jo-aska 18.08.2014 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 na cegłę będą na cegle ale jak to będzie wyglądać to ja nie wiem ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 18.08.2014 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 będą na cegle ale jak to będzie wyglądać to ja nie wiem ..... tak http://media-cache-cd0.pinimg.com/736x/da/4a/f5/da4af5a01a16641066b3484bc86144a2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 18.08.2014 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 A na którą ścianę ma iść ten szary? Na kuchenną z oknem? A reszta biała? Czy jak Ty to widzisz? Jakie kafle masz na podłodze w kuchni i salonie? A żebym to ja wiedziała gdzie ja chcę dać szary ..... wiem że ściany mogą być albo białe albo szarawe bo beżu jest aż zanadto .... w kuchni będzie pewnie na biało , AGD będzie czarne, blat czarny/grafitowy, dolne szafki kolor dąb górne i zabudowa we wnęce biały połysk, płytki nad blatem,,,,, jeszcze nie zdecydowałam albo grafit albo białe (z serii Modul - mat) ...edit. Juz doczytalam Milo Sandstone ale krem czy beż? Dzisiaj już chyba mało kto wybiera takie kolory. Wszędzie głownie szarości ... No właśnie wszędzie szarości na podłogach (grafitowe mam do wiatrołapu ) więc ja wybrałam do salonu i kuchni neutralny krem i do niego chcę dodatki czarne, szare, .... narożnik, fotele ,pufy - szare, stelaże do mebli szare, i dlatego myślałam o szarym kolorze na ścianie tej co są trzy okna..... no i we wnęce gdzie będzie stał narożnik, jako kolor kontrastowy -poduchy, zasłony coś z turkusem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 18.08.2014 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 tak http://media-cache-cd0.pinimg.com/736x/da/4a/f5/da4af5a01a16641066b3484bc86144a2.jpg a no to bardzo dobrze to wygląda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 18.08.2014 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 (edytowane) tak wygląda ściana teraz ... niestety M wysłał mi na kompa akurat to najgorzej zrobione;) ciężko się układa te moje cegły, każda inna ... inna grubość, inna szerokość, inna długość, ale fajne wyglądają na ścianie mimo że trudno zachować jakieś "linie" Edytowane 18 Sierpnia 2014 przez jo-aska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 19.08.2014 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 dzisiaj wybrałam fugi na podłogi ... epoksydowe ... na stówkę pewna nie jestem - ale na 90% epoksydowe to nie na podłogówkę - a Ty przecież wszędzie ją masz... jeszcze doczytaj/dopytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 19.08.2014 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 na stówkę pewna nie jestem - ale na 90% epoksydowe to nie na podłogówkę - a Ty przecież wszędzie ją masz... jeszcze doczytaj/dopytaj no to nieźle tego nie dopytałam i nie doczytałam nigdzie ....... cholera ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 19.08.2014 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 napisałam do mapei mam nadzieje że jutro mi odpiszą a jak nie to będę dzwonić ... najwyżej wymienię fuge , na razie jeszcze nie otwierałam jej więc może wymienię na coś ... normalnego ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 19.08.2014 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 cd.. ściany ... jedna strona ściany skończona ... druga ...musi poczekać na futrynę prawda że drabina pasuje tam idealnie a tak bez elementu dekoracyjnego ... zdjęcia kiepskie bo z komórki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 19.08.2014 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 19.08.2014 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 podłoga w sypialni skończona teraz zostały do zrobienia łazienki i malowanie wszystkiego ... chociaż pokój młodego już w trakcie malowania:) tam było najłatwiej bo kolory z góry przez dziecię narzucone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 19.08.2014 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 w salonie też płytki na finiszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 20.08.2014 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 i to wszystko twój Mąż tak sam ? niezle ma tempo prac cegiełka wyglada uroczo i chyba jest rowniejsza w swoich nierównościach miz moja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 20.08.2014 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 i to wszystko twój Mąż tak sam ? niezle ma tempo prac cegiełka wyglada uroczo i chyba jest rowniejsza w swoich nierównościach miz moja Nie nie sam, ze swoim tatą, nastąpił podział, mój M drewnopodobne, a teściu gres ... muszę bardzo pochwalić teścia, pewnie nie jeden fachowiec nie położył by ich tak dokładnie i tak estetycznie, płytki są czyściuteńkie nawet ich myć nie muszę !!!!! no a moja druga połowa też się sprawiła bardzo dobrze, tez niewiele mycia jest po układaniu tak że chłopaki sprawili się super a cegła jest niesamowicie nierówna, ale przyjęłam technikę równania do jednej linii górnej, zrobiłam sobie kreski na ścianie i górna część płytki była równa z linią, a dół jak wyszedł tak wyszedł ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 20.08.2014 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Witam się Asiu tym razem u Ciebie Kibicuję, choć widzę, że sobie super radzicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 21.08.2014 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 Witam się Asiu tym razem u Ciebie Kibicuję, choć widzę, że sobie super radzicie Witam Cię Asiu Ja wiem czy tak super .... staramy się spełnić nasze marzenia na tyle ile możemy - umiemy i nas stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 21.08.2014 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 A to kolejna ścianka ... skończyłabym ją ale .... skończyły mi się cegły:( niestety jak liczyłam ilość to cegłynie miały być dociągnięte do końca ścian tylko takie 30 cm od ściany no i teraz ,...... zonk ...... muszę domówić cegłę ... chyba przy okazji zamówię więcej, żeby było na ścianę na klatce schodowej .... tylko czy nie za dużo tej cegły będzie w domu ... ................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 22.08.2014 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 A ja dzisiaj bawiłam się na dworze robiłam nasze wejście do domu:) wersja .... loft... już na szczęście nieaktualna no i aktualna wersja wejścia:) został tylko mały kawałek deski do obcięcia i gotowe....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 22.08.2014 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Kochana, jest professka! Francja - elegancja Chociaż nie wiem co chciałaś od wersji loftowej? U nas były drzwi paździerzowe położone na bloczkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 23.08.2014 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 Kochana, jest professka! Francja - elegancja Chociaż nie wiem co chciałaś od wersji loftowej? U nas były drzwi paździerzowe położone na bloczkach Nie no wersja loft wglądowo to mi się nawet podobała tylko lekko toto chwiejne było no i co jakiś czas ktoś musiał wyciągać nogę spomiędzy deseczek ... No a teraz to tak do przyszłego roku spokojnie pobędzie (oby tylko do przyszłego bo jak wiadomo prowizorki trzymają się najdłużej ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts