Patrycja Olejnicka 29.01.2010 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Andrzeju, Szkoda, ze tak daleko od siebie mieszkamy i nie macie możliwości zobaczyć Wedy w realu. Więcej zdjęć jak na razie nie mam. Nie mam czasu i aparat się popsuł Wciąż czekam na Twój (Wasz) dziennik. Masz już może projekty wnętrz, o których kiedyś pisałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KGrzyb02 12.02.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Budujemy Wede w lubelskim i nie możemy się już doczekać kiedy nasz dom będzie na takim etapie jak Wasz Patrycjo P.S. Sorki za zaśmiecenie dziennika, dopiero uczę się poruszać po tym forum ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patrycja Olejnicka 16.02.2010 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Tez miałam takie same odczucia będąc na takim etapie budowy jak Wy. Nie chcę straszyć, ale najgorsze jeszcze przed Wami. Wykończeniówka naprawdę wykańcza. Nie jest to tylko moje odczucie. Na szczęście na koniec pojawia się wielka satysfakcja, a więc chyba warto się pomęczyć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiletto 20.02.2010 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Witam się pierwszy raz i pytam, czy można już obejrzeć waszą wersję Orientale Nowej Gali? Od pewnego czasu szukam niewymagającego gresu i ten podobno do takiego należy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patrycja Olejnicka 23.02.2010 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Witam, Koniec końców zdecydowaliśmy się na kolekcję Signum z Nowej Gali. Ale mogę odesłać do dziennika budowy naszych sąsiadów (http://forum.muratordom.pl/dziennik-moniki-i-andrzeja-granat,t132125.htm), którzy zdecydowali się właśnie na Orientale. Płytka wygląda bardzo dobrze i z tego co wiem są z niej bardzo zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiletto 25.02.2010 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Byłam u sąsiadów, baaardzo ładnie. Signum - też bardzo ładna kolekcja. A jak się sprawuje pod kątem sprzątania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mfffx 13.04.2010 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 CZeść Patrycja przyszła wiosna !!!!!Proszę wklej pare fotulek stanu obecnego Waszej Wedulki!!!!!!! pozdrawiamAndrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
unbesiegt 01.12.2010 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Witam, chciałbym z niezmierną radością oznajmić, że również jesteśmy szczęśliwymi posiadaczami projektu WEDA. Mamy postawiony już stan surowy tzw."otwarty". Chcąc podzielić się z wami postępami w jego budowie wkrótce rozpoczniemy edycję dziennika budowy i zamieścimy zdjęcia obecne i od początku prac...Pozdrawiamy z Ziemi Lubuskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts