jo-aska 15.08.2014 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 cieszy mnie to że mój cynk na inwestę okazał się trafiony Też się cieszę bo już byłam załamana ..... no i będę odbierać w Kielcach zawsze to kilka zł w kieszeni ... co do układu w łazience - wg mnie nie jest za czarno ale ja bardzo lubię czarny i jestem stronnicza Ja te lubię czarny więc chyba będzie ok edit a lustro nie możesz dać tak by były płytki bez docinek? niech będzie niżej i szersze? lustro chiałam powiesić na ścianie tak żeby zachodziło na kafle , chciałam wyszukać jakąś ciekawą ramę, myślałam tez o wklejanym nad dekorami na całą szerokość ściany ... to jest jeszcze sprawa do dyskusji .. z M i koło kibelka ściana w drzwiami - już chyba tylko białe bym dała... siedząc na kibelku nie widzisz jakoś super wiele tej czerni przed sobą, bo zawsze masz przeplatane bielą - umywalka biała??? no też mi jakoś nie podchodzą te czarne tam koło kibelka ale chciałam zachować jakąś ciągłość szachownicy.. pewnie wyjdzie to w "praniu" już podczas układania, umywalka biała i kibelek też biały i bateria stojąca na blacie ja mam identyczny układ i wymiary kibelka i mam tak: ściana z umywalką i kibelkiem cała w czarne płytki od podłogi do sufitu + będzie czarny kibelek + czarny sufit (jak się Ł zgodzi, bo jeszcze o tym nie wie ), reszta na biało + czerwona umywalka i czerwona lampa no to zapowiada się fajna łazienka no i ciekawe czerwone akcenty ... co do lamy u siebie to sama nie wiem czy tylko jakieś ledy od góry czy może reflektorek czy coś wiszącego ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 15.08.2014 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 (edytowane) Taki już los budujących cierpliwość i kompromisy, eh... tyle czekałam to i teraz poczekam... szkoda by mi było spaprać tą łazienkę takimi byle jakimi płytkami.... cóż będzie gotowa jakoostatnia ... A moim zdaniem powinnas również na tej ścianie z drzwiami wkomponowac dekory w miejscu białych kafli coby zachować spójność Co będzie powyżej kafli? Biała ściana? A lustro jakie chcesz dać? Jakie oświetlenie przy lustrze? Niestety dekorów jest tylko 12 szt .. to komplet od Bardelli i niestety dokupić pojedynczych sztuk nie ma możliwości, więc albo zwykła szachownica może być albo cała biała ściana... powyżej kafli będzie ściana malowana na biało, sufit też biały (ukośny) lustro chciałabym wieszane w jakiejś ozdobnej ramie, a jak nie znajdę to chyba będzie klejone do ściany na całą szerokość, co do oświetlenia na razie się zastanawiam, czy same ledy, czy jakiś reflektorek albo coś wiszącego, nie chce przedobrzyć w łazience w sumie to dekory mają grać pierwsze skrzypce Edytowane 15 Sierpnia 2014 przez jo-aska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 15.08.2014 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 ... no też mi jakoś nie podchodzą te czarne tam koło kibelka ale chciałam zachować jakąś ciągłość szachownicy ... a drzwi jakie? białe? bo jak białe to ja bym koło kibelka darowała sobie te czarne i zrobiła całą ścianę w bieli - drzwi + kafle... a szachownica tylko na tych dwóch ścianach za kibelkiem masz całkiem czarno i nagle pojawia się znów szachownica - moje skromne zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 15.08.2014 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 drzwi niestety .... dębowe ..... wiem pasują jak szczerbaty do suchara .....ale cóż białe zostały wykluczone przez M z to pasują do korytarza więc chyba masz racje nie ma co pakowac tam czarnego i zostawię cała białą ścianę najwyżej dodam tam czarny podajnik na papier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 15.08.2014 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2014 a może od środka pomalować drzwi na biało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 16.08.2014 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 a może od środka pomalować drzwi na biało Po gwarancji się pomyśli ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 16.08.2014 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 (edytowane) A w domku się dzieje Początek mojej ścianki ceglanej .... nie wiem dociągnąć do końca ściany czy zostawić takie gołe paski ściany po bokach ?? a na podłodze leżą moje płyteczki Milo Sandston ... podobają mi się .... to był dobry wybór... zobaczymy tylko jak będą się czyścić Edytowane 16 Sierpnia 2014 przez jo-aska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 16.08.2014 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 do zapamiętania kolor od ivy TIKKURILA NCS s-1500Nhttp://media-cache-ec0.pinimg.com/736x/04/d6/9f/04d69fdb321fad75158c879261356be7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jazzy 16.08.2014 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 A w domku się dzieje Początek mojej ścianki ceglanej .... nie wiem dociągnąć do końca ściany czy zostawić takie gołe paski ściany po bokach ?? Koniecznie dociągnąć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anniia 18.08.2014 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 pięknie wyglądają - też sobie zamówiłam Wikęd - tylko inny wzór i kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 18.08.2014 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 do końca ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 18.08.2014 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 Koniecznie dociągnąć! po namyśle dociągam dzisiaj do końca ściany problem będzie przy futrynie ale o to będę się martwila potem myślałąm że kolor na ściane wybiorę od tak raz dwa i już.... a to nie takie łatwe ... mam już mętlik kolorów w głowie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 18.08.2014 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 pięknie wyglądają - też sobie zamówiłam Wikęd - tylko inny wzór i kolor Drzwi fajnie wyglądają jesteśmy z nich zadowoleni przynajmniej na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 18.08.2014 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 do końca ściany będzie do końca dzisiaj dokleję po bokach a jak mi moje dziecię pozwoli to może uda mi się skończyć całą ścianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 18.08.2014 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 to może z lewej przy futrynie zostaw i po zrobieniu ładnie dotnij płytki do jej brzegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 18.08.2014 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 dzisiaj wybrałam fugi na podłogi ... epoksydowe ... nie wiem jak sobie z nimi poradzimy bo podobno to wyższa szkoła jazdy ale trudno fuga kupiona trzeba się będzie zebrać w sobie poczytać pooglądać różnych filmików i do dzieła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 18.08.2014 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 to może z lewej przy fotrynie zostaw i po zrobieniu futryny ładnie dotnij płytki do jej brzegu Tak planuję zrobić dorobię tylko tyle ile się uda a potem przy futrynie będę się bawić w puzle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 18.08.2014 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 a gniazdka na cegle czy wpuszczone w nią??? na razie planuje na cegle .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 18.08.2014 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 a gniazdka na cegle czy wpuszczone w nią??? na razie planuje na cegle .... na cegłę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jazzy 18.08.2014 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 (edytowane) myślałąm że kolor na ściane wybiorę od tak raz dwa i już.... a to nie takie łatwe ... mam już mętlik kolorów w głowie .... A na którą ścianę ma iść ten szary? Na kuchenną z oknem? A reszta biała? Czy jak Ty to widzisz? Jakie kafle masz na podłodze w kuchni i salonie? edit. Juz doczytalam Milo Sandstone ale krem czy beż? Dzisiaj już chyba mało kto wybiera takie kolory. Wszędzie głownie szarości ... Edytowane 18 Sierpnia 2014 przez jazzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts