jutlandia 30.03.2009 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Szanowni, mam skrzynkę z licznikiem w łazience, dom już taki kupiłam. Jakiś czas temu pan z elektrowni powiedział, że mogą mi wydać nakaz w trybie natychmiastowym przeniesienia i to przeniesienia na zewnątrz domu (koszt wg pana "ok 3000 - 4000"). Jutro zapowiedzieli u mnie kontrolę.... Poradźcie! czy faktycznie jest takie prawo, czy muszę się na to zgodzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 30.03.2009 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 tak na marginesie - a skąd się dowiedzieli o takiej lokalizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 30.03.2009 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Też na marginesie - być może ratują Ci życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jutlandia 30.03.2009 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 byli sprawdzić licznik stąd wiedzielimoże ratują życie - fakt ale ta skrzynka tam od lat a ja nie bardzo mam "na zbyciu" w tym tygodniu 3-4 tyś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 30.03.2009 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 byli sprawdzić licznik stąd wiedzieli może ratują życie - fakt ale ta skrzynka tam od lat a ja nie bardzo mam "na zbyciu" w tym tygodniu 3-4 tyś....No właśnie - jeżeli ta skrzynka była tam od dawna, to dlaczego wcześniej im nie przeszkadzała Masz jakąś dokumentację do tego domu? Jakieś plany, odbiorcy czy coś? Może akurat jest zrobione zgodnie z planem i potem odebrane przez energetykę a tylko teraz coś im się odwidziało. Dodatkowo jeżeli będą chcieli Ci odciąć prąd, żądaj informacji na podstawie jakiego paragrafu i od razu spytaj się kiedy to prawo się zmieniło, że raptem zaczęło im to przeszkadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jutlandia 30.03.2009 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 planów brak, dom lata 60te ściana wschodnia.... ponoć nigdy ich nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka i Mariusz 02.04.2009 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Oj współczuję.A może kiedyś nie bylo tam łazienki tylko jakiś korytarz i poprzedni właściciel przerabial korytarz na łazienkę i w ten śliczny sposob skomponował sobie a teraz Tobie skrzynkę w łazience. Wg mnie to bardzo dziwne i niebezpieczne mieć skrzynkę w łaziencę. Ja przy zakupie tego mieszkania zrobilambym wielkie oczy i wnikała skąd to się wzieło i próbowała jakoś to zmienić.Przecież na zdrowy rozum to niebezpieczne mieć skrzynkę w łazience gdzie jest pełno wody, pary wodnej wilgoci itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts