Ana. 04.12.2013 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 jo-aska możesz mi pomóc wstawić ten link w stopce,bo coś mi nie wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 04.12.2013 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 gratuluję tempa budowy, śledzę od początku ale musiałem się zarejestrować aby nawiązać kontakt Asia, na innym wątku zamieściłaś zmiany w planie parteru i plan poddasza, możesz podesłać na @ (wysłałem pw) to samo ale w lepszej jakości, interesują mnie wyliczone przez Was wymiary pokoi jeżeli masz też rzuty projektowe uwzględniające te zmiany to w ogóle bomba ...a poza tym powodzenia w jak najszybszym osiągnięciu SSZ Mail już poszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 04.12.2013 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2013 jo-aska możesz mi pomóc wstawić ten link w stopce,bo coś mi nie wychodzi Mam nadzieję że pomogłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 05.12.2013 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Za pomoc ślicznie dziękuję,: wszystko działa jak należy:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 05.12.2013 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 (edytowane) Za pomoc ślicznie dziękuję,: wszystko działa jak należy:rolleyes: No i super A u nas zawitała zimowa aura .... ale panowie od dachu sie nie wystraszyli i walczą dzisiaj dalej z dachem. Tak było z samego rana przed przyjazdem ekipy: Edytowane 5 Grudnia 2013 przez jo-aska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 05.12.2013 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Jak zaczęli to skończą,śnieżek który poprószył to nic ;)groźniejszy ma być dzisiejszej nocy silny wiatr :eek:niech wszystko dobrze pozabezpieczają,aby nic nie uciekło z budowy:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 05.12.2013 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 No musimy po pracy pojechać na budowe i pozbierać co moż ewentualnie ... frunąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 07.12.2013 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 jo-aska dachu przybywa:)chociaż wiatr wczoraj mógł przeszkodzić w pracach:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 07.12.2013 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 No niestety dekarze od wczoraj nie robią, bo sie poprostu nie da ... na całe szczęście folia na dachu daje radę i wiatr jej nie rozerwał A my dzisiaj montowaliśmy bramę (z odzysku) i zabijaliśmy drzwi fotek brak bo było już ciemno jak skończyliśmy. więc domek w sumie to prawie stan surowy "zamknęty";) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 07.12.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 Na przyszłą niedzielę dach będzie skończony jak pogoda nie przeszkodzi:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 07.12.2013 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 No na to ukradkiem liczę bo chciałabym już nie myśleć o dachu tylko go mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 08.12.2013 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 A oto nasz SSZ Brama jak się patrzy :)jest z odzysku od mojej babci pasuje do domku jak by była szyta na miarę ależ dzisiaj pięknie świeciło słoneczko!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 08.12.2013 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Piękny lazur i tak ma świecić cały tydzień,więc dach będzie zrobiony w tym tygodniu na pewno:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 12.12.2013 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Oj ta pogoda .... miało nie padać ... a sączy się z nieba takie "cuś" Dach jakoś się tam robi ale ...w deszczu sie za wiele nie zrobi ... to z dzisiaj z samego rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 12.12.2013 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 U nas też mąż z rana się zerwał na budowę,musi zdjąć szalunki stropowe wstawię jakieś nowe zdjęcia już ze stropem:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 17.12.2013 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 Proszę pokazać dach w całej okazałości:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 17.12.2013 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 w czwartek będzie już na tip top a teraz .... nie miałam kiedy zrobic zdjęci, wychodzę do pracy - ciemno ... wracam - ciemno ... jutro mam wolne , zrobię foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 24.12.2013 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 http://kartki24.eu/kartki/47/3/d/3071.gif Zdrowych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia życzy Ana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 27.12.2013 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 http://tech-net.pl/wp-content/uploads/2012/12/swieta-bozego-narodzenia-choinka1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 27.12.2013 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 No i nareszcie mogę się pochwalić domkiem w czepeczce z dachówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts