Patrycja Olejnicka 30.03.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Zapraszam wszystkich w podróż do mojego(naszego) domu Jakiekolwiek komentarze mile widziane Pozdrawiam, Patrycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mfffx 30.03.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Gratuluje ruszenia z budową !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Suber że będzie można kogoś podpatrywac !!!!! My jesteśmy na etapie pierwszych wycen dobierania koloru okien, elewacji nawet gdzie będą głośniki od kina domowego itp iitd ... trzymamy kciuki!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 30.03.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Teraz już komentarze widzę. Kiedy planujecie zamieszkać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.03.2009 03:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 ... I wielkie zasypywanie ... http://foto1.m.onet.pl/_m/3ccdc4c3e052bb0d7b164de82922b6bd,6,19,0.jpghttp://foto3.m.onet.pl/_m/2eacac963dd199f0c135b521285337f3,6,19,0.jpg faktycznie wielkie ... zastanawiam sie jak zamierzasz /Twoja ekipa/ te wielkie hałdy piachu skutecznie zagęścić ... p.s. zapewne nie słyszałaś, ze piasek /aby dało sie skutecznie zagęscic/ wsypuje sie i zagęszcza warstwami po 20 - 30 cm ? kierownik budowy odbierze i podpisze wszystko "w ciemno" - bez zagladania na budowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patrycja Olejnicka 31.03.2009 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Dziękuję za komentarz. Szczerze mówiąc nie zastanawiałam się nad zagęszczaniem piachu, bo zupełnie się na tym nie znam. Skąd to przypuszczenie, że kierownik nie zagląda na budowę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.04.2009 02:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 ... Skąd to przypuszczenie, że kierownik nie zagląda na budowę? bo gdyby zagladał - nie dopusciłby /prawdopodobnie/ do jednorazowego wsypania takiej ilości piachu bez zagęszczania warstwami ale mogę sie mylc /dlatego na końcu mojego zdania jest znak zapytania/ - zagląda ale sie na tym nie zna /tak jak Ty/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 02.04.2009 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Zdaje się, że to dość powszechna praktyka z tego co widziałam. U mnie też tak było. Sama ta ubijaczka nie wystarcza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patrycja Olejnicka 02.04.2009 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 brzoza a czy konieczne jest zagęszczanie mechaniczne? samo zagęszczanie wodą nie wystarczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.04.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 popryskanie wodą z węża - to za mało trzeba by tam lac hektolitry wody / a podejrzewam ze piasek nie jest całkiem czysty tylko z domieszka gliny - to wtedy w srodku zrobi sie bajorko/tak wiec /o ile planujesz szybko zamieszkac a nie czekac latami az samo sie zagęsci/ - pozostaje zagęszczanie mechaniczne jest masa tematów na forum gdzie forumowicze opisują, ze juz po zalaniu posadzki albo cos pęka albo osiada abo głuchy odgłos spod posadzki słychac - warto poczytac ekipy manewrują tak aby inwestor nie sprawdzał sam ani nie wynajął geotechnika - tylko sruuu i gotowe a inwestor zaczyna sie za głowe łapac jak rurki od podłogóki gdzieś przeciekaja czy cokolik z płytek zostaje w górze a posadzka opada w dół ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaAndrzej 11.04.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Witaj kochana Sąsiadeczko!Oczywiście będę śledzić Wasze zmagania na bieżąco bo nie mam wyjścia. Co rano jak odsłaniam rolety w salonie Wasze mury coraz bardziej przysłaniają mi świat (he,he). Ale bardzo się cieszę, że mam za płotem ( tym który będziemy razem stawiać) fajnych sąsiadów i życzę sobie żeby nasze relacje zawsze były tak dobre jak dziś. Trzymamy kciuki i życzymy wytrwałości w zmaganiach z budową. No i fajnie byłoby,żebyśmy nasze pierwsze Święta Bożego Narodzenia w tym roku obchodzili razem,jako pierwsi w naszym nowo powstającym osiedlu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaAndrzej 19.05.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Hej! Chciałam dac znać,że zapoznałam się już z nowymi zdjęciami i podziękować za miłe słowa o ulubionych sąsiadach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygmunt Fundament 31.08.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Czytamy czytamy, podziwiamy i zazdrościmy Również marzę o swojej Wedzie, ale projekt na razie niestety zalega w szufladzie :/ Dzięki dla Was za przetarcie szlaków oraz za cenne informacje i spostrzeżenia dotyczące budowy tego domku. Niech moc wciąż będzie z Wami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patrycja Olejnicka 31.08.2009 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Witaj Zygmuncie, Cieszy mnie, że to już kolejna osoba zainteresowana budową Wedy. Ostatnio odwiedzili nas również Państwo z Kołobrzegu, którzy są zdecydowani na Wedę. Ja czekam z niecierpliwością na kolejne dzienniki budowy Wedy. Mam nadzieję, że nie pozostanę tą jedyną. Zygmuncie życzę, aby marzenie się spełniło i projekt przestał zalegać w szufladzie, no i dziękuję za MOC - na pewno się przyda, zarówno nam, jak i Wam w przyszłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 10.01.2010 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Bardzo ciekawie zapowiadają się wnętrza bardzo ładne wizualizacje bardzo realne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patrycja Olejnicka 11.01.2010 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Dziękuję za miłe słowa. Właściwie wszystkie wizualizacje zostały już zrealizowane. Niestety brak czasu nie pozwala mi na zaktualizowanie dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 11.01.2010 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 No nie to uzupełniaj szybciutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mfffx 12.01.2010 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Patrycja Łobuzie:) Proszę znajdź chwilke i podeślij mi pare foteczek stanu obecnego Twojej Wedulki na adres [email protected] dziękujeAndrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gauson 27.01.2010 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Chcieliśmy bardzo serdecznie podziękować Patrycji i jej mężowi, że mogliśmy zobaczyć ich piękną WEDĘ. A jest co podziwiać!!! Po obejrzeniu całego domku i rozmowie z włacicielami przekonaliśmy się, że projekt jest naprawdę super. Oczywiście w realu jest on jeszcze lepszy. Patrycja i Łukasz zrobili małe zmiany, ale bardzo na korzyść. My ruszmy z Wedą na wiosne i ta wizyta wiele nam dała:) DZIĘKUJEMY I POZDRAWIAMY:)))))) Asia i Krzyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mfffx 28.01.2010 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Witaj Patrycja Tak sobie oglądam zdjęcia które wkleiłaś i nie wiem co napisać............................................................................................................................................................................................................Wiemy już z Justysią na 100000000000000000000000000% że dobry projekt wybraliśmy. Braklo nam 1 tygodnia pogody w grudniu żeby dach nam skończyli (jest tylko wieźb i tyle:() I tak codziennie sprawdzamy pogodę kiedy temperatura będzie na + bo Majstry obiecali że jak tylko będa warunki to sie wezma do roboty!!! No ale serce by chciało aleeee....niestety czekanko. A z tym dziennikiem no takkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk moze na weekendzie się za niego zabiorę:0 ps.Jak znajdziesz chwilkę jeszcze to prosze podeślij mi pare fotek na maila. PozdrawiamAndrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patrycja Olejnicka 29.01.2010 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Asiu i Krzyśku cieszymy się, że nasze doświadczenie i praca włożona w budowę Wedy komuś się przydaje. Jak najbardziej zapraszamy ponownie. Trzymamy kciuki za Waszą budowę i czekamy również na Wasz dziennik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts