Ana. 11.09.2014 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2014 Ale jak: to możliwe z tym prądem? A budowlany? Budowlanego nigdy nie było,był od sąsiada:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 11.09.2014 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2014 Aaaaa No tak, początek mieszkania zawsze jest survivalowym wspomnieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 12.09.2014 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Biorąc pod uwagę,że wszystko mamy na prąd ,to łatwo nie było,ale będzie co wspominać Nie wyobrażam sobie tygodnia bez prądu .. u nas tez wszystko na prąd My tez bez budowlanego, od rodziców ciągnęliśmy jakieś 300 mb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 12.09.2014 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Ale jak to możliwe z tym prądem? A budowlany? My też unikaliśmy budowlanego , bo potem przejść na normalna taryfę to dopiero schody ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 12.09.2014 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Budowlanego nigdy nie było,był od sąsiada:wiggle: Fajny sąsiad .... u naszego problemem było użyczyc wody do budowy .... więc też pociągnęliśmy od rodziców tylko że daleko było troszkę, ale teraz mamy już naszą studnię i wodę jak źródlaną!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 12.09.2014 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Aaaaa No tak, początek mieszkania zawsze jest survivalowym wspomnieniem No ciekawa jestem naszych niedoróbek i czego nam będzie brakowało jak zamieszkamy ... jednego jestem pewna ... kuchnia będzie prowizorką ..... chyba że M mi pozwoli kasy trochę ruszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 12.09.2014 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 My też unikaliśmy budowlanego , bo potem przejść na normalna taryfę to dopiero schody ... jak to? nie strasz? czemu taki to kłopot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 12.09.2014 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 jak to? nie strasz? czemu taki to kłopot? No słyszałam, że podpinają normalną taryfę dopiero po odbiorze budynku , a przeciez do odbioru budynku u nas to jeszcze ho ho ho !!! a płacić za budowlany w zimę toż to by była masakra jakaś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.09.2014 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 No słyszałam, że podpinają normalną taryfę dopiero po odbiorze budynku , a przeciez do odbioru budynku u nas to jeszcze ho ho ho !!! a płacić za budowlany w zimę toż to by była masakra jakaś! ja to miałam dużo wieksze przejścia prądem, bo niby był ale od sąsiada na przedłużaczach ...długa historia i drażiwa ale jak już przyszło co do czego to założyli nam zwykły prąd ( z pominięciem budowlanego) przed odbiorem. Podobno przepisy sie zmienily z enie trzeba miec wcześniej odbioru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 12.09.2014 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 ja to miałam dużo wieksze przejścia prądem, bo niby był ale od sąsiada na przedłużaczach ...długa historia i drażiwa ale jak już przyszło co do czego to założyli nam zwykły prąd ( z pominięciem budowlanego) przed odbiorem. Podobno przepisy sie zmienily z enie trzeba miec wcześniej odbioru No my tam woleliśmy wystąpić od razu o normalny prąd a nie budowlany, bo wiecie z urzędnikami nigdy nic nie wiadomo, uprze się jakiś i d....a prądu nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zawadzony 12.02.2015 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Witam. Mam pytanie odnośnie okien do jo-aska. Wysłałem PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 12.02.2015 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Co tam słychać u Ciebie,odezwij się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 11.12.2015 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2015 Asia zapomniała o nas.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts