Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Budowanie Lisów - Asi i Rafała

Recommended Posts

• Odpowiedzi 432
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

nie wiem jak białe - ale czarne na 95% są idealnie czarne :) jeśli mnie pamięć nie myli

nie wiem jak u Ciebie - ale u mnie w żadnym salonie/sklepie nie ma płytek dostępnych od ręki - wszystko mają na zamówienie

od ręki tylko w markecie można kupić

Nie liczę że będą na stanie ale chociaż jakaś mała wystawka ..... próbka cokolwiek ....

od reki są w niektórych sklepach internetowych, pal licho zapłacę za przesyłkę wiecej niż płytki kosztują, ale musze miec pewnośc że będą to czarne i białe a nie taka niespodziewajka jak dzisiaj krem i grafit

No więc wieści mam takie .... Rako Color one płytka czarna jest w połysku czarniejsza od inwesty a moje czarne pastele przy nich obu to są szare .....

ale sugestia Pani była jedna - wziąć płytke podłogową + dekor wsadzić 4 litery w samochód i przyjechać (najbliższy sklep z tymi płytkami to mam 100km) i porównać . ... no i chyba mnie czeka wycieczka w sobotę :)

Sprawdziłam u nas prawie wszystkie hurtownie pracują:)

Widziałam próbkę investy paradyża ... jest czarna ... :)

Na Color one musiałabym czekać około 3 tyg i jechać po nią do Radomia, Investe mogę zamówić w Kielcach i byłaby za około 2 tyg.

Niestety w necie nie ma dostępnej od ręki czarnej investy!!! szok!

Cóż chyba mi przyjdzie jeszcze trochę poczekać na moją małą łazienkę...

cieszy mnie to że mój cynk na inwestę okazał się trafiony :)

co do układu w łazience - wg mnie nie jest za czarno :) ale ja bardzo lubię czarny i jestem stronnicza :-P

edit

a lustro nie możesz dać tak by były płytki bez docinek? niech będzie niżej i szersze?

i koło kibelka ściana w drzwiami - już chyba tylko białe bym dała...

siedząc na kibelku nie widzisz jakoś super wiele tej czerni przed sobą, bo zawsze masz przeplatane bielą - umywalka biała???

ja mam identyczny układ i wymiary kibelka i mam tak:

ściana z umywalką i kibelkiem cała w czarne płytki od podłogi do sufitu :) + będzie czarny kibelek + czarny sufit (jak się Ł zgodzi, bo jeszcze o tym nie wie :D ), reszta na biało + czerwona umywalka i czerwona lampa :)

Edytowane przez lukasz69karolina

Cóż chyba mi przyjdzie jeszcze trochę poczekać na moją małą łazienkę...

Taki już los budujących ;-) cierpliwość i kompromisy, eh...

A jeśli już jesteśmy w temacie małej łazienki to mam pytanie czy wg Was układ płytek jest ok??

zmienić coś?? ...

4.jpg

A moim zdaniem powinnas również na tej ścianie z drzwiami wkomponowac dekory w miejscu białych kafli coby zachować spójność :-)

Co będzie powyżej kafli? Biała ściana?

A lustro jakie chcesz dać? Jakie oświetlenie przy lustrze?