Gość JerzyR 12.11.2003 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2003 czy na ściance działowej z Porothermu (grubość 8 cm) można wieszać meble (szafki) kuchenne? Mam pewne wątpliwości czy nie powinno się raczej robić ścanek działowych z cegły (dziurawki 12 cm?). JerzyR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 12.11.2003 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2003 Moim zdaniem można - jak najbardziej można - trzeba tylko dobre kołki dać - długie, grube - albo dużo małych. Ludzie przecież z betonów komórkowych budują, a to kruchsze od porothermu, jednak ścianki wieszają. Jak ja sobie 3 lata temu szafki wieszałem w kuchni w bloku, to kupiłem taką listwę którą przykręciłem kilkoma kołkami na całej długości pasa szafek to się ciężar rozkłada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arsen 13.11.2003 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2003 można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts