014 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Drzwi fajne, też się zastanawialiśmy nad podobnymi ale jakoś wyobraźnia podpowiadała mi że jak któraś z dziewczyn (żona i dwie córki) będzie mieć "gorsze dni" i walnie drzwiami to zobaczę jak widowiskowo się łamią.. i jakoś ta wizja przeważyła to już na ukończeniu jesteście.. ale powiem tak.. róbcie wszystko co się da przed przeprowadzką.. obiecywalismy sobie że zaraz po przeprowadzce szybko dalej resztę zrobimy - efekt jest taki że listew przypodłogowych cały czas nie ma, pianki gdzieniegdzie nie poobcinałem, styk ściany z sufitem nie zaakrylowany tam gdzie na biało pomalowane, małe WC nie odpalona (brak umywalki - znaczy jest ale trzeba przykręcić) itp. itd... i nawet żonie nie chce się o to marudzić Też się obawiałam tego trzaśnięcia drzwiami, bo chociaż mam syna to on tez potrafi ..... ciężko zamykać drzwi, ale cóż jak się rozsypią to będzie miał plastik fantastik:) No podobno tak to jest że jak się już przeprowadzi to od razu tempo prac spada do zera ale cóż ja już bym chciała tam mieszkać nawet z niedoróbkami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jazzy 10.09.2014 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2014 Też się obawiałam tego trzaśnięcia drzwiami, bo chociaż mam syna to on tez potrafi ..... ciężko zamykać drzwi, ale cóż jak się rozsypią to będzie miał plastik fantastik:) No nie wierzę, że wystarczy mocniej trzasnac i drzwi lecą A to są Pol-skone? Ja mam podobne ale z aluminiowymi listwami przy szybie, Twoje chyba ich nie mają, ale wygladaja fajnie Powiem Ci, że już nie mogłam patrzeć na drzwi z poziomymi okienkami, które mają chyba wszyscy no prawie wszyscy No podobno tak to jest że jak się już przeprowadzi to od razu tempo prac spada do zera ale cóż ja już bym chciała tam mieszkać nawet z niedoróbkami:) Potwierdzam!!! A niedorobek się potem już w ogóle nie zauważa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 10.09.2014 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2014 No nie wierzę, że wystarczy mocniej trzasnac i drzwi lecą A to są Pol-skone? Ja mam podobne ale z aluminiowymi listwami przy szybie, Twoje chyba ich nie mają, ale wygladaja fajnie Powiem Ci, że już nie mogłam patrzeć na drzwi z poziomymi okienkami, które mają chyba wszyscy no prawie wszyscy No właśnie dlatego chciałam inne drzwi te poziome szybki mi się już opatrzyły i są wszędzie.. no może prawie, a drzwi raczej są solidne, to DRE szyba ma 8 mm więc tak łatwo się nie potłucze ... Potwierdzam!!! A niedorobek się potem już w ogóle nie zauważa Zdaję sobie z tego niestety sprawę bo takie niedoróbki mieliśmy w mieszkaniu na początku nas/mnie drażniły a potem już ich nie widziałam ale cóż na tip top nie uda nam się wykończyć przed wprowadzeniem bo nas czas goni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 10.09.2014 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2014 Brakuje: - dokończenie łazienek (fugi) - kupione czekają na położenie - biały montaż - czeka na montaż - kuchnia - min zlew + płyta - kuchnia w połowie zamówiona - ocieplenie z zewnątrz i możemy się wprowadzić..... Ta myślę że tak z miesiąc i damy rade to wszystko ogarnąć. To już niewiele brakuje do przeprowadzki.Ja tydzień mieszkałam bez prądu i 2 tygodnie bez frontów kuchennych i jakoś się przeżyło;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agulla 10.09.2014 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2014 Witam się serdecznie! Jestem u Ciebie pierwszy raz i zostanę na dłużej żeby kibicować! W takim tempie jak teraz idzie Wam wykończeniówka, to spokojnie możesz zacząć się pakować Zapach kartonów i przeprowadzki wisi w powietrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 11.09.2014 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2014 To już niewiele brakuje do przeprowadzki.Ja tydzień mieszkałam bez prądu i 2 tygodnie bez frontów kuchennych i jakoś się przeżyło;) No bez prądu to podziwiam ... bo bez frontów to i ja na razie planuję o ile szuflady ud mi sie zrobić, jak nie to same korpusy do kuchni wstawię ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 11.09.2014 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2014 Witam się serdecznie! Jestem u Ciebie pierwszy raz i zostanę na dłużej żeby kibicować! W takim tempie jak teraz idzie Wam wykończeniówka, to spokojnie możesz zacząć się pakować Zapach kartonów i przeprowadzki wisi w powietrzu Aga witam Cie w moich skromnych progach .... tempo niestety zmalało ale i tak chyba nieźle idzie ... a o pakowaniu to nawet mi się nie chce myślec przeraża mnie to baaardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 11.09.2014 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2014 No bez prądu to podziwiam ... bo bez frontów to i ja na razie planuję o ile szuflady ud mi sie zrobić, jak nie to same korpusy do kuchni wstawię ;) Biorąc pod uwagę,że wszystko mamy na prąd ,to łatwo nie było,ale będzie co wspominać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 11.09.2014 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2014 Ale jak to możliwe z tym prądem? A budowlany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts