jo-aska 17.10.2013 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 (edytowane) Witam, przyszłam z rewizytą.....będę zaglądać i poczytywać. Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuje za wizualkę...... Absolutnie nie!!!!! Nie chcę zrobić karykatury z naszego Zeta, jesteśmy tylko 3 osobową rodzinką, na dole są 2 pokoje, na górze zaplanowane kolejne 2 + salonik i łązienka wydaje nam się że to zdecydowanie wystarczająca ilość pomieszczeń do sprzątania i grzania Więc dach stawiamy tak jak jest na odwróconym wieńcu, widzieliśmy poddasze Zeta bez zmian i jest na prawdę dużo miejsca. Edytowane 17 Października 2013 przez jo-aska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 17.10.2013 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Dzień dobry wszystkim:) Bardzo podoba mi Wasza euforia i radość po otrzymaniu Pozwolenia. Pamiętam jak ja otrzymałem ten święty dokument to aż łzy mi stanęły w oczach. Nowe miejsce na ziemi,ukochana osoba z boku, pierwszy pies. Każdy ma jakieś emocje, które mu wtedy towarzyszą. Wytrwałości życzę i dobrych ekip. To się przyda na pewno Pozdrawiam Dzięki za wsparcie... Dla nas otrzymanie PnB było kluczem do startu, do którego przygotowywaliśmy się niestety aż 5 lat...... dlatego też były łezki szczęścia i wielki oddech, że w końcu sie zaczyna Plany mamy ambitne i mam nadzieję że nikt i nic nam w tym nie przeszkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo-aska 04.11.2013 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 proszę o umieszczanie komentarzy w DZIENNIKU BUDOWY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts