Gość Karol N 10.10.2003 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2003 Jestem z gorzowa i wiem że firma Hajduk ma uznaną renomę na tym rynku paru znajomych ma wkłady od nich i są zadowoleni Byc moze maja renome ale jak beda tak robic jak robia tzn. "olewac" klienta to ja szybko straca. Zamowilem bezposrednio w firmie i przy rozmowach przed zamowieniem na ogol mili. Prosilem nastepnie o oferte na obudowe i bez odpowiedzi mimo parokrotnych ponaglen. Wyglada na to ze komunikacja wewnatrz firmiy nie dziala albo maja tyle zamowien, ze im na kliencie nie zalezy. Mam nadzieje, ze produkcja wyglada nieco inaczej i nie zapomna mi przyspawac ktoregos boku albo krocca do dymu . Obiecali zrealizowac zamowienie 2 do 3 tygodni. Dwa juz powoli mijaja i czekam z napieciem co dalej. Pozdr Karol N. Karol N. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.10.2003 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2003 Kominki stalowo-szamotowe robione sa na zamowienie , jest ich tyle typów ze "na składzie" maja po kilka najpopularniejszch modeli. Ta ogromana ilość typów [profile szyb ,sposób otwierania, wysokosc szkła] daje nieporównywalnie wiekszy wybór jak żeliwniaków. Jak Ford robił dowolny kolor byle czarny...to miał autka szybko , jak masz 1000 opcji do wybrania to poczekaj te 2-3 tygodnie ... Szyja " DLA CIEBIE" ubranko na miare.. W Sparthermie czekam na wkłady po 4-5 tygodni a czasami 6 i jest OK ... Szadam zgłoś sie do dilerów Hajduka po obudowe ...Hajduk to PRODUCENT WKŁADÓW a obudowy to przy okazji i raczej blisko Gorzowa .... Czy jak kupujesz cegłe to cegielnia stawia ci dom? Teska .... osłabiasz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekS 13.10.2003 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 Zastanawiam sie nad modelem Volcano S o mocy 14 Kw. Czy znacie uzytkownikow tych wkładow, ktorzy mogą podzielic sie swoimi doswiadczeniami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Darek Biela 13.10.2003 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 Podstawowa zaleta modelu S jest możliwość posadowienia szyby bardzo blisko podłogi, no i ta wielka szyba . Jest to wkład wyjatkowo płytki o bardzo rozbudowanej ceści czopuchowej . Pare sztuk poszło od nas w świat i bez reklamacji .. Znaczy sie OK .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.10.2003 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 Kodi....masz ładną obudowe kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 14.10.2003 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2003 Dzięki Teska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.10.2003 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2003 Trochę "przykadzę" jak z kominka, bo zrobiło mi siejakoś nijakowo po postach w tym wątku. Szczerze podziwiam "działania budowlane" Kodiego i może by to lepiej zbrzmiało w komentarzach do jego dziennika budowy ale pisze tu bo akurat czytałem interesujcy mnie wątek i odniosłem, może się mylę, wrażenie jakby Forumowicze nieco obniżyli poziom "lotów" w wypowiedziach. Mr. Kodi pozdrawiam Pana i całą Pana rodzinę, podziwiam raz jeszcze życzę dużo miłych i spokojnych dni w domu, na tarasie, przy komiku i ogrodzie. PS.Podobnie jak moja tak i Pana żona ma rację "rzeczy" brudne najpierw.Gall. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ola z sulejowka 14.10.2003 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2003 Zamówiłam Hajduka Volcano 1V w jednej z firm pod W-wą. Mam czekać 4 tygodnie na dostarczenie wkładu. Trudno.Będę miała czas na mentalne przygotowania do samodzielnego montażu - obiecuję zrobić zdjęcia "w trakcie", chociaż nie będę robić na razie obudowy- chcę zobaczyć, czy połaczenie będzie szczelne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekS 14.10.2003 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2003 Jaką cene ustalilas i jaki rabat w %? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ola z sulejowka 14.10.2003 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2003 zapomniałam spytać o zniżkę!!! zapłacę 3 100 PLN -czyli wg cennika na stronie Hajduka. transport do domu (ok.20km) gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 14.10.2003 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2003 jakieś 2 miesiące temu - cena większości kominków poszła w górę. Ja za Volcano 1V płaciłem coś ok. 2700. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekS 17.10.2003 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 Czy uzytkonicy kominkow Hajduk mają do nich jakies zastrzezenia? Czy decydując sie ponownie na wybor wkladu wybralibyscie Hajduk, czy tez moze wolelibyscie doplacic te 1500 zł i miec np. Jotula? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.10.2003 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2003 Dopłacając 1000-1500- zł moge mieć Spartherma PO CO MI Jotul... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daroll 06.05.2006 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Prosze o porade, czy wklad kominkowy firmy Hajduk jest godny polecenia? I jeszcze jedno pytanie czy kominek w srodku ma byc lepej zeliwny czy z szamotu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.05.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Ja się zdecydowałam na wkład Prisma E. Nie znalazłam na forum zbyt wielu opinii, mam nadzieję, że moja będzie pozytywna (kominek jeszcze nie zamontowany...) Tez chętnie poczytam o doświadczeniach mam nadzieję szczęśliwych nabywców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 06.05.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 ja właśnie pod wpływem opinii forum nie kupiłem jadukachaciałem kupic goliata (100x50 z szyba unoszona do góry)kupiłem Linea KFD za podobne pieniądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.05.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 ja właśnie pod wpływem opinii forum nie kupiłem jaduka chaciałem kupic goliata (100x50 z szyba unoszona do góry) kupiłem Linea KFD za podobne pieniądze A możesz przytoczyć te opinie? Jakoś nie mogłam nic znaleźć . Co prawda już "po ptakach" w moim przypadku, ale poczytać warto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 06.05.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=306905&highlight=hajduk%2A#306905 http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=547559&highlight=hajduk%2A#547559 http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=547559&highlight=hajduk%2A#547559 http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=18917&highlight=hajduk%2A#18917 http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=61186&highlight=hajduk%2A#61186 mam nadzije ze będziesz miała spokojna noc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.05.2006 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Tak jak mówiłam - już decyzja podjęta , ale dzięki za wskazówki . Mam nadzieję, że kominek będzie się sprawował OK. Pożyjemy, zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daroll 07.05.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Rezi dzieki jestes Wielki pozdrawiam Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts