jo-aska 03.12.2013 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Ana Ja też ścisły umysł, ale właśnie żeby była pamiątka to dziennik powstał Teraz jak czytam o naszych początkach to się śmiejemy jakie wybory były wtedy a jakie teraz. Oficjalnie informuję że okna sie wstawiają kuchenne:) a to cała reszta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 03.12.2013 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Muszę eMa pogonić bo mało zdjęć mi wysyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 03.12.2013 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Zdjęć mało ale kolorek już widać :yes:Pięknie będzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 03.12.2013 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 M się poprawiła i podesłał więcej zdjęć taki jest kolorek bardziej realny: reszta trochę przekłamuje, zdjęcia robione kom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 03.12.2013 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 a to moje cudne okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 03.12.2013 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Okienka śliczne a jaką planujesz elewację,: dach chyba masz czarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 03.12.2013 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 cd. jaka jestem dzisiaj nieszczęśliwa, że nie może mnie tam być ... że muszę siedzieć w pracy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 03.12.2013 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Okienka śliczne a jaką planujesz elewację,: dach chyba masz czarny Dach zgadza się jest czarny no może bardziej antracytowy, ale wszystkie dodatki typu rynna , nasz jedyny komin będą czarne, elewacja na dzień dzisiejszy zaplanowana jest biała... lubię prostotę .... i myślę że dodatki drewniane jak deska czołowa drewniana, podbitka drewniana i stolarka jak wyżej :)wystarczą jako ozdoba. do tego dojdzie jeszcze drewniany taras .... takie są plany a jaka będzie rzeczywistość zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 03.12.2013 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 To u mnie chyba bardzo podobnie dach grafitowy lub czarny okna winchester ,choć chodzi mi jeszcze po głowie antracyt :cool:jeszcze miesiąc mogę się zastanawiać elewacja jaśniutka chyba e cri Gust mamy podobny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 03.12.2013 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 To u mnie chyba bardzo podobnie dach grafitowy lub czarny okna winchester ,choć chodzi mi jeszcze po głowie antracyt :cool:jeszcze miesiąc mogę się zastanawiać elewacja jaśniutka chyba e cri Gust mamy podobny:) Chyba faktycznie podobne mamy gusta Niestety u mnie dekarze drugi dzień kończą robotę na innej budowie , ale podobno od jutra już mają być tylko dla mnie i kończą dach Nie mogę się już doczekać dachu, bo wtedy domek byłby już zamknięty i gotowy na dalsze prace zimą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 03.12.2013 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Ana a dachókę masz już wybraną?? U nas wybór padł na Tondach, i tutaj niestety/stety głównym wyznacznikem była cena. Chcieliśmy mieć płaską dachówkę, ale ceny płaskiej dachówki były straszne, potem myśleliśmy o Stodo z Tondach i już prawie byłaby zamówiona gdyby nie to, że dostałam zdjęcia dachu pokrytego czarną marsylką, bardzo mi sie spodobał a i że cena była niższa od stodo , zdecydowaliśmy się na Marsylkę, gdzieś na forum wyczytałam coś w tym stylu : że na dachówkę sie patrzy i podziwia przez pierwszy miesiąc (jej kształt), potem przez kolejny miesiąc sie podziwia kolor, a potem już się nawet na nią nie patrzy więc biorąc powyższe pod uwagę wybraliśmy kolor a potem kształ, który w miarę nam sie spodobał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 03.12.2013 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 03.12.2013 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 U nas niestety będzie blacho-dachówka modułowa Wenecja Budmatu nawet ładnie wygląda ,a nawet próbuje bardzo przypominać dachówkę :cool:Cena dachówki może zbytnio nie odbiega od blacho dachówki ale dekarz powiedział mi sporo więcej za jej ułożenie :bash:A więc jak to mówią będę patrzec na dach tylko 2 miesiące:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 03.12.2013 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 U nas niestety będzie blacho-dachówka modułowa Wenecja Budmatu nawet ładnie wygląda ,a nawet próbuje bardzo przypominać dachówkę :cool:Cena dachówki może zbytnio nie odbiega od blacho dachówki ale dekarz powiedział mi sporo więcej za jej ułożenie :bash:A więc jak to mówią będę patrzec na dach tylko 2 miesiące:) No fakt dekarze się cenią za układanie dachówki bardzo....ale u nas to już pozamiatane , dachówka na placu, cena za ułożenie dachu ustalona, trzba płakać i płacić A z dachem to prawda, u mojego brata jest najzwyklejsza dachówka szara i kształ najbardziej popularny i szczerze powiem, że zwracałam na nią uwagę tylko na samym początku, a teraz tylko widzę szary dach .... a rynny to nawet nie pamietam jakiego są koloru, a bywamy tam często. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 03.12.2013 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 A co do moich okien, widziałam je wieczorem, więc za wiele nie widziałam , ale to co widziałam to mi sie baaaardzo podobało!!! M mówi że Panowei są dokładni, nie robią fuszerki, jutro mają dokończyć montaż bo za wcześnie robi się ciemno no i troche dzisiejszy mrozek opóźnił prace .... oby zima jeszcze sie wstrzymała tak ze 2 tygodnie.......ja bardzo proszę!!! Ale mówię Wam SSO z oknami to już DOMEK ja już bym tam mogła mieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 03.12.2013 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Trzymam kciuki żeby się wam udało wszystko zamknąć przed zimą:)nam niestety się nie udało :bash:Oby tylko zima nie była zbyt śnieżna ,bo trzeba będzie odśnieżać strop:eek:Ale w sumie i tak się cieszymy z osiągniętego stanu ,bo plan zakładał fundamenty tylko -a potem tak jakoś poleciało :wiggle:Wczesną wiosną Was dogonimy:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 04.12.2013 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Ana Mam nadzieję że zima będzie krótka i spokojnie wiosną ruszycie z kopyta Ja jako niepoprawana optymistka od początku zakładałam plan z dachem i oknami, tylko wszyscy wkoło nie chcieli uwierzyć że się uda Panowie od dachu dzisiaj od 7:00 działają na działce, więc kolejny krok do przodu a są niesamowici tempo mają na prawdę niezłe:), ciekawa jestem jaki stan zastaniemy dzisiaj po pracy.... rano była więźba z niedociętymi krokwiami ..... a co będzie wieczorem ................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 04.12.2013 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Wszystko będzie super, a ja dzięki chyba Tobie założyłam wczoraj dziennik Zapraszam do Naszego zielonego zacisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 04.12.2013 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 Ana wstaw link w stopce żeby był odnośnik do dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qkiz 04.12.2013 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 gratuluję tempa budowy, śledzę od początku ale musiałem się zarejestrować aby nawiązać kontakt Asia, na innym wątku zamieściłaś zmiany w planie parteru i plan poddasza, możesz podesłać na @ (wysłałem pw) to samo ale w lepszej jakości, interesują mnie wyliczone przez Was wymiary pokoi jeżeli masz też rzuty projektowe uwzględniające te zmiany to w ogóle bomba ...a poza tym powodzenia w jak najszybszym osiągnięciu SSZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts