ivy17 14.08.2014 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 zobacz TUTAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 14.08.2014 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 biała tez z białym ma niewiele wspólnego .... no się chyba zastrzele ... no i miała byc sliczna łazienka a będzie ... koszmarek nie wiem a może dać matowe Vivesa (te co mam na podłodze) do błyszczących dekorów fornasettiany tylko jak to będzie wyglądało ..... maskar jakaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 14.08.2014 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 zobacz TUTAJ muszę tam zadzwonić czy ta czarna to czarna, bo już dzwoniłam o płytki Hiszpaskie kolekcji LORD i pan powiedział że tak na prawdę to ona bardziej grafitowa jest niż czarna ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 14.08.2014 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 muszę tam zadzwonić czy ta czarna to czarna, bo już dzwoniłam o płytki Hiszpaskie kolekcji LORD i pan powiedział że tak na prawdę to ona bardziej grafitowa jest niż czarna ..... tam jest kolor RAL podany to łatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 14.08.2014 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 tam jest kolor RAL podany to łatwiej Dzwonię ale nikt nie odbiera .... może maja urlopy ... nic bede próbowała ... tylko ciekawa jestem ile się czeka ....... a miała to być pierwsza zrobiona łazienka .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 14.08.2014 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 paradyż inwesta http://www.paradyz.com/plytki/lazienkowe/inwesta-inwest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 14.08.2014 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 paradyż inwesta http://www.paradyz.com/plytki/lazienkowe/inwesta-inwest te są niegłupie ... tylko musze je zpbaczyć na żywo .... kurcze blade .... znowu mnie czeka jeżdżenie po salonach ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 14.08.2014 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 Dzięki dziewczyny ... no to teraz która z tych plytek jest czarniejsza i dostępna od ręki musze podzwonić i pojeździć.... dlaczego ja akurat wybrałam tego tubądzina .....cholera jasna ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 14.08.2014 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 nie wiem jak białe - ale czarne na 95% są idealnie czarne jeśli mnie pamięć nie myli nie wiem jak u Ciebie - ale u mnie w żadnym salonie/sklepie nie ma płytek dostępnych od ręki - wszystko mają na zamówienie od ręki tylko w markecie można kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 14.08.2014 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 nie wiem jak białe - ale czarne na 95% są idealnie czarne jeśli mnie pamięć nie myli nie wiem jak u Ciebie - ale u mnie w żadnym salonie/sklepie nie ma płytek dostępnych od ręki - wszystko mają na zamówienie od ręki tylko w markecie można kupić pytanie ile to zamówienie trwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 14.08.2014 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 u mnie 2-5 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 14.08.2014 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 nie wiem jak białe - ale czarne na 95% są idealnie czarne jeśli mnie pamięć nie myli nie wiem jak u Ciebie - ale u mnie w żadnym salonie/sklepie nie ma płytek dostępnych od ręki - wszystko mają na zamówienie od ręki tylko w markecie można kupić Nie liczę że będą na stanie ale chociaż jakaś mała wystawka ..... próbka cokolwiek .... od reki są w niektórych sklepach internetowych, pal licho zapłacę za przesyłkę wiecej niż płytki kosztują, ale musze miec pewnośc że będą to czarne i białe a nie taka niespodziewajka jak dzisiaj krem i grafit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 14.08.2014 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 pytanie ile to zamówienie trwa no właśnie .... otuż to ...... będę miała ta moją łazienkę chyba na Boże Narodzenie! ----- oby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 14.08.2014 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 u mnie 2-5 dni no na tubądzina tez miałam czekać 5 dni a czekałam 4 tyg. .... i po co .... żeby się okazało że są do d....y! nic to , kupię przez neta będzie szybciej, ale muszę jakoś próbki zobaczyć na żywo .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 14.08.2014 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 No więc wieści mam takie .... Rako Color one płytka czarna jest w połysku czarniejsza od inwesty a moje czarne pastele przy nich obu to są szare ..... ale sugestia Pani była jedna - wziąć płytke podłogową + dekor wsadzić 4 litery w samochód i przyjechać (najbliższy sklep z tymi płytkami to mam 100km) i porównać . ... no i chyba mnie czeka wycieczka w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 14.08.2014 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 . no i chyba mnie czeka wycieczka w sobotę tylko sprawdz czy w ta najbliższa pracują, wiele sklepików jest zamknięte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 15.08.2014 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 Sprawdziłam u nas prawie wszystkie hurtownie pracują Widziałam próbkę investy paradyża ... jest czarna ... Na Color one musiałabym czekać około 3 tyg i jechać po nią do Radomia, Investe mogę zamówić w Kielcach i byłaby za około 2 tyg. Niestety w necie nie ma dostępnej od ręki czarnej investy!!! szok! Cóż chyba mi przyjdzie jeszcze trochę poczekać na moją małą łazienkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 15.08.2014 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 A jeśli już jesteśmy w temacie małej łazienki to mam pytanie czy wg Was układ płytek jest ok?? zmienić coś?? nie jest za czarno??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 15.08.2014 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 (edytowane) cieszy mnie to że mój cynk na inwestę okazał się trafiony co do układu w łazience - wg mnie nie jest za czarno ale ja bardzo lubię czarny i jestem stronnicza edit a lustro nie możesz dać tak by były płytki bez docinek? niech będzie niżej i szersze? i koło kibelka ściana w drzwiami - już chyba tylko białe bym dała... siedząc na kibelku nie widzisz jakoś super wiele tej czerni przed sobą, bo zawsze masz przeplatane bielą - umywalka biała??? ja mam identyczny układ i wymiary kibelka i mam tak: ściana z umywalką i kibelkiem cała w czarne płytki od podłogi do sufitu + będzie czarny kibelek + czarny sufit (jak się Ł zgodzi, bo jeszcze o tym nie wie ), reszta na biało + czerwona umywalka i czerwona lampa Edytowane 15 Sierpnia 2014 przez lukasz69karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jazzy 15.08.2014 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 Cóż chyba mi przyjdzie jeszcze trochę poczekać na moją małą łazienkę... Taki już los budujących cierpliwość i kompromisy, eh... A jeśli już jesteśmy w temacie małej łazienki to mam pytanie czy wg Was układ płytek jest ok?? zmienić coś?? ... A moim zdaniem powinnas również na tej ścianie z drzwiami wkomponowac dekory w miejscu białych kafli coby zachować spójność Co będzie powyżej kafli? Biała ściana? A lustro jakie chcesz dać? Jakie oświetlenie przy lustrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts